![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Nedávno pritom na mojom počítači sa výpadok a počítač vypnúť .. Tak sa to stalo aj po prepnutí späť súdený a počítač je mŕtvy, nepochádza z vôbec .. Otvoril prípad a LED na doske stále zapnutá, tak si nemyslím, že je na doske alebo powersupply? Alebo sa mýlím? Ak LED svetlo na doske ešte príde na to by mohol byť ešte na základnej doske je fúkané? Pomôcť by ocenili, ďakujeme! |
|
| |||
| |||
| Ak sa moc odišli, a počítač nebude zase späť, je pravdepodobné, že napájací zdroj bol poškodený s výpadok. To môže byť dosť sily, aby procházející svetlo indikátora na základnej doske, ale mohla by byť ešte smažené. Jedna vec, že budete chcieť vyskúšať, je odpojiť počítač asi 20 minút, počas tejto doby si CMOS batérie asi 10 minút, vložte ju späť, vložte ju späť, a dať mu to. Ak sa tak nestane do ohňa potom šanca, že sa jedná o dodávky energie. V najhoršom prípade, že rada a ostatné položky môžu byť tiež poškodené. Môžete tiež vyskúšať "porodila-kosti" prístup. V podstate sa odpojiť everthing v PC okrem čo je potrebné k štartu. Znovu každú položku kým nenájdete problému. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd s PSU odpovedí to sa mi stalo 3 krát počas posledných 4-5 rokov a vždy sa PSU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im len prekvapilo, že didnt stalo sa mi moc vyšiel ako je 2 alebo 3 krát včera
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc všetkým, aj plug'd mojich PSU do starších PC, ktorý nepotrebuje veľa z napájania pre prevádzku, čo je môj PSU začal až .. Takže by to mohlo znamenať stále dolu trvalo poškodených sumu jeden dotírat dostať dostatok energie na napájanie počítač vôbec .. Alebo by to mohlo byť niečo iné to je v háji na PC? Haha Mal jus investovala do okna .. Vie niekto o všetkých stránkach alebo v miestach, môžu dostať aj suma pomoci s mojím jeden mobil .. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| ok môže byť na doske, alebo niečo iné, ako že potom pre váš mobil pomáhať http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mŕtvy Computer - No Power On | pastordan | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 27. január 2009 02:26 |
| Mŕtvy Motherboard / Mrtvého PSU, alebo obaja? | VictorMeldrew | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31. októbra 2008 02:12 |
| Mŕtvy PC pevný disk hneď dovnútra tento počítač! | chrismorris730 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 13. September 2008 16:10 |
| Počítač bol mŕtvy mesiaca, prosím, pomôžte | Tamaryšek | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 29. júna 2008 13:54 |
| Ahoj Ahoj! - Mŕtvy Počítačová | Dilbert | Prípady & Napájacie zdroje | 29 | 22. júla 2007 05:22 |
| Thread Tools | |
| |