![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all! Πρόσφατα, ενώ στον υπολογιστή μου τη διακοπή ρεύματος και τον υπολογιστή σβήνει .. Έτσι μετά από αυτό που συνέβη Προσπάθησα στροφή πίσω και ο υπολογιστής είναι νεκρός, δεν έρχονται σε όλα .. Άνοιξε την υπόθεση και το LED στη μητρική κάρτα εξακολουθεί να είναι ενεργοποιημένο, οπότε δεν θεωρώ ότι είναι η μητρική πλακέτα ή powersupply; Ή μήπως είναι λάθος; Εάν το LED φως για τη μητρική πλακέτα ακόμη και σήμερα για αυτό θα μπορούσε ακόμη να είναι η μητρική πλακέτα είναι το εμφυσημένα; Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί, Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Εάν η δύναμη εκπυρσοκρότησε, και ο υπολογιστής σας δεν θα γυρίσει πίσω και μετά, οι πιθανότητες είναι ότι το τροφοδοτικό έχει υποστεί βλάβη με τη βλάβη. Μπορεί να είναι αρκετή ενέργεια για να διέρχεται το φως του δείκτη για τη μητρική πλακέτα, αλλά θα μπορούσε ακόμη να είναι τηγανητό. Ένα πράγμα μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε, είναι να αποσυνδέσετε τον υπολογιστή, για περίπου 20 λεπτά, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, να το CMOS μπαταρία για 10 λεπτά περίπου, το έβαλε στην πλάτη, συνδέστε τον ξανά, και να το κάνουμε αυτό. Αν δεν φωτιά μέχρι τότε, οι πιθανότητες είναι ότι είναι το τροφοδοτικό. Στη χειρότερη περίπτωση, το συμβούλιο και τα άλλα στοιχεία μπορούν επίσης να είναι κατεστραμμένο. Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε το "γυμνά-οστά" προσέγγιση. Βασικά αποσύνδεση everthing στο PC εκτός από αυτό που χρειάζεται για την εκκίνηση. Επανασύνδεση κάθε σημείο, μέχρι να βρείτε το πρόβλημα. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd με το PSU απαντήσεις αυτό που συνέβη σε εμένα 3 φορές τα τελευταία 4-5 χρόνια και τα πάντα ήταν το PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im didn't μόνο έκπληξη θα συμβεί σε μένα τη δύναμη βγήκε όπως 2 ή 3 φορές χθες
για τον υπολογιστή μου ήταν, αλλά είναι πιο likly το PSU και τότε φυσικά μερικές φορές τα πηγαίνει όταν το PSU που λαμβάνει η μητρική πλακέτα και κάποια άλλα πράγματα με αυτό ελπίζω και εγώ η τυχερή σου και το μόνο σου PSU Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλων, i plug'd μου PSU σε μεγάλα pc, που δεν χρειάζεται πολύ ενός τροφοδοτικού να λειτουργεί, ένα PSU μου άρχισε το πάνω .. Έτσι, θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ορυχείο διαρκή άθροισμα ένα κατεστραμμένο επίκλισης αρκετά εξουσία στην εξουσία μέχρι τον υπολογιστή μου, σε όλα .. Ή θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο thats βιδωτούς στον υπολογιστή; Haha έπρεπε jus επένδυσαν σε ups .. Ξέρει κανείς κάθε χώρους ή χώρους i ποσό μπορεί να βοηθήσει με το ένα κινητό .. Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| ok, μπορεί να είναι η μητρική πλακέτα ή κάτι άλλο όπως και ότι στη συνέχεια για τη δική σας βοήθεια cellphone http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεκρά Υπολογιστών - Δεν Power On | pastordan | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 27 Ιαν 2009 02:26 |
| Dead Motherboard / Dead PSU, ή και τα δύο; | VictorMeldrew | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Οκτ 2008 02:12 |
| Νεκρά σκληρό δίσκο του υπολογιστή τώρα μέσα σε αυτό τον υπολογιστή! | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 13 Σεπ 2008 16:10 |
| Computer ήταν νεκρός εδώ και μήνες, παρακαλούμε να βοηθήσει | Ταμαρίς | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 29 Ιουν 2008 13:54 |
| Γεια σας Γεια σας! - Νεκροί Υπολογιστών | Dilbert | Θήκες & Τροφοδοτικά | 29 | 22 Ιουλ 2007 05:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |