![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima! Nedavno, dok na mom računalu moći rezati i računalo isključeno .. Tako je nakon to dogodilo ja pokušao to prespajanje leđa i na računalu je mrtav, ne dolazi on uopće .. Otvorila slučaj i LED na matičnoj ploči i dalje je na, tako da ne mislim da je matična ploča ili powersupply? Or am I wrong? Ako LED svjetlo na matičnoj ploči i dalje dolazi na mogu još uvijek biti matična ploča je pregorio? Bilo koji pomoć bi bilo poštovati, Hvala! |
|
| |||
| |||
| Ako je snaga otišli, a vaše računalo neće okrenuti leđa, šanse su da napajanje je oštećena sa outage. On svibanj biti dovoljno snage za prolazak svjetla indikator na matičnoj ploči, ali je još uvijek mogao biti pečen. Jedna stvar koju svibanj ištanje to pokušati, da se odspojite računalo za oko 20 minuta, tijekom tog vremena, izvaditi CMOS bateriju za oko 10 minuta, stavite ga u leđa, uključite ga natrag gore, i dati ga ići. Ako to ne vatre gore onda, šanse su da je to napajanje. U najgorem slučaju odbora i drugih predmeta svibanj isto tako biti oštećen. Vi svibanj također žele probati "gole kosti" pristup. Uglavnom odspojite everthing PC-u, osim što je potrebno za dizanje. Reconnect svaki predmet dok ne pronađete problema. Nadam se ovo pomaže! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd s PSU odgovorima ovo se dogodilo meni 3 puta u posljednjih 4-5 godina i to je uvijek bio PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im to nije samo iznenadila dogoditi da mi snage izišao kao 2 ili 3 puta jučer
moj pc je bio, ali je većina likly PSU, a zatim, naravno, ponekad kad je potrebno psu ide matične ploče i neke druge stvari s njom previše nadam se vaš sretan i samo svoj PSU My System: ubr gaming računalo
|
|
| |||
| |||
| Hvala na pomoći svima, ja plug'd moj PSU u stariji pc, onaj koji ne treba puno za napajanje za rad, moja PSU je počelo gore .. Tako se to moglo značiti mina još uvijek neprekidan iznos oštećen licemjerje dobiti dovoljno snage za napajanje gore moj računalo na sve .. Ili bi moglo biti nešto drugo, taj pijan na pc? Haha shoulda JUS investirao u prozore .. Se bilo tko znati od bilo koje web lokacije ili mjesta ja mogu dobiti iznos pomoći sa mojim Još jedna .. Hvala! |
|
| |||
| |||
| ok, on svibanj biti matična ploča ili nešto drugo kao što je to onda za Vaš mobitel pomoć http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dead Computer - Ne Power On | pastordan | General Hardware Chat | 9 | 27 siječanj 2009 02:26 |
| Matična ploča mrtav / Dead PSU, ili oboje? | VictorMeldrew | General Hardware Chat | 3 | 31. listopad 2008 02:12 |
| Dead PC's hard disk iznutra sada ovom računalu! | chrismorris730 | General Hardware Chat | 4 | 13. Ruj 2008 16:10 |
| Računalo je mrtav mjesecima, molim pomoć | Tamariska | General Hardware Chat | 1 | 29. lipnja 2008 13:54 |
| Halo Halo! - Dead Computer | dilbert | Cases & Power Supplies | 29 | 22. srpnja 2007 05:22 |
| Thread Tools | |
| |