mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Dead Computer

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 15, 2008, 22:18
J0N
New Member Group

Default Dead Computer

Hi all!

Nesen kamēr uz sava datora varu izgriezt un dators izslēgts ..

Tātad, pēc šīs noticis es mēģināju pāriet atpakaļ uz un dators ir miris, nenāk par visu ..

Atvērti lietu un LED uz mātesplates joprojām ir ieslēgts, tik nedomāju, ka tas ir mātesplatē vai powersupply? Or am I wrong?

Ja LED gaismas uz mātesplates joprojām iedegas varētu joprojām būt mātesplatē ir izpūstas?

Any help būtu jāvērtē, Paldies!
Old Aprīlis 15, 2008, 22:44
New Member Group

Default Dead Computer

Ja jauda aizgāja, un jūsu datoru nevar pagriezt atpakaļ, iespējams, ka elektroenerģijas piegāde bija bojāts ar pārtraukums. To var iet pietiekami daudz jaudas, lai gaismas indikators uz mātesplates, bet tas vēl varētu cepta.

Viena lieta, jūs varat mēģināt, ir Atvienojiet datora aptuveni 20 minūtes, šajā laikā, izņem CMOS bateriju apmēram 10 minūtes, ielieciet to atpakaļ, iespraudiet to atpakaļ uz augšu, un dod tai iet. Ja tas nav uguns līdz tam, pastāv iespēja, tā barošanas avotu. Sliktākajā gadījumā kuģa un citiem posteņiem, var tikt nodarīts kaitējums arī.

Jūs arī varat izmēģināt "tukšais kauli" pieeju. Būtībā atvienojiet everthing in dators, izņemot to, kas vajadzīgs, lai boot. Atjaunot katru pozīciju, līdz atrodat problēmu.

Hope this helps!
Old Aprīlis 16, 2008, 01:36
Administrator Group

Default Dead Computer

99% PSU.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 16, 2008, 08:35
Donors Group

Default Dead Computer

Agree'd ar psu atbildes, tas ir noticis ar mani 3 reizes vairāk nekā pēdējos 4-5 gados, un tās vienmēr ir psu.
Old Aprīlis 16, 2008, 13:39
Donors Group

Default Dead Computer

im tikai pārsteidza tas didn't notiek ar mani varas izgāja kā 2 vai 3 reizes vakar mans pc bija bet tas ir ļoti likly psu un tad, protams, dažreiz kad psu iet tā pieņem mātesplati un dažas citas lietas ar to arī es ceru, ka jūsu paveiksies un tā tikai savu psu

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old Aprīlis 17, 2008, 15:41
J0N
New Member Group

Default Dead Computer

Paldies par palīdzību visiem, i plug'd mans psu vērā vecāku pc, viens, kuru nav nepieciešams daudz enerģijas padeves darboties, mans psu sāka it up .. Tāpēc tas varēja joprojām ir mīnu stabilu summa bojāts aprunāt iegūt pietiekami daudz jaudas, lai darbinātu manu datoru visos .. Vai varētu tas būtu kaut kas cits thats pieskrūvēta pc? Haha shoulda jus ieguldīti ups .. Vai kāds zina par jebkuru vietu vai vietām es varu summa palīdzēt ar manu vienu izmērs .. Thanks!
Old Aprīlis 17, 2008, 16:05
Donors Group

Default Dead Computer

ok to var mātesplatē vai kaut kas cits, piemēram, ka pēc tam jūsu Mobilais palīdzību http://cellphoneforums.net/
Reply

Register

Bookmarks