мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Деад Цомпутер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 тра 2008, 22:18
Нови члан групе

Default Деад Цомпутер

Здраво свима!

Недавно, док на мом рачунару моћ резати и рачунар искључи ..

Тако се десило након овог ја суђен проспојни назад на рачунару је и мртав, не долази на све ..

Отворила случај и ЛЕД на још увек је на матичној плочи, тако да не мислите да је матична плоча или поуерсупплы? Или сам ја криво?

Ако ЛЕД светло на матичној плочи и даље долази на још увек могао бити разнесен је на матичној плочи?

Било који помоћ би било поштовати, Хвала!
Old 15 тра 2008, 22:44
Нови члан групе

Default Деад Цомпутер

Ако је отишао ван снаге, а ваше рачунар неће вратити на, шансе су да је напајање је оштећена са испада. Он мај бити довољно снаге за пролазак светла индикатор на матичној плочи, али то могао па ипак бити печена.

Једна ствар коју мај оскудица за испробати је искључити рачунар за око 20 минута, за то време, извади ЦМОС батерију за око 10 минута, ставите га у леђа, плуг натраг горе, и дај му да оде. Ако то не праснути дакле, шансе су да је то напајање. У најгорем случају, одбора и других ствари мај такође бити оштећена.

Ви мај такође желе пробати "голе кости" приступ. Углавном ископчајте евертхинг у ПЦ, осим што је потребно за боот. Поново сваки предмет док не пронађете проблем.

Надам се ово помаже!
Old 16 тра 2008, 01:36
Администратор Гроуп

Default Деад Цомпутер

99% псу.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 16 тра 2008, 08:35
Донаторска Група

Default Деад Цомпутер

Агрее'д са одговорима псу овом се догодило да ме 3 пута током протеклих 4-5 година и његова је увек био псу.
Old 16 тра 2008, 13:39
Донаторска Група

Default Деад Цомпутер

им то није баш изненадила се десити да ми снаге изишао као 2 или 3 пута јучер је био на мој пц, али је већина ликлы су псу, а затим, наравно, понекад се када је потребно псу иде матичне плоче и неке друге ствари са њом превише надам се ваш срећан и његове само псу

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 17 тра 2008, 15:41
Нови члан групе

Default Деад Цомпутер

Хвала на помоћи свима, ја плуг'д мој псу у старијој пц, онај који не треба пуно напајање за рад, један мој псу почео ит уп .. Па ово би могао да значи још минско сум претрпљену оштећена једна лицемјерје добити довољно снаге да се снага рачунара на свим .. Или би могао бити нешто друго тај пијан на ПЦ? Хаха схоулд ЈУС инвестирао у прозоре .. Се било ко кноткле над било које веб локације или мјеста могу добити помоћ у вези са збир један мој целлпхоне .. Хвала!
Old 17 тра 2008, 16:05
Донаторска Група

Default Деад Цомпутер

ОК он мај бити матична плоча или нешто слично онда за ваше целлпхоне помоћ хттп://целлпхонефорумс.нет/
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц