![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, s-ar putea să ştiu de la alte foruri Am fost în considerare noul procesor, RAM, etc pentru o perioada de timp acum .. .. Dar acum m-am decis pentru a obţine o nouă doar un total de piese le-am ales sunt enumerate mai jos, sunt DinoPC cere £ 803.16 pentru a construi o pentru mine, şi-o navă. Dar probabil am putut salva o bucată voinic costul forţei de muncă, dacă eu am făcut-o eu .. Deci .. .. Dacă am făcut cât de mult mi-ar fi, probabil pentru a salva? Şi-ar tine (pe cineva) să fie capabil şi dispus să pas-cu-pas spune un computer-building-noob, cum a aranjat-o? Părţile sunt după cum urmează: CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Cooler: Thermaltake Golden Orb II MoBo: Asus P5K (Intel P35 Chipset, Crossfire) RAM: 4GB pirat DDR2 1066mhz stăpânitor (4x 1 GB) Hd1: 750GB SATA 3GB / S Hd2: 250GB SATA 3GB / S Optical Drive: 20x DVD ± RW DL LightScribe S-ATA (vezi nota de mai jos) Grafica: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Sunet: Creative X-FI Xtreme 7.1 Music Sistem de operare: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: Hiper-580W Tip M Silenţios PCI lui: Wireless 802.11g PCI Cauza: DinoPC standard a Coolmaster Cavalier 3, sau dacă fac eu, mi curent Dell Inspiron 531 NOTĂ: unitatea optică, dacă nu cumpără de la DinoPC ar fi LG GGW-H20L De asemenea, reţineţi: dacă faci singur, nu am nevoie pentru a cumpara un caz mai mici sau 250GB hard drive. Multumesc anticipat pentru ajutor, Ollie.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu aveţi nevoie pentru a cumpara un caz, dar aş face-o. Dacă sunteţi în construirea unei personalizat pentru jocuri velatură vei dori un caz cu airflow bun şi o mulţime de cameră - ceva Dell au o uşoară lipsă de.
| |||
| |||
| Sa nu pentru jocuri, doar destul de highend muzică, video şi de experienţă multi-tasking etc Plus ca am destul de 531 mea, mi-ar ajunge departe cu ea? Potrivit DinoPC, pentru kit am ales 450W PSU a fost de ajuns, aşa că am cranked până la 580W pentru extindere. Im nu beneficiază de mac.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Da tu primesc un Mac. Compeltely grave comentariu - dacă aveţi de gând să faci o mulţime de muzică de producţie / secvenţiere / amestecare / muzica sarcini apoi aş recomandam utilizând un Mac. Ei sunt utilizaţi în industria muzicală pentru un motiv! Dacă nu sunteţi overclocking Sunt sigur ca va pleca cu acest caz. Doar verifica ca factor de formă de procedură şi mobo este acelaşi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, am luat-o pe OCUK şi toate (cu excepţia cazului, două HDD, şi fără fir carte) este vorba de circa 720 £, dar dacă nu OCing se poate merge mai jos de £ 700 pentru că nu va fi nevoie de un cooler mare (din nou hai nu pe OCUK)
| |||
| |||
| De asemenea, dacă este construirea tine (mai ales pentru prima dată) recomand looing într-un împământare / pregătire gaică care într-un 13A prize în perete - sigur mai bine decât rau. |
|
| |||
| |||
| asta e doar pentru obsesiv, printre noi, da, am avea o Voi avea, de asemenea, o scurtă privire pentru un tutorial pe clădire PC prea. |
|
| |||
| |||
| Din păcate, eu nu o proprie - Am imprumutat-o când am construit a mea - dar n-am în vedere o achiziţie. Petrece o fiver mai bine şi să fie în siguranţă, apoi ucis un risc o sută cincizeci de lire CPU. |
|
| |||
| |||
| si a mea nu este de fapt a mea, este tata lui (e un inginer electro acustic), astfel încât el lucrează destul de multe cu cipuri electronice, deşi el a decis că e mai multe probleme pentru că este pentru el, după ce toate fiecare chip numai costurile pence. |
|
| |||
| |||
| Ollie încercaţi să luaţi o privire prin intermediul acest site pare a fi un bun ghid de la PC-ul de baza din clădire. |
![]() |
|
| Marcaje |