![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all! Ostatnio, podczas gdy na moim komputerze do prądu i komputer wyłączony .. Tak stało się po tej próbie przestawienia go na komputerze i nie żyje, nie chodź na wszystkich .. Otwarte sprawy oraz dioda LED na płycie głównej znajduje się nadal, więc nie sądzę, jest to płyta główna albo powersupply? Or am I wrong? Jeśli LED na płycie głównej nadal jest na to jeszcze może być płyta główna jest na dmuchanych? Każda pomoc będzie doceniona, Thanks! |
|
| |||
| |||
| Jeśli moc poszedł wyłączone, a komputer nie wraca na szanse na to, że zasilanie zostało uszkodzone z przerwy. Może on być na tyle mocy przechodzącej na światło wskaźnika na płycie głównej, ale nadal może być smażone. Jedną rzeczą jaką możesz spróbować, jest odłączyć komputer na około 20 minut, w tym czasie podejmują się CMOS baterię na około 10 minut, umieść je w, podłącz go z powrotem do góry i dać mu odejść. Jeśli nie wybuchać wtedy szanse są to zasilanie. W najgorszym przypadku zarządu i inne elementy mogą być również uszkodzone. Można też spróbować "gołej kości" podejścia. Zasadniczo odłączyć everthing w komputerze oprócz tego, co jest potrzebne do uruchomienia. Reconnect każdej pozycji, aż znajdziesz ten problem. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd z PSU odpowiedzi tego stało się dla mnie 3 razy w ciągu ostatnich 4-5 lat, a jej zawsze PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im just surprised it didnt happen mnie moc wyszedł jak 2 lub 3 razy wczoraj
był w moim komputerze, ale to jest najbardziej likly w PSU a następnie oczywiście czasami, gdy idzie PSU to ma płyta główna i kilka innych rzeczy z tym mam nadzieję, że za swoje szczęście i tylko PSU My System: ubr gier komputerowych
|
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc wszystkim, i plug'd mojego PSU do starszych komputerów, które nie potrzebują dużo zasilacza do pracy, jeden mój PSU zaczęła go .. Więc może ten wciąż oznacza kopalni trwałego suma uszkodzony jeden cant get enough moc elektrowni na moim komputerze w ogóle .. Albo może to być coś innego thats wkręca na PC? Haha Shoulda ius zainwestowały w ups .. Czy ktoś wie o wszelkich miejsc lub miejsc mogę uzyskać pomoc w sumie mój jeden telefon .. Dziękujemy! |
|
| |||
| |||
| ok to może być płyta główna lub coś innego jak to, że za telefon pomóc http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Zakładki |