![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם!! לאחרונה, בעוד במחשב שלי לחתוך את צריכת החשמל ואת עברת את המחשב .. אז אחרי זה קרה ניסיתי לעבור שוב את המחשב הוא מת, לא קדימה בכלל .. פתח את התיק ואת LED על לוח האם הוא עדיין על, ולכן לא חושב שזה לוח האם או powersupply? או שאני טועה? אם LED אור על לוח האם עדיין מגיע על זה עדיין יכול להיות על לוח האם הוא blown? כל עזרה תהיה appreciated, תודה! |
|
| |||
| |||
| אם הכוח הלכו והמחשב לא יהיה להפעיל שוב, רבים הסיכויים כי החשמל היה פגום עם outage. זה אולי יהיה מספיק כוח כדי לעבור את מד האור על לוח האם, אך הוא עדיין יכול להיות מטוגן. דבר אחד, ייתכן שתרצה לנסות, היא לנתק את המחשב במשך 20 דקות, בזמן זה, להוציא את הסוללה CMOS בערך 10 דקות, לשים את זה שוב, תקע אותו בחזרה למעלה, ולתת לו ללכת. אם לא להתלקח אז, רבים הסיכויים זהו החשמל. במקרה הגרוע ביותר הדירקטוריון ועוד פגום גם. מומלץ גם לנסות את "חשופים-עצמות" גישה. בעיקרון everthing לנתק את המחשב אלא מה נדרש כדי האתחול. מחדש כל פריט עד שתמצא את הבעיה. אני מקווה שזה עזר לך! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd עם תשובות PSU זה קרה לי 3 פעמים במשך 4-5 שנים האחרונות שלה תמיד היה PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM פשוט הפתיע אותו didn't לקרות לי את הכוח יצא כמו 2 או 3 פעמים אתמול
| |||
| |||
| תודה על העזרה של כולם, אני plug'd שלי PSU לתוך מחשב ישנים, זה לא צריך הרבה של החשמל לפעול, PSU שלי התחיל עם זה .. אז זה יכל עדיין מתכוון שלי התקבל סכום נזק של התחסדות מספיק כוח כדי לקבל את עוצמת המחשב שלי בכלל .. לחלופין, הוא יכול להיות משהו אחר thats דפוק במחשב? Haha shoulda jus השקיעה ב UPS .. מישהו יודע על כל האתרים או מקומות אני יכול לקבל עזרה עם סכום שלי Cellphone אחד .. תודה! |
|
| |||
| |||
| אישור זה עלול להיות לוח האם או משהו אחר אז ככה שלך Cellphone עזרה http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב מת - לא על צריכת חשמל | pastordan | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -27 ינואר 2009 02:26 |
| לוח האם מת / PSU המלח, או שניהם גם יחד? | VictorMeldrew | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 31 אוקטובר 2008 02:12 |
| המלח הכונן הקשיח של המחשב עכשיו בתוך המחשב! | chrismorris730 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 13 ספטמבר 2008 16:10 |
| המחשב היה מת במשך חודשים, אנא עזור | אשל | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 29 יוני 2008 13:54 |
| שלום שלום! - המלח מחשב | dilbert | מקרים & ספקי כוח | 29 | 22 יולי 2007 05:22 |
| שרשרת כלים | |
| |