Dead твърди дискове Първи пост!
3 седмици преди да започна моя компютър за да се поздрави с dreaded "Обувка Неспазването". Всичко беше добре през нощта преди, така е за намиране на причината за проблема. И двете ми твърди дискове (SEAGATE 120GB SATA) не се появи в BIOS (странно).
Тя ще изглежда, че за някои неизвестни причини както твърди дискове бяха мъртви, а не се върти. Аз инсталирана стара резервни шофиране и навън тя беше там. Аз произтича от това, че тя е била с мощност проблем и съмнение логиката дъски. Аз закупили identicle използва устройството, замениха логика дъски и моите дискове работят добре, така че логиката дъски са дефектни. Аз сега имам 3 устройства и 1 добра логика борда между тях.
И накрая точката на всичко това и на въпроса ми.
Дали някой знае къде може да получите логика дъски поправи?
или, има кой да има всяко механично Duff SEAGATE 120GB SATA дискове чукат около и ще ме продаде логиката дъски?
Знам приводния спецификационен трябва да се identicle за тази работа. В спецификационен ми се кара: --
SEAGATE Barracuda 120GB SATA 7200,7
Част Не 3120026AS
Firmware версия 3,18
Съжалявам за дългия пост, но бих желал да получа тези устройства работят отново. Знам, че новите дискове са чак толкова скъпо, но изглежда, че тези отпадъци до малко бен тях.
Наздраве ...... Тони. |