![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all! Paskutinės o ant mano kompiuterio maitinimo iškirpti ir kompiuteris išjungiamas .. Taigi po šio įvyko Bandžiau keisti jį atgal ir kompiuteris yra miręs, nėra su visais .. Atverti bylą ir LED ant plokštės vis dar yra, tad nemanau, kad tai yra pagrindinė plokštė ar Maitinimo? Or am I wrong? Jei LED šviesos plokštės vis dar kalbama apie tai vis dar gali būti pagrindinė plokštė pučiamas? Any help Būtume dėkingi, Thanks! |
|
| |||
| |||
| Jei galia praėjo, ir Jūsų kompiuteris bus ne pasukti atgal, yra tikimybė, kad elektros energijos tiekimas buvo sugadinta su Interferencija. Tai gali būti pakankamai galios, kad artimosios šviesos ant plokštės rodiklis, tačiau jis vis dar gali būti kepti. Vienas dalykas, galbūt norėsite pabandyti, yra atjungti kompiuterį apie 20 minučių, per tą laiką, išimkite CMOS baterija apie 10 minučių, įdėti ją atgal, plug it back up ir give it a go. Jei jis nėra ugnies iki tada, greičiausiai tai elektros energijos tiekimo. Blogiausiu atveju, valdybos ir kiti daiktai gali būti pažeisti, taip pat. Taip pat galite pabandyti "bare-bones" metodą. Daugiausiai atjungti everthing visų, išskyrus tai, ko reikia, kad paleisti kompiuterį. Pakartotinis kiekvieno punkto tol, kol rasite problemos. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd su PSU atsakymus tai nutiko man 3 kartus per paskutinius 4-5 metus ir jos visada buvo PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im just didnt nustebino tai atsitiks man galia išėjo kaip 2 ar 3 kartus vakar
Mano PC buvo, bet tai labiausiai likly PSU, tada, žinoma, kartais, kai PSU eina ji mano plokštė ir kai kurių kitų medžiagų, su juo labai tikiuosi, jūsų laimė ir tik jūsų PSU Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| |||
| |||
| Thanks for the help everyone, I plug'd mano PSU į senesnius PC, kuris nereikalauja daug energijos tiekimo veikti, mano PSU pradėjo jį .. Taigi tai galėtų reikšti, mano nuolatinių suma sugadinta cant get enough galia galia iki mano kompiuteryje ne visi .. Ar ji galėjo būti kažkas thats prisukamas ant PC? Haha Shoulda jus investuoti į langų .. Does anyone know bet kokios svetaines ar vietose galiu gauti sumą padėti su mano viena telefonams .. Thanks! |
|
| |||
| |||
| Gerai, tai gali būti pagrindinė plokštė ar kažkas panašaus, kad po jūsų telefoną Pagalba http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dead Kompiuteris - Nr Power On | pastordan | General Hardware Chat | 9 | 27 sausis 2009 02:26 |
| Dead plokštės / Dead PSU, ar abu? | VictorMeldrew | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2008 02:12 |
| Dead kompiuterio kietąjį diską dabar viduje šio kompiuterio! | chrismorris730 | General Hardware Chat | 4 | 13 rugsėjis 2008 16:10 |
| Kompiuteris buvo miręs mėnesių, prašom padėti | Eglūnas | General Hardware Chat | 1 | Birželis 29, 2008 13:54 |
| Sveiki Sveiki! - Negyvoji Kompiuteriai | Dilbert | Cases & Power Supplies | 29 | 22 liepa 2007 05:22 |
| Temos įrankiai | |
| |