![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar! Son bilgisayarım güç kesildi ve bilgisayar .. kapalı üzerinde iken Peki bu oldu ve bilgisayar ölü olduğunu, tüm .. varmak değil geri geçiş denedi Durum ve anakart üzerindeki LED hala olduğunu, bu nedenle anakart veya güç kaynağı olduğunu sanmıyorum açıldı? Veya ben yanlış? Eğer anakart üzerindeki LED ışık hala hala anakart ve üflendiği olabilir üzerinde gelir? Herhangi bir yardım, büyük mutluluk duyacağız teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Eğer güç ve kapalı gitti bilgisayarınızı tekrar açmak ancak, şansını bu güç kaynağı en antraktı ile zarar görmüş bulunmaktadır. Bu, ancak yeterli güç anakart üzerindeki gösterge ışığı için geçen olabilir hala kızarmış olabilir. Sizi denemek isterseniz bir şey de, yaklaşık 20 dakika boyunca, bu süre içinde bilgisayar çıkarın için, yaklaşık 10 dakika boyunca, CMOS batarya çıkar arkadan, koy geri takın ve git bakalım. Eğer bu kadar yangın değil, şansını bu güç kaynağı demektir. En kötü durumda, yönetim kurulu ve diğer öğeleri de zarar görebilir. Ayrıca "yaklaşım" çıplak-kemik deneyebilirsiniz. Temel olarak ne önyükleme için gerekli dışında PC everthing kesin. Siz sorun bulmak her öğe yeniden. Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% PSU.
| |||
| |||
| Agree'd ve PSU bu bana oldu cevaplar son 4-5 yıl içinde 3 kere ve her zaman PSU oldu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sohbet sadece didnt bana güç 2 veya 3 kez dün gibi gitmiş olmasına şaşırdım
| |||
| |||
| Yardım herkese teşekkürler, bir adet büyük, bir, bir benim PSU .. yukarı başladı çalışmasına kadar bir güç kaynağına ihtiyacı yoktur içine benim PSU plug'd Yani bu demek hala benim toplam sürekli verebilecek bir cant yeterli güç tüm .. at bilgisayar kadar güç elde zarar Veya başka bir PC'de vidalanmış şu olabilir? Haha shoulda bir up .. yatırım hak Kimseye, hiçbir siteyi veya yerlerde i benim bir .. Cep telefonunla miktar yardım alabilirim biliyor mu Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| bu anakart veya sonra gibi bir şey cep telefonunuzun yardımcı olabilir tamam http://cellphoneforums.net/ |
![]() |
|
| Bookmarks |