![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, ви знаєте з інших форумів я розглядав новий процесор, оперативну пам'ять і т.д. для а зараз .. .. Але я зараз вирішив просто отримати абсолютно нову частину я вибрав перераховані нижче DinoPC просять за £ 803,16 побудувати його для мене, і випустити її. Але, напевно, я міг зберегти здоровенний шматок витрат на робочу силу, якщо я сам це зробив .. .. Так .. Якщо б я зробив, скільки б я може заощадити? А ви б (хто) будуть здатні і готові на крок-за-кроком сказати повним комп'ютерним будівельно-Noob, як її налаштувати? Частинами є наступні: Процесор: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Кулер: Thermaltake Golden Orb II MoBo: Asus P5K (чіпсет Intel P35, Crossfire) Оперативна пам'ять: 4GB Corsair Dominator DDR2 1066MHz (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3GB / S HD2: 250GB SATA 3GB / S Оптичний привід: 20x DVD ± RW DL S-ATA Lightscribe (див. нижче примітка) Графіка: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Звук: Creative X-Fi Xtreme 7.1 Музику ОС: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-бітових Блок живлення: 580W Hiper Type-M Silent PCI's: Wireless 802.11g PCI Card Корпус: DinoPC стандартні Охладитель Coolmaster кавалер 3, або якщо це я, мій нинішній Dell Inspiron 531 ПРИМІТКА: оптичний привід, якщо не купувати у DinoPC б LG GGW-H20L Також зверніть увагу: якщо робити сам, мені не потрібно, щоб купити справі або менший жорсткий диск 250 Гбайт. Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу, Оллі.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам не потрібно купувати річ, але я б. Якщо ви будуєте установка для користувача іграх ви збираєтеся хочете робити з гарним повітря й великий простір - щось Dell мають невеликий недолік яніе.
| |||
| |||
| Її не для ігор, досить просто Highend музика, відео досвід і багатозадачних т.д. Плюс мені дуже подобається моя 531, я б все зійде з рук? Згідно DinoPC, для комплекту я вибрав 450W PSU було достатньо, так що я завів ДО 580W для розширення. Їм не отримую Mac.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, ви отримуєте Mac. Compeltely серйозний коментар - якщо ви збираєтеся робити багато музики виробництво / послідовності / змішування / Музика завдань, то я б настійно рекомендуємо використовувати Mac. Вони використовують в музичній індустрії через! Якщо ви не розгін я впевнений, ви підете з матеріалами справи. Просто переконайтеся, що форм-фактор корпусу і плат однакові. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гаразд, я отримав його на OCUK і всі (за винятком випадку, другий жорсткий диск, і бездротова карта) вона складе близько £ 720, але якщо ви не OCing вона може опускатися нижче £ 700, оскільки вам не доведеться більше кулер (знову Кулер не на OCUK)
| |||
| |||
| Крім того, якщо створювати собі (особливо в перший раз) я рекомендую looing в Заземлення / заземлення який підключається до 13A в стіні - краще перестрахуватися, ніж потім жалкувати. |
|
| |||
| |||
| що тільки за нав'язливого серед нас, так, у мене є один Я також подивитися швидко для підручника з будівництва ПК теж. |
|
| |||
| |||
| На жаль, я не є власником одного - я взяв його, коли я збудував мій - але я розглядаю покупку одного. Краще витрачати п'ятірку і бути безпечними, то ризик убити сто п'ятдесят фунтів процесора. |
|
| |||
| |||
| а мій насправді не моя, це мій тато (він електро акустичний інженер), тому він працює досить багато з електронними чіпами, хоча він і вирішив він більше неприємностей, що це для його, врешті-решт кожен чіп коштує всього пенсів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Користувацький пошук | pest79456 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 11 липня 2009 13:31 |
| Ідеальна температура для користувача комп'ютера? | Theresonly1 | Генеральний обладнання чат | 6 | 5 липня 2009 14:33 |
| Новий призначений для користувача комп'ютер, деяку допомога необхідна = D | deldrice | Генеральний обладнання чат | 41 | 21 вересня 2008 16:28 |
| Мої нові призначені для користувача установки. | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 9 | 17 лютого 2008 01:24 |
| Моя перша установка звичай. | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 30 | 15 лютого 2008 01:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |