менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Custom PC, ніколи не робили раніше, потребує допомоги.

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2008, 14:00
Донор групи

Default Custom PC, ніколи не робили раніше, потребує допомоги.

Гаразд, ви знаєте з інших форумів я розглядав новий процесор, оперативну пам'ять і т.д. для а зараз ..

.. Але я зараз вирішив просто отримати абсолютно нову частину я вибрав перераховані нижче DinoPC просять за £ 803,16 побудувати його для мене, і випустити її.

Але, напевно, я міг зберегти здоровенний шматок витрат на робочу силу, якщо я сам це зробив ..

.. Так ..

Якщо б я зробив, скільки б я може заощадити?
А ви б (хто) будуть здатні і готові на крок-за-кроком сказати повним комп'ютерним будівельно-Noob, як її налаштувати?

Частинами є наступні:
Процесор: Intel Core 2 Quad Q9400
"" Кулер: Thermaltake Golden Orb II
MoBo: Asus P5K (чіпсет Intel P35, Crossfire)
Оперативна пам'ять: 4GB Corsair Dominator DDR2 1066MHz (4x 1GB)
HD1: 750GB SATA 3GB / S
HD2: 250GB SATA 3GB / S
Оптичний привід: 20x DVD ± RW DL S-ATA Lightscribe (див. нижче примітка)
Графіка: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB
Звук: Creative X-Fi Xtreme 7.1 Музику
ОС: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-бітових
Блок живлення: 580W Hiper Type-M Silent
PCI's: Wireless 802.11g PCI Card

Корпус: DinoPC стандартні Охладитель Coolmaster кавалер 3, або якщо це я, мій нинішній Dell Inspiron 531

ПРИМІТКА: оптичний привід, якщо не купувати у DinoPC б LG GGW-H20L

Також зверніть увагу: якщо робити сам, мені не потрібно, щоб купити справі або менший жорсткий диск 250 Гбайт.

Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу, Оллі.
Old 5 жовтня 2008, 14:13
Донор групи

Вам не потрібно купувати річ, але я б. Якщо ви будуєте установка для користувача іграх ви збираєтеся хочете робити з гарним повітря й великий простір - щось Dell мають невеликий недолік яніе.

Крім того, можливо, розглянути більшу БП. Це дасть можливість розширення.

АБО - Get A Mac: D

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5 жовтня 2008, 14:23
Донор групи

Її не для ігор, досить просто Highend музика, відео досвід і багатозадачних т.д.

Плюс мені дуже подобається моя 531, я б все зійде з рук?

Згідно DinoPC, для комплекту я вибрав 450W PSU було достатньо, так що я завів ДО 580W для розширення.

Їм не отримую Mac.
Old 5 жовтня 2008, 14:25
Донор групи

Так, ви отримуєте Mac.

Compeltely серйозний коментар - якщо ви збираєтеся робити багато музики виробництво / послідовності / змішування / Музика завдань, то я б настійно рекомендуємо використовувати Mac. Вони використовують в музичній індустрії через!

Якщо ви не розгін я впевнений, ви підете з матеріалами справи. Просто переконайтеся, що форм-фактор корпусу і плат однакові.
Old 5 жовтня 2008, 14:28
Донор групи

Гаразд, я отримав його на OCUK і всі (за винятком випадку, другий жорсткий диск, і бездротова карта) вона складе близько £ 720, але якщо ви не OCing вона може опускатися нижче £ 700, оскільки вам не доведеться більше кулер (знову Кулер не на OCUK)

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 15:03
Донор групи

Крім того, якщо створювати собі (особливо в перший раз) я рекомендую looing в Заземлення / заземлення який підключається до 13A в стіні - краще перестрахуватися, ніж потім жалкувати.
Old 5 жовтня 2008, 15:08
Донор групи

що тільки за нав'язливого серед нас, так, у мене є один Я також подивитися швидко для підручника з будівництва ПК теж.
Old 5 жовтня 2008, 15:09
Донор групи

На жаль, я не є власником одного - я взяв його, коли я збудував мій - але я розглядаю покупку одного. Краще витрачати п'ятірку і бути безпечними, то ризик убити сто п'ятдесят фунтів процесора.
Old 5 жовтня 2008, 15:11
Донор групи

а мій насправді не моя, це мій тато (він електро акустичний інженер), тому він працює досить багато з електронними чіпами, хоча він і вирішив він більше неприємностей, що це для його, врешті-решт кожен чіп коштує всього пенсів.
Old 5 жовтня 2008, 15:15
Донор групи

Оллі спробувати поглянути через цей сайт виглядає як хороший підручник з основ ПК потенціалу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Користувацький пошук pest79456 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 11 липня 2009 13:31
Ідеальна температура для користувача комп'ютера? Theresonly1 Генеральний обладнання чат 6 5 липня 2009 14:33
Новий призначений для користувача комп'ютер, деяку допомога необхідна = D deldrice Генеральний обладнання чат 41 21 вересня 2008 16:28
Мої нові призначені для користувача установки. Eltocliousus Генеральний обладнання чат 9 17 лютого 2008 01:24
Моя перша установка звичай. Eltocliousus Генеральний обладнання чат 30 15 лютого 2008 01:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.