az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Ölü Bilgisayar

Reply

Konu Araçları
Old 15 Nisan 2008, 22:18
J0N
Yeni Üye Grubu

Default Ölü Bilgisayar

Merhabalar!

Son bilgisayarım güç kesildi ve bilgisayar .. kapalı üzerinde iken

Peki bu oldu ve bilgisayar ölü olduğunu, tüm .. varmak değil geri geçiş denedi

Durum ve anakart üzerindeki LED hala olduğunu, bu nedenle anakart veya güç kaynağı olduğunu sanmıyorum açıldı? Veya ben yanlış?

Eğer anakart üzerindeki LED ışık hala hala anakart ve üflendiği olabilir üzerinde gelir?

Herhangi bir yardım, büyük mutluluk duyacağız teşekkürler!
Old 15 Nisan 2008, 22:44
Yeni Üye Grubu

Default Ölü Bilgisayar

Eğer güç ve kapalı gitti bilgisayarınızı tekrar açmak ancak, şansını bu güç kaynağı en antraktı ile zarar görmüş bulunmaktadır. Bu, ancak yeterli güç anakart üzerindeki gösterge ışığı için geçen olabilir hala kızarmış olabilir.

Sizi denemek isterseniz bir şey de, yaklaşık 20 dakika boyunca, bu süre içinde bilgisayar çıkarın için, yaklaşık 10 dakika boyunca, CMOS batarya çıkar arkadan, koy geri takın ve git bakalım. Eğer bu kadar yangın değil, şansını bu güç kaynağı demektir. En kötü durumda, yönetim kurulu ve diğer öğeleri de zarar görebilir.

Ayrıca "yaklaşım" çıplak-kemik deneyebilirsiniz. Temel olarak ne önyükleme için gerekli dışında PC everthing kesin. Siz sorun bulmak her öğe yeniden.

Hope this helps!
Old 16 Nisan 2008, 01:36
Yönetici Grubu

Default Ölü Bilgisayar

99% PSU.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 Nisan 2008, 08:35
Bağış Grubu

Default Ölü Bilgisayar

Agree'd ve PSU bu bana oldu cevaplar son 4-5 yıl içinde 3 kere ve her zaman PSU oldu.
Old 16 Nisan 2008, 13:39
Bağış Grubu

Default Ölü Bilgisayar

Sohbet sadece didnt bana güç 2 veya 3 kez dün gibi gitmiş olmasına şaşırdım on my PC ama en likly ve PSU ve sonra da tabii ki bazen bir PSU çok Ben ve sadece PSU şanslı umut, anakart ve bazı diğer şeyler sürer gider

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 17 Nisan 2008, 15:41
J0N
Yeni Üye Grubu

Default Ölü Bilgisayar

Yardım herkese teşekkürler, bir adet büyük, bir, bir benim PSU .. yukarı başladı çalışmasına kadar bir güç kaynağına ihtiyacı yoktur içine benim PSU plug'd Yani bu demek hala benim toplam sürekli verebilecek bir cant yeterli güç tüm .. at bilgisayar kadar güç elde zarar Veya başka bir PC'de vidalanmış şu olabilir? Haha shoulda bir up .. yatırım hak Kimseye, hiçbir siteyi veya yerlerde i benim bir .. Cep telefonunla miktar yardım alabilirim biliyor mu Teşekkürler!
Old 17 Nisan 2008, 16:05
Bağış Grubu

Default Ölü Bilgisayar

bu anakart veya sonra gibi bir şey cep telefonunuzun yardımcı olabilir tamam http://cellphoneforums.net/
Reply

Register

Bookmarks