![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all! Nesen kamēr uz sava datora varu izgriezt un dators izslēgts .. Tātad, pēc šīs noticis es mēģināju pāriet atpakaļ uz un dators ir miris, nenāk par visu .. Atvērti lietu un LED uz mātesplates joprojām ir ieslēgts, tik nedomāju, ka tas ir mātesplatē vai powersupply? Or am I wrong? Ja LED gaismas uz mātesplates joprojām iedegas varētu joprojām būt mātesplatē ir izpūstas? Any help būtu jāvērtē, Paldies! |
|
| |||
| |||
| Ja jauda aizgāja, un jūsu datoru nevar pagriezt atpakaļ, iespējams, ka elektroenerģijas piegāde bija bojāts ar pārtraukums. To var iet pietiekami daudz jaudas, lai gaismas indikators uz mātesplates, bet tas vēl varētu cepta. Viena lieta, jūs varat mēģināt, ir Atvienojiet datora aptuveni 20 minūtes, šajā laikā, izņem CMOS bateriju apmēram 10 minūtes, ielieciet to atpakaļ, iespraudiet to atpakaļ uz augšu, un dod tai iet. Ja tas nav uguns līdz tam, pastāv iespēja, tā barošanas avotu. Sliktākajā gadījumā kuģa un citiem posteņiem, var tikt nodarīts kaitējums arī. Jūs arī varat izmēģināt "tukšais kauli" pieeju. Būtībā atvienojiet everthing in dators, izņemot to, kas vajadzīgs, lai boot. Atjaunot katru pozīciju, līdz atrodat problēmu. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd ar psu atbildes, tas ir noticis ar mani 3 reizes vairāk nekā pēdējos 4-5 gados, un tās vienmēr ir psu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im tikai pārsteidza tas didn't notiek ar mani varas izgāja kā 2 vai 3 reizes vakar
mans pc bija bet tas ir ļoti likly psu un tad, protams, dažreiz kad psu iet tā pieņem mātesplati un dažas citas lietas ar to arī es ceru, ka jūsu paveiksies un tā tikai savu psu Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību visiem, i plug'd mans psu vērā vecāku pc, viens, kuru nav nepieciešams daudz enerģijas padeves darboties, mans psu sāka it up .. Tāpēc tas varēja joprojām ir mīnu stabilu summa bojāts aprunāt iegūt pietiekami daudz jaudas, lai darbinātu manu datoru visos .. Vai varētu tas būtu kaut kas cits thats pieskrūvēta pc? Haha shoulda jus ieguldīti ups .. Vai kāds zina par jebkuru vietu vai vietām es varu summa palīdzēt ar manu vienu izmērs .. Thanks! |
|
| |||
| |||
| ok to var mātesplatē vai kaut kas cits, piemēram, ka pēc tam jūsu Mobilais palīdzību http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Bookmarks |