![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam, sen yeni CPU, RAM, .. bir süre şimdilik vs düşünüyor olduğunuz diğer forumlar kimden biliyor Mayıs .. Ama şimdi tamamen ben seçtiğiniz parçaları yeni bir tane almak için aşağıdaki, DinoPC YTL 803,16 için benim için yapılacağını, soruyorsun ve gemi listelenen karar verdik. Ama galiba ben işçilik maliyetleri üzerinde ağır duyulur eğer ben kendim yaptım .. kaydetmek olabilir .. Yani .. Eğer öyle ne kadar tasarruf olasılığı olabilir? Ve) olabileceğini size (herkes istekli ve adım adım nasıl kurmak için tam bir bilgisayar bina noob söyle? Bu parçalar şunlardır: CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Soğutucu: Thermaltake Golden Orb II MoBo: Asus P5K (Intel P35 Yongaseti, Crossfire) RAM: 4GB korsan DDR2 1066MHz'a Dominator (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3GB / S HD2: 250GB SATA 3GB / S Optik Sürücü: 20x DVD ± RW DL S-ATA LightScribe (not aşağıya bakınız) Grafik: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Ses: Creative X-Fi Xtreme 7,1 Müzik OS: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: 580W Hiper Type-M Sessiz PCI's: 802.11g kablosuz PCI kart Case: DinoPC standart Coolmaster Cavalier 3 veya kendim yapıyorum, benim de şu anda Dell Inspiron 531 NOT: optik sürücü eğer DinoPC kimden satın alma değil LG GGW olurdu-H20L ALSO NOT: kendim yapıyorum, i sabit disk bir durumda veya küçük 250GB satın almaya gerek yoktur. Yardımına Ollie için teşekkür ederiz.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu durumda satın almak için ama ben de gerek yoktur. Eğer Dell'in bir eksik hafif iyi hava akımı olan bir durumda ve oda çok - şey arıyorum olacak özel bir oyun teçhizat binası bulunmaktadır.
| |||
| |||
| Bu oyun için değil, sadece oldukça highend müzik, video deneyimi ve çok işlemli vb Benim 531 Plus epeyce gibi, uzak bir ile ki? DinoPC, I PSU yeterliydi 450W seçtiğiniz kiti için göre bu nedenle genişleme UPTO 580W cranked. Im a yağmurluk almıyor.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet bir yağmurluk alıyorsanız. Compeltely ciddi Yorum - Eğer, / sıralama / karıştırma müzik üretim çok yapıyor olmak için müzik görevler sonra güçlü bir yağmurluk kullanarak tavsiye ediyoruz devam etmektedir. Bunlar, müzik sektöründe bir nedenle kullanıyorsanız! Eğer seni away from the durumda ile olacaktır eminim overclock değildir. Sadece bu durumda ve mobo şeklinde faktör aynı olup olmadığını kontrol edin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam, OCUK ve bütün (hariç durumda, HDD ikinci ve var çevresinde £ 720 ama gelir eğer, çünkü (daha büyük bir soğutucu gerekmez bu £ 700 aşağıda aşağı gidebilir OCing değil kablosuz kart) ve serin OCUK üzerinde değil)
| |||
| |||
| Ayrıca, ilk kez (özellikle) bir Topraklama içine looing tavsiye / a 13A duvardaki na fişlerini kayış Topraklama - iyi üzgünüm daha güvenli için kendinizi bina. |
|
| |||
| |||
| sadece bize arasında obsesif için, evet, var's one Ayrıca bir çok PC binası ile ilgili bir kaynak için Hızlı bakmak gerekir. |
|
| |||
| |||
| Ne yazık ki ben kendi hiçbir yapmak - Bir zaman ben inşa - ödünç ama satın alma dikkate duyuyorum. Daha iyi bir beş harcama ve güvenli olması, daha sonra bir yüz elli sterlin CPU öldürme riski. |
|
| |||
| |||
| böylece elektronik çipleri ile oldukça çalışır ancak bunu onun için bu daha fazla sorun's karar aslında benim iyi benim, benim baba's (O bir elektro akustik mühendisi), tek sent masraflarınız her fiş onu sonra. |