![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all! A közelmúltban a számítógépet, miközben a hatalom a vágás és a számítógép kikapcsol .. Nos ezt követően történt, próbáltam kapcsoló vissza, és a számítógép halott, még csak nem is a minden .. Nyitotta meg az ügyet, és a LED az alaplapon még mindig be van kapcsolva, így nem hiszem, hogy az alaplap vagy powersupply? Vagy nem? Ha a LED az alaplapon még jön az is, hogy még az alaplap az a fúvott? Any help appreciated lenne, köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Ha az erő elment, és a számítógép nem kapcsol vissza, előfordulhat, hogy a tápegység megsérült a leállás. Lehet, hogy átmenjen elég világos, hogy a mutató az alaplapon, de még a sült. Az egyik dolog, akkor próbálja meg, hogy húzza ki a számítógépet, körülbelül 20 percig tart, ez idő alatt, vegye ki a CMOS elem körülbelül 10 percig, tedd vissza, dugja vissza, és adja meg a go. Ha nem tűz ki, akkor, előfordulhat, hogy a tápegység. A legrosszabb esetben a fórumon és más lehet sérült is. Ön is szeretné kipróbálni a "puszta csontok" megközelítés. Alapvetően disconnect lefordítva a számítógépen, mire van szükség, kivéve az indítást. Reconnect minden elem, amíg meg nem találja a problémát. Remélem ez segít! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99%-os tápegység.
| |||
| |||
| Agree'd a psu választ ez történt velem 3-szor, az elmúlt 4-5 évben, és mindig is a psu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im csak meglepett ez didnt történetesen én a teljesítmény ment ki, mint a 2-es vagy 3-szor tegnap
my pc volt, de ez leginkább a psu likly majd persze néha az, ha a tápegység megy azon az alaplapon, és néhány más dolog is túl remélem a szerencsés, és csak a psu My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| Köszi a segítséget mindenkinek, én plug'd psu én egy régebbi PC-hez, az egyik, hogy nem kell sok a tápegység működését, az én psu indult el .. Szóval ez még nem jelenti az enyém tartósan összege megsérült egy vidám kap elég erő, hogy kapcsolják be a számítógépet és az összes .. Vagy lehet, hogy valami mást thats csavart a számítógépen? Haha kellett jus fektetett a UPS .. Tudja valaki olyan helyek vagy helyek Tudok segíteni az összeget az én egyik cellphone .. Köszönjük! |
|
| |||
| |||
| OK Lehet, hogy az alaplap, vagy valami mást, mint hogy majd segít a mobilod http://cellphoneforums.net/ |