![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, ти мај знам из других форума сам с обзиром на нове ЦПУ, РАМ, итд, док за сада .. .. Али сам сад одлучила да управо добили нову свеукупно делови сам одабрао су наведени у наставку, ДиноПЦ су тражећи £ 803.16 изградити га за мене, а брод је. Али вероватно сам могао сачувати моћан комад о радним трошковима, ако сам ја то .. .. Па .. Ако сам колико ми је вероватно да ће се спасити? И да ли би (било ко) бити у могућности и вољни корак-по-корак рећи комплетне рачунарске-буилдинг-нооб, како да га усправи? Делови су како слиједи: Процесор: Интел Цоре 2 Куад К9400 "" Бувара: Тхермалтаке Голден сфера ИИ МоБо: Асус П5К (Интел П35 цхипсет, унакрсно ватра) РАМ: 4ГБ гусар ДДР2 1066мхз Доминатор (4кс 1ГБ) ХД1: 750ГБ САТА 3ГБ / С ХД2: 250ГБ САТА 3ГБ / С Оптички погон: 20кс ДВД ± РУ ДЛ Лигхтсцрибе С-АТА (види доле напомену) Графика: НВИДИА ГеФорце 8500ГТ 512МБ Звук: Цреативе Кс-ФИ Кстреме Мусиц 7,1 ОС: Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум СП1 64-бит Псу: Хипер 580У Тыпе-М Нечујно ПЦИ-а: Уирелесс 802.11г ПЦИ картице Цасе: ДиноПЦ стандардни Цоолмастер Цавалиер 3, или ако радиш себи, моје тренутне Делл Инспирон 531 НАПОМЕНА: оптички погон ако не купују од ДиноПЦ би ЛГ ГГУ-Х20Л ТАКОДЈЕ НАПОМЕНА: ако радиш себи, и не потреба за случаја или мањим 250ГБ хард диск. Хвала унапред на помоћи, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не морате да купите предмет али бих. Ако сте зграде прилагођени гаминг катарка ћете желите случају добар проток ваздуха и са пуно соба - нешто Делл су благи и мањка.
| |||
| |||
| Његова није за гаминг, само доста хигхенд музику, видео доживљај и мулти-задатком итд Плус сам прилично као мој 531, био сам изаћи на крај са њом? Према ДиноПЦ, за комплет сам изабрао 450У псу је доста, па сам кољенаст упто 580У за експанзију. Им не узимајући мац.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да сте узимајући мац. Цомпелтелы озбиљан коментар - ако ћете бити догађај пуно музичка продукција / редослиједни / мешање / музика задатке онда бих снажно препоручујемо користите Мац. Они су користили у музичке индустрије за разлог! Ако нисте Оверцлоцкинг Сигуран сам да ћете се извући случај. Довољно је да проверите образац фактор случај и мобо је исти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, добио сам га на ОЦУК и сви (изузев случаја, други ХДД и бежичну картицу) дође до око £ 720, али ако не ОЦинг може сићи испод 700 £ јер вам неће требати велики хладњак (опет у хладњак није укључен ОЦУК)
| |||
| |||
| Исто тако, ако зграда себе (поготово за први пут) препоручујем лооинг у уземљење / уземљење ремен који утикачи у 13а у зиду - сигурно боље него жао. |
|
| |||
| |||
| то је само за опсесиван међу нама, да, ЈА донт имати један Ја ћу такође имају Брзо тражити туториал на изградњу ПЦ превише. |
|
| |||
| |||
| Нажалост ја не поседујете један - Ја посуђене једном кад сам саградио моја - али сам с обзиром купујете један. Боље спровести новчаница од пет фунти и бити сигуран, а затим један ризик убијајући стотине и педесет фунта ЦПУ. |
|
| |||
| |||
| добро моје заправо није мој, то је мој тата је (он је инжењер електро акустична), па он ради јако пуно електронских са чиповима, иако је он одлучио да је више невоља да је за њим, након што све сваки чип само трошкове денара. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цустом Сеарцх | пест79456 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 11. јула 2009 13:31 |
| Идеална температура за прилагођени ПЦ? | Тхересонлы1 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 5. јула 2009 14:33 |
| Нови прилагођени ПЦ, неки помоћ потребна = Д | делдрице | Генерал Хардуаре Цхат | 41 | 21. сеп 2008 16:28 |
| Мој нови кориснички снаст. | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 17 фебруар 2008 01:24 |
| Мој први цустом снаст. | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 30 | 15 фебруар 2008 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |