менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Мертві Комп'ютерні

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 квітня 2008, 22:18
J0N
Нові члени групи

Default Мертві Комп'ютерні

Привіт усім!

Нещодавно в той час як на моєму комп'ютері в подачі електроенергії і вимкніть комп'ютер ..

Саме після цього я спробував включіть його назад і комп'ютер мертвий, не давай на всіх ..

Відкрили справу і світлодіод на материнській платі до цих пір, так що не думаю, що це материнська плата або джерело живлення? Чи я помиляюся?

Якщо світлодіод на материнській платі, як і раніше надходить все ще може бути материнська плата є вітром?

Будь-яка допомога буде оцінили, Спасибо!
Old 15 квітня 2008, 22:44
Нові члени групи

Якщо влада пішла, і ваш комп'ютер не включається знову, ймовірність того, що блок живлення був пошкоджений при відключенні. Це може бути ближнього достатньо сил, щоб світло індикатора на материнській платі, але вона все одно може бути смаженим.

Єдине, ви можете спробувати, це вимкнути комп'ютер близько 20 хвилин, протягом цього часу, вийміть батареї CMOS протягом приблизно 10 хвилин, щоб повернути його в підключити його назад вгору, і дати йому йти. Якщо воно не запустить то, швидше за все це блок живлення. У гіршому випадку плата та інші предмети можуть бути пошкоджені також.

Ви також можете спробувати "голі кістки" підхід. Основному відключення Everthing в ПК, за винятком того, що необхідно для завантаження. Повторне підключення кожного елемента, поки ви знайдете проблеми.

Сподіваюсь це допоможе!
Old 16 квітня 2008, 01:36
Адміністратор групи

99% БП.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 квітня 2008, 08:35
Донор групи

Agree'd з БП відповідає на це трапилося зі мною 3 рази за останні 4-5 років і завжди була БП.
Old 16 апреля 2008, 13:39
Донор групи

їм просто здивований вона didn't зі мною влада вийшов як 2 або 3 рази вчора мій ПК була, але вона найбільш likly блок живлення і тоді, звичайно, іноді, коли блок живлення виходить вона бере плату і деякі інші речі з ним я теж сподіваюся, що ваші пощастило і його блок живлення тільки ваші

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 17 квітня 2008, 15:41
J0N
Нові члени групи

Дякуємо за допомогу всім, я plug'd мого БЖ на застарілих комп'ютерів, яка не має потребу в більшій частині енергопостачання діють, PSU моя почалася його .. Так могло означати це як і раніше моє стійке суми пошкоджених нахиляє отримати достатньо енергії для потужності до мого комп'ютера на всіх .. Чи, може бути щось інше Thats загвинчується на ПК? Ха-ха Shoulda Jus інвестували у вікно .. Хто-небудь знає будь-яких сайтів або місця я можу отримати допомогу в сумі одного мого мобільного телефону .. Спасибо!
Old 17 квітня 2008, 16:05
Донор групи

Добре це може бути материнська плата або щось інше, що тоді як для вашого мобільного телефону допомоги http://cellphoneforums.net/
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.