![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni! Nedávno přitom na mém počítači se výpadek a počítač vypnout .. Tak se to stalo i po přepnutí zpět souzen a počítač je mrtev, nepochází z vůbec .. Otevřel případ a LED na desce stále zapnutá, tak si nemyslím, že je na desce nebo powersupply? Nebo se mýlím? Pokud LED světlo na desce ještě přijde na to by mohl být ještě na základní desce je foukané? Pomoci by ocenili, děkujeme! |
|
| |||
| |||
| Pokud se moc odešli, a počítač nebude zase zpět, je pravděpodobné, že napájecí zdroj byl poškozen s výpadek. To může být dost síly, aby procházející světlo indikátoru na základní desce, ale mohla by být ještě smažené. Jedna věc, že budete chtít vyzkoušet, je odpojit počítač asi 20 minut, během této doby si CMOS baterie asi 10 minut, vložte ji zpátky, vložte ji zpátky, a dát mu to. Pokud se tak nestane do ohně pak šance, že se jedná o dodávky energie. V nejhorším případě, že rada a další položky mohou být rovněž poškozené. Můžete také vyzkoušet "porodila-kosti" přístup. V podstatě se odpojit everthing v PC kromě co je potřebné ke startu. Znovu každou položku dokud nenajdete problému. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd s PSU odpovědí to se mi stalo 3 krát během posledních 4-5 let a vždy se PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im jen překvapilo, že didnt stalo se mi moc vyšel jako je 2 nebo 3 krát včera
| |||
| |||
| Díky za pomoc všem, i plug'd mých PSU do starších PC, který nepotřebuje mnoho z napájení pro provoz, což je můj PSU začal až .. Takže by to mohlo znamenat stále dolu trvale poškozených částku jeden dotírat dostat dostatek energie k napájení počítač vůbec .. Nebo by to mohlo být něco jiného to je v háji na PC? Haha Měl jus investovala do okna .. Ví někdo o všech stránkách nebo v místech, mohou dostat i suma pomoci s mým jeden mobil .. Díky! |
|
| |||
| |||
| ok může být na desce, nebo něco jiného, jako že pak pro váš mobil pomáhat http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mrtvý Computer - No Power On | pastordan | Obecné Hardware Chat | 9 | 27. leden 2009 02:26 |
| Mrtvý Motherboard / Mrtvého PSU, nebo oba? | VictorMeldrew | Obecné Hardware Chat | 3 | 31. října 2008 02:12 |
| Mrtvý PC pevný disk hned dovnitř tento počítač! | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 4 | 13. Září 2008 16:10 |
| Počítač byl mrtvý měsíce, prosím, pomozte | Tamaryšek | Obecné Hardware Chat | 1 | 29. června 2008 13:54 |
| Ahoj Ahoj! - Mrtvý Počítačová | Dilbert | Případy & Napájecí zdroje | 29 | 22. července 2007 05:22 |
| Thread Nástroje | |
| |