menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Mrtvý Počítačová

Reply

Thread Nástroje
Old 15. dubna 2008, 22:18
J0N
Nový člen skupiny

Default Mrtvý Počítačová

Ahoj všichni!

Nedávno přitom na mém počítači se výpadek a počítač vypnout ..

Tak se to stalo i po přepnutí zpět souzen a počítač je mrtev, nepochází z vůbec ..

Otevřel případ a LED na desce stále zapnutá, tak si nemyslím, že je na desce nebo powersupply? Nebo se mýlím?

Pokud LED světlo na desce ještě přijde na to by mohl být ještě na základní desce je foukané?

Pomoci by ocenili, děkujeme!
Old 15. dubna 2008, 22:44
Nový člen skupiny

Default Mrtvý Počítačová

Pokud se moc odešli, a počítač nebude zase zpět, je pravděpodobné, že napájecí zdroj byl poškozen s výpadek. To může být dost síly, aby procházející světlo indikátoru na základní desce, ale mohla by být ještě smažené.

Jedna věc, že budete chtít vyzkoušet, je odpojit počítač asi 20 minut, během této doby si CMOS baterie asi 10 minut, vložte ji zpátky, vložte ji zpátky, a dát mu to. Pokud se tak nestane do ohně pak šance, že se jedná o dodávky energie. V nejhorším případě, že rada a další položky mohou být rovněž poškozené.

Můžete také vyzkoušet "porodila-kosti" přístup. V podstatě se odpojit everthing v PC kromě co je potřebné ke startu. Znovu každou položku dokud nenajdete problému.

Hope this helps!
Old 16. duben 2008, 01:36
Administrátor Skupina

Default Mrtvý Počítačová

99% PSU.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16. duben 2008, 08:35
Dárce Skupina

Default Mrtvý Počítačová

Agree'd s PSU odpovědí to se mi stalo 3 krát během posledních 4-5 let a vždy se PSU.
Old 16. duben 2008, 13:39
Dárce Skupina

Default Mrtvý Počítačová

im jen překvapilo, že didnt stalo se mi moc vyšel jako je 2 nebo 3 krát včera můj počítač byl ale většina likly o PSU a pak samozřejmě občas když PSU je má deska a některé další věci s ním taky doufám, že vaše štěstí a jen vaše PSU

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 17. dubna 2008, 15:41
J0N
Nový člen skupiny

Default Mrtvý Počítačová

Díky za pomoc všem, i plug'd mých PSU do starších PC, který nepotřebuje mnoho z napájení pro provoz, což je můj PSU začal až .. Takže by to mohlo znamenat stále dolu trvale poškozených částku jeden dotírat dostat dostatek energie k napájení počítač vůbec .. Nebo by to mohlo být něco jiného to je v háji na PC? Haha Měl jus investovala do okna .. Ví někdo o všech stránkách nebo v místech, mohou dostat i suma pomoci s mým jeden mobil .. Díky!
Old 17. dubna 2008, 16:05
Dárce Skupina

Default Mrtvý Počítačová

ok může být na desce, nebo něco jiného, jako že pak pro váš mobil pomáhat http://cellphoneforums.net/
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mrtvý Computer - No Power On pastordan Obecné Hardware Chat 9 27. leden 2009 02:26
Mrtvý Motherboard / Mrtvého PSU, nebo oba? VictorMeldrew Obecné Hardware Chat 3 31. října 2008 02:12
Mrtvý PC pevný disk hned dovnitř tento počítač! chrismorris730 Obecné Hardware Chat 4 13. Září 2008 16:10
Počítač byl mrtvý měsíce, prosím, pomozte Tamaryšek Obecné Hardware Chat 1 29. června 2008 13:54
Ahoj Ahoj! - Mrtvý Počítačová Dilbert Případy & Napájecí zdroje 29 22. července 2007 05:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.