![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, môžete poznať z iných fórach som sa so zreteľom na nový procesor, pamäte, atď za chvíľu hneď .. .. Ale teraz som sa rozhodol práve získať úplne novou časťou som vybrala, sú uvedené nižšie, DinoPC sa s otázkou na 803,16 libier na vybudovanie to pre mňa, a to loď. Ale podľa všetkého som mohol uložiť robustný skýva na mzdové náklady, ak som to urobil já .. .. Takže .. Ak som si, koľko by som mohla ušetriť? A že by vás (niekoho) je schopný a ochotný krok-za-krokom říct kompletný počítač-budova-Noob, ako nastaviť to? Častí, sú nasledujúce: CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Chladič: Thermaltake Golden Orb II Mobo: Asus P5K (čipset Intel P35, Crossfire) RAM: 4 GB Corsair DDR2 1066MHz vládca (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3Gb / s HD2: 250gigabajt SATA 3Gb / s Optická mechanika: 20x DVD ± RW DL S-ATA LightScribe (pozri poznámku nižšie) Grafika: NVIDIA GeForce 8500GT 512mb Zvuk: Creative X-Fi Xtreme 7.1 Hudba OS: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: 580W Hiper Typ-M Tichý PCI to: Wireless 802.11g PCI karta Vec: DinoPC štandardná Coolmaster Cavalier 3, alebo ak sa robí sám, moje súčasné Dell Inspiron 531 POZNÁMKA: optický disk, ne-li nákup z DinoPC by LG GGW-H20L Tiež si uvedomte: keď robím sám, aj nemusíte kupovať veci alebo menšie 250gigabajt pevný disk. Ďakujem vopred za vašu pomoc, Ollie.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusíte kupovať veci, ale já bych. Ak ste vybudovanie vlastnej hra zmanipulovat budete chcieť prípad s dobrým prúdením vzduchu a spoustu izba - niečo Dell mať ľahké chýba dňa.
| |||
| |||
| Jeho ne pre hranie hier, len docela highend hudbu, video skúseností a multi-funkcií apod Plus jsem docela rád moje 531 by mi to prešlo? Podľa DinoPC pre kit som zvolil 450W PSU bolo dost, tak jsem cranked až 580W pre expanziu. Im Nedostávame macintosh.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Áno získavate mac. Compeltely závažné pripomienky - ak budete robiť veľa muziky výroba / Mapovanie / miešanie / hudobné úlohy pak bych rozhodne odporučiť použitie mac. Jedná sa o použitie v hudobnom priemysle za dôvod! Ak si nie ste přetaktování som si istý, že bude mať úspech vo veci. Stačí skontrolovať, či forma faktor prípade Mobo a je to rovnaké. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, mám to na OCUK a všetko (s výnimkou prípadu, druhý HDD a bezdrôtové karte), že príde asi na 720 libier, ale ak vám nie je OCing to môže ísť pod 700 libier, pretože nebudete potrebovať veľký chladič (opäť chladič nie je na OCUK)
| |||
| |||
| Tiež v prípade budov sami (najmä prvýkrát) doporučuji looing do Uzemňovacie / Uzemnenie popruh, ktorý do 13A zásuvky v stene - lepšia ako bezpečné ľúto. |
|
| |||
| |||
| to je len pre obsedantně medzi nami, áno, já mať jeden Budem mať aj Quick hľadať návod na zostavenie PC taky. |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ nemám vlastné jedno - I vypožičané jedno, keď som postavený dolu - ale já jsem zvažuje nákup jedného. Lepšie stráviť pětidolarovka a byť v bezpečí, potom riziko zabitia sto päťdesiat libier CPU. |
|
| |||
| |||
| i dolu nie je skutočne môj, je to môj otec to (mu to akustické elektro inžinier) tak funguje pomerne veľa s elektronickými čipmi, aj keď sa rozhodli, že je to väčší problém, že je to pre pre neho, koneckonců každý čip len náklady pence. |
|
| |||
| |||
| Ollie skúste užívať si prostredníctvom tieto stránky Vyzerá to ako dobrý tutorial od samého základy PC budovy. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vlastné vyhľadávanie | pest79456 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 11. júla 2009 13:31 |
| Ideálna teplota pre Vlastním PC? | Theresonly1 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 5. júla 2009 14:33 |
| Nové Vlastné PC, pomoc potreba = D | deldrice | Všeobecné Hardware Chat | 41 | 21. September 2008 16:28 |
| Moje nové vlastné plošinu. | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 17. Február 2008 01:24 |
| Môj prvý vlastný plošinu. | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 30 | 15. február 2008 01:57 |
| Thread Tools | |
| |