manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dead Computer

Reply

Thread Tools
Old 15. travnja 2008, 22:18
J0N
Novi član grupe

Default Dead Computer

Pozdrav svima!

Nedavno, dok na mom računalu moći rezati i računalo isključeno ..

Tako je nakon to dogodilo ja pokušao to prespajanje leđa i na računalu je mrtav, ne dolazi on uopće ..

Otvorila slučaj i LED na matičnoj ploči i dalje je na, tako da ne mislim da je matična ploča ili powersupply? Or am I wrong?

Ako LED svjetlo na matičnoj ploči i dalje dolazi na mogu još uvijek biti matična ploča je pregorio?

Bilo koji pomoć bi bilo poštovati, Hvala!
Old 15. travnja 2008, 22:44
Novi član grupe

Default Dead Computer

Ako je snaga otišli, a vaše računalo neće okrenuti leđa, šanse su da napajanje je oštećena sa outage. On svibanj biti dovoljno snage za prolazak svjetla indikator na matičnoj ploči, ali je još uvijek mogao biti pečen.

Jedna stvar koju svibanj ištanje to pokušati, da se odspojite računalo za oko 20 minuta, tijekom tog vremena, izvaditi CMOS bateriju za oko 10 minuta, stavite ga u leđa, uključite ga natrag gore, i dati ga ići. Ako to ne vatre gore onda, šanse su da je to napajanje. U najgorem slučaju odbora i drugih predmeta svibanj isto tako biti oštećen.

Vi svibanj također žele probati "gole kosti" pristup. Uglavnom odspojite everthing PC-u, osim što je potrebno za dizanje. Reconnect svaki predmet dok ne pronađete problema.

Nadam se ovo pomaže!
Old 16. travnja 2008, 01:36
Administrator Group

Default Dead Computer

99% PSU.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16. travnja 2008, 08:35
Donatorska Grupa

Default Dead Computer

Agree'd s PSU odgovorima ovo se dogodilo meni 3 puta u posljednjih 4-5 godina i to je uvijek bio PSU.
Old 16. travnja 2008, 13:39
Donatorska Grupa

Default Dead Computer

im to nije samo iznenadila dogoditi da mi snage izišao kao 2 ili 3 puta jučer moj pc je bio, ali je većina likly PSU, a zatim, naravno, ponekad kad je potrebno psu ide matične ploče i neke druge stvari s njom previše nadam se vaš sretan i samo svoj PSU

My System: ubr gaming računalo

Procesor (i):
q6600 G0 @ Stock hlađen ac zamrzivač
Matične ploče:
gigabajt ep45 ds3r
RAM memorija:
2GB DDR2 800
Grafička kartica (e):
4870 1GB
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
160GB 7200rpm IDE
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
+ modded oslikane case w / 1kw antec
Hlađenje:
2 120mm obožavatelji 4 80mm fanove i hdd
Network / Internet:
dual gigabajt lan
Monitor (e):
24 "Acer
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 17 tra 2008, 15:41
J0N
Novi član grupe

Default Dead Computer

Hvala na pomoći svima, ja plug'd moj PSU u stariji pc, onaj koji ne treba puno za napajanje za rad, moja PSU je počelo gore .. Tako se to moglo značiti mina još uvijek neprekidan iznos oštećen licemjerje dobiti dovoljno snage za napajanje gore moj računalo na sve .. Ili bi moglo biti nešto drugo, taj pijan na pc? Haha shoulda JUS investirao u prozore .. Se bilo tko znati od bilo koje web lokacije ili mjesta ja mogu dobiti iznos pomoći sa mojim Još jedna .. Hvala!
Old 17. travnja 2008, 16:05
Donatorska Grupa

Default Dead Computer

ok, on svibanj biti matična ploča ili nešto drugo kao što je to onda za Vaš mobitel pomoć http://cellphoneforums.net/
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dead Computer - Ne Power On pastordan General Hardware Chat 9 27 siječanj 2009 02:26
Matična ploča mrtav / Dead PSU, ili oboje? VictorMeldrew General Hardware Chat 3 31. listopad 2008 02:12
Dead PC's hard disk iznutra sada ovom računalu! chrismorris730 General Hardware Chat 4 13. Ruj 2008 16:10
Računalo je mrtav mjesecima, molim pomoć Tamariska General Hardware Chat 1 29. lipnja 2008 13:54
Halo Halo! - Dead Computer dilbert Cases & Power Supplies 29 22. srpnja 2007 05:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.