![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима! Недавно, док на мом рачунару моћ резати и рачунар искључи .. Тако се десило након овог ја суђен проспојни назад на рачунару је и мртав, не долази на све .. Отворила случај и ЛЕД на још увек је на матичној плочи, тако да не мислите да је матична плоча или поуерсупплы? Или сам ја криво? Ако ЛЕД светло на матичној плочи и даље долази на још увек могао бити разнесен је на матичној плочи? Било који помоћ би било поштовати, Хвала! |
|
| |||
| |||
| Ако је отишао ван снаге, а ваше рачунар неће вратити на, шансе су да је напајање је оштећена са испада. Он мај бити довољно снаге за пролазак светла индикатор на матичној плочи, али то могао па ипак бити печена. Једна ствар коју мај оскудица за испробати је искључити рачунар за око 20 минута, за то време, извади ЦМОС батерију за око 10 минута, ставите га у леђа, плуг натраг горе, и дај му да оде. Ако то не праснути дакле, шансе су да је то напајање. У најгорем случају, одбора и других ствари мај такође бити оштећена. Ви мај такође желе пробати "голе кости" приступ. Углавном ископчајте евертхинг у ПЦ, осим што је потребно за боот. Поново сваки предмет док не пронађете проблем. Надам се ово помаже! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% псу.
| |||
| |||
| Агрее'д са одговорима псу овом се догодило да ме 3 пута током протеклих 4-5 година и његова је увек био псу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| им то није баш изненадила се десити да ми снаге изишао као 2 или 3 пута јучер
је био на мој пц, али је већина ликлы су псу, а затим, наравно, понекад се када је потребно псу иде матичне плоче и неке друге ствари са њом превише надам се ваш срећан и његове само псу Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| |||
| |||
| Хвала на помоћи свима, ја плуг'д мој псу у старијој пц, онај који не треба пуно напајање за рад, један мој псу почео ит уп .. Па ово би могао да значи још минско сум претрпљену оштећена једна лицемјерје добити довољно снаге да се снага рачунара на свим .. Или би могао бити нешто друго тај пијан на ПЦ? Хаха схоулд ЈУС инвестирао у прозоре .. Се било ко кноткле над било које веб локације или мјеста могу добити помоћ у вези са збир један мој целлпхоне .. Хвала! |
|
| |||
| |||
| ОК он мај бити матична плоча или нешто слично онда за ваше целлпхоне помоћ хттп://целлпхонефорумс.нет/ |