az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Özel bilgisayar önce yapılması asla yardım.

Reply

Konu Araçları
Old 5 Ekim 2008, 14:00
Bağış Grubu

Tamam, sen yeni CPU, RAM, .. bir süre şimdilik vs düşünüyor olduğunuz diğer forumlar kimden biliyor Mayıs

.. Ama şimdi tamamen ben seçtiğiniz parçaları yeni bir tane almak için aşağıdaki, DinoPC YTL 803,16 için benim için yapılacağını, soruyorsun ve gemi listelenen karar verdik.

Ama galiba ben işçilik maliyetleri üzerinde ağır duyulur eğer ben kendim yaptım .. kaydetmek olabilir

.. Yani ..

Eğer öyle ne kadar tasarruf olasılığı olabilir?
Ve) olabileceğini size (herkes istekli ve adım adım nasıl kurmak için tam bir bilgisayar bina noob söyle?

Bu parçalar şunlardır:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9400
"" Soğutucu: Thermaltake Golden Orb II
MoBo: Asus P5K (Intel P35 Yongaseti, Crossfire)
RAM: 4GB korsan DDR2 1066MHz'a Dominator (4x 1GB)
HD1: 750GB SATA 3GB / S
HD2: 250GB SATA 3GB / S
Optik Sürücü: 20x DVD ± RW DL S-ATA LightScribe (not aşağıya bakınız)
Grafik: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB
Ses: Creative X-Fi Xtreme 7,1 Müzik
PSU: 580W Hiper Type-M Sessiz
PCI's: 802.11g kablosuz PCI kart

Case: DinoPC standart Coolmaster Cavalier 3 veya kendim yapıyorum, benim de şu anda Dell Inspiron 531

NOT: optik sürücü eğer DinoPC kimden satın alma değil LG GGW olurdu-H20L

ALSO NOT: kendim yapıyorum, i sabit disk bir durumda veya küçük 250GB satın almaya gerek yoktur.

Yardımına Ollie için teşekkür ederiz.
Old 5 Ekim 2008, 14:13
Bağış Grubu

Bu durumda satın almak için ama ben de gerek yoktur. Eğer Dell'in bir eksik hafif iyi hava akımı olan bir durumda ve oda çok - şey arıyorum olacak özel bir oyun teçhizat binası bulunmaktadır.

Ayrıca, büyük olasılıkla daha büyük bir PSU düşünün. Bu genişleme sağlar.

OR - Mac alın: D

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 5 Ekim 2008, 14:23
Bağış Grubu

Bu oyun için değil, sadece oldukça highend müzik, video deneyimi ve çok işlemli vb

Benim 531 Plus epeyce gibi, uzak bir ile ki?

DinoPC, I PSU yeterliydi 450W seçtiğiniz kiti için göre bu nedenle genişleme UPTO 580W cranked.

Im a yağmurluk almıyor.
Old 5 Ekim 2008, 14:25
Bağış Grubu

Evet bir yağmurluk alıyorsanız.

Compeltely ciddi Yorum - Eğer, / sıralama / karıştırma müzik üretim çok yapıyor olmak için müzik görevler sonra güçlü bir yağmurluk kullanarak tavsiye ediyoruz devam etmektedir. Bunlar, müzik sektöründe bir nedenle kullanıyorsanız!

Eğer seni away from the durumda ile olacaktır eminim overclock değildir. Sadece bu durumda ve mobo şeklinde faktör aynı olup olmadığını kontrol edin.
Old 5 Ekim 2008, 14:28
Bağış Grubu

Tamam, OCUK ve bütün (hariç durumda, HDD ikinci ve var çevresinde £ 720 ama gelir eğer, çünkü (daha büyük bir soğutucu gerekmez bu £ 700 aşağıda aşağı gidebilir OCing değil kablosuz kart) ve serin OCUK üzerinde değil)

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 5 Ekim 2008, 15:03
Bağış Grubu

Ayrıca, ilk kez (özellikle) bir Topraklama içine looing tavsiye / a 13A duvardaki na fişlerini kayış Topraklama - iyi üzgünüm daha güvenli için kendinizi bina.
Old 5 Ekim 2008, 15:08
Bağış Grubu

sadece bize arasında obsesif için, evet, var's one Ayrıca bir çok PC binası ile ilgili bir kaynak için Hızlı bakmak gerekir.
Old 5 Ekim 2008, 15:09
Bağış Grubu

Ne yazık ki ben kendi hiçbir yapmak - Bir zaman ben inşa - ödünç ama satın alma dikkate duyuyorum. Daha iyi bir beş harcama ve güvenli olması, daha sonra bir yüz elli sterlin CPU öldürme riski.
Old 5 Ekim 2008, 15:11
Bağış Grubu

böylece elektronik çipleri ile oldukça çalışır ancak bunu onun için bu daha fazla sorun's karar aslında benim iyi benim, benim baba's (O bir elektro akustik mühendisi), tek sent masraflarınız her fiş onu sonra.
Old 5 Ekim 2008, 15:15
Bağış Grubu

Ollie bir göz üzerinden alarak deneyin Bu sitede benziyor PC binanın çok temel gelen eğitimde iyi.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından