![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім! Нещодавно в той час як на моєму комп'ютері в подачі електроенергії і вимкніть комп'ютер .. Саме після цього я спробував включіть його назад і комп'ютер мертвий, не давай на всіх .. Відкрили справу і світлодіод на материнській платі до цих пір, так що не думаю, що це материнська плата або джерело живлення? Чи я помиляюся? Якщо світлодіод на материнській платі, як і раніше надходить все ще може бути материнська плата є вітром? Будь-яка допомога буде оцінили, Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Якщо влада пішла, і ваш комп'ютер не включається знову, ймовірність того, що блок живлення був пошкоджений при відключенні. Це може бути ближнього достатньо сил, щоб світло індикатора на материнській платі, але вона все одно може бути смаженим. Єдине, ви можете спробувати, це вимкнути комп'ютер близько 20 хвилин, протягом цього часу, вийміть батареї CMOS протягом приблизно 10 хвилин, щоб повернути його в підключити його назад вгору, і дати йому йти. Якщо воно не запустить то, швидше за все це блок живлення. У гіршому випадку плата та інші предмети можуть бути пошкоджені також. Ви також можете спробувати "голі кістки" підхід. Основному відключення Everthing в ПК, за винятком того, що необхідно для завантаження. Повторне підключення кожного елемента, поки ви знайдете проблеми. Сподіваюсь це допоможе! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% БП.
| |||
| |||
| Agree'd з БП відповідає на це трапилося зі мною 3 рази за останні 4-5 років і завжди була БП. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| їм просто здивований вона didn't зі мною влада вийшов як 2 або 3 рази вчора
мій ПК була, але вона найбільш likly блок живлення і тоді, звичайно, іноді, коли блок живлення виходить вона бере плату і деякі інші речі з ним я теж сподіваюся, що ваші пощастило і його блок живлення тільки ваші Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу всім, я plug'd мого БЖ на застарілих комп'ютерів, яка не має потребу в більшій частині енергопостачання діють, PSU моя почалася його .. Так могло означати це як і раніше моє стійке суми пошкоджених нахиляє отримати достатньо енергії для потужності до мого комп'ютера на всіх .. Чи, може бути щось інше Thats загвинчується на ПК? Ха-ха Shoulda Jus інвестували у вікно .. Хто-небудь знає будь-яких сайтів або місця я можу отримати допомогу в сумі одного мого мобільного телефону .. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Добре це може бути материнська плата або щось інше, що тоді як для вашого мобільного телефону допомоги http://cellphoneforums.net/ |