μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Νεκρά Υπολογιστών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15η Απριλίου 2008, 22:18
J0N
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Νεκρά Υπολογιστών

Hi all!

Πρόσφατα, ενώ στον υπολογιστή μου τη διακοπή ρεύματος και τον υπολογιστή σβήνει ..

Έτσι μετά από αυτό που συνέβη Προσπάθησα στροφή πίσω και ο υπολογιστής είναι νεκρός, δεν έρχονται σε όλα ..

Άνοιξε την υπόθεση και το LED στη μητρική κάρτα εξακολουθεί να είναι ενεργοποιημένο, οπότε δεν θεωρώ ότι είναι η μητρική πλακέτα ή powersupply; Ή μήπως είναι λάθος;

Εάν το LED φως για τη μητρική πλακέτα ακόμη και σήμερα για αυτό θα μπορούσε ακόμη να είναι η μητρική πλακέτα είναι το εμφυσημένα;

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί, Ευχαριστώ!
Old 15η Απριλίου 2008, 22:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Εάν η δύναμη εκπυρσοκρότησε, και ο υπολογιστής σας δεν θα γυρίσει πίσω και μετά, οι πιθανότητες είναι ότι το τροφοδοτικό έχει υποστεί βλάβη με τη βλάβη. Μπορεί να είναι αρκετή ενέργεια για να διέρχεται το φως του δείκτη για τη μητρική πλακέτα, αλλά θα μπορούσε ακόμη να είναι τηγανητό.

Ένα πράγμα μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε, είναι να αποσυνδέσετε τον υπολογιστή, για περίπου 20 λεπτά, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, να το CMOS μπαταρία για 10 λεπτά περίπου, το έβαλε στην πλάτη, συνδέστε τον ξανά, και να το κάνουμε αυτό. Αν δεν φωτιά μέχρι τότε, οι πιθανότητες είναι ότι είναι το τροφοδοτικό. Στη χειρότερη περίπτωση, το συμβούλιο και τα άλλα στοιχεία μπορούν επίσης να είναι κατεστραμμένο.

Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε το "γυμνά-οστά" προσέγγιση. Βασικά αποσύνδεση everthing στο PC εκτός από αυτό που χρειάζεται για την εκκίνηση. Επανασύνδεση κάθε σημείο, μέχρι να βρείτε το πρόβλημα.

Hope this helps!
Old 16η Απριλίου 2008, 01:36
Διαχειριστής Ομάδα

99% PSU.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16η Απριλίου 2008, 08:35
Ομάδα Δωρητών

Agree'd με το PSU απαντήσεις αυτό που συνέβη σε εμένα 3 φορές τα τελευταία 4-5 χρόνια και τα πάντα ήταν το PSU.
Old 16η Απριλίου 2008, 13:39
Ομάδα Δωρητών

im didn't μόνο έκπληξη θα συμβεί σε μένα τη δύναμη βγήκε όπως 2 ή 3 φορές χθες για τον υπολογιστή μου ήταν, αλλά είναι πιο likly το PSU και τότε φυσικά μερικές φορές τα πηγαίνει όταν το PSU που λαμβάνει η μητρική πλακέτα και κάποια άλλα πράγματα με αυτό ελπίζω και εγώ η τυχερή σου και το μόνο σου PSU

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 17 Απρ. 2008, 15:41
J0N
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλων, i plug'd μου PSU σε μεγάλα pc, που δεν χρειάζεται πολύ ενός τροφοδοτικού να λειτουργεί, ένα PSU μου άρχισε το πάνω .. Έτσι, θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ορυχείο διαρκή άθροισμα ένα κατεστραμμένο επίκλισης αρκετά εξουσία στην εξουσία μέχρι τον υπολογιστή μου, σε όλα .. Ή θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο thats βιδωτούς στον υπολογιστή; Haha έπρεπε jus επένδυσαν σε ups .. Ξέρει κανείς κάθε χώρους ή χώρους i ποσό μπορεί να βοηθήσει με το ένα κινητό .. Ευχαριστώ!
Old 17 Απρ. 2008, 16:05
Ομάδα Δωρητών

ok, μπορεί να είναι η μητρική πλακέτα ή κάτι άλλο όπως και ότι στη συνέχεια για τη δική σας βοήθεια cellphone http://cellphoneforums.net/
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νεκρά Υπολογιστών - Δεν Power On pastordan Γενική Συζήτηση Hardware 9 27 Ιαν 2009 02:26
Dead Motherboard / Dead PSU, ή και τα δύο; VictorMeldrew Γενική Συζήτηση Hardware 3 31 Οκτ 2008 02:12
Νεκρά σκληρό δίσκο του υπολογιστή τώρα μέσα σε αυτό τον υπολογιστή! chrismorris730 Γενική Συζήτηση Hardware 4 13 Σεπ 2008 16:10
Computer ήταν νεκρός εδώ και μήνες, παρακαλούμε να βοηθήσει Ταμαρίς Γενική Συζήτηση Hardware 1 29 Ιουν 2008 13:54
Γεια σας Γεια σας! - Νεκροί Υπολογιστών Dilbert Θήκες & Τροφοδοτικά 29 22 Ιουλ 2007 05:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.