![]() |
|
| |||
| |||
| Πρώτη θέση! 3 weeks ago Ξεκίνησα τον υπολογιστή μου που πρέπει να χαιρετιστεί με το φόβο "Αποτυχία εκκίνησης". Όλα ήταν καλά το βράδυ πριν, προκειμένου να αναζητήσουν την αιτία του προβλήματος. Και οι δύο μου σκληρούς δίσκους (Seagate 120GB SATA) δεν εμφανίζεται στο BIOS (περίεργο). Φαίνεται ότι για κάποιο άγνωστο λόγο δύο σκληρούς δίσκους ήταν νεκρό, δεν κλώση πάνω. Θα εγκατασταθεί ένα παλιό ανταλλακτικά οδήγησης και πήγε μακριά. Να συναχθεί από αυτό ότι ήταν ένα πρόβλημα δύναμη και τη λογική υποψία συμβούλια. Αγόρασα ένα identicle χρησιμοποιείται οδήγησης, αντέστρεψε τη λογική και των δίσκων μου έργο ok, οπότε η λογική συμβουλίων είναι ελαττωματικά. Τώρα έχω 3 δίσκους και 1 καλό λογική του σκάφους μεταξύ τους. Τέλος, το σημείο αυτό και όλες μου ερώτηση. Ξέρει κανείς από όπου μπορείτε να πάρετε λογική συμβουλίων επισκευαστεί; ή, έχει κανείς έχεις κανένα μηχανικό duff Seagate 120GB SATA drives χτυπούν περίπου και θα πωλήσει τη λογική μου συμβουλίων; Γνωρίζω ότι η οδήγηση spec πρέπει να identicle αυτό για να εργαστεί. Το spec για δίσκους μου είναι: -- Seagate Barracuda 120GB SATA 7200,7 Μέρος Δεν 3120026AS Firmware εκδοχή 3,18 Λυπούμαστε για το μακρύ post, αλλά θα ήθελα να εργάζεται και πάλι τις μονάδες αυτές. Γνωρίζω νέες μονάδες δίσκου που δεν είναι ακριβά, αλλά φαίνεται ότι ένα τέτοιο κάδο απορριμμάτων σε μόλις τους. Cheers ...... Τόνι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έι,
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| CPU / Mobo / Hard Drive Ενδεχομένως Dead? Need Help Please | pa12adox | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 6η Νοε 2008 15:11 |
| Νεκρά σκληρό δίσκο του υπολογιστή τώρα μέσα σε αυτό τον υπολογιστή! | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 13 Σεπ 2008 16:10 |
| My Σκληροί Δίσκοι | Danny83222 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 26 Ιαν 2008 15:38 |
| Σκληροί Δίσκοι | lloyd.cardiff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 5 Ιουλ 2007 15:55 |
| Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 15η Σεπ 2006 03:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |