kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Dead Hard Drives

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2007, 05:38
Új tag Csoport

First post!
3 héttel ezelőtt kezdődött, hogy a PC köszöntötte a rettegett "Boot Failure". Minden jó volt az éjjel, hogy meg tudjanak okozza a problémát. Mindkettő az én merevlemezek (Seagate 120GB SATA) nem mutatott fel a BIOS (idegen).
Úgy tűnik, hogy néhány ismeretlen okból mindkét merevlemezek meghalt, nem fonásra fel. Telepítettem egy régi tartalék gépjárművezetéshez és innen ment. Én következtetni, hogy ez volt a hatalom és a feltételezett probléma logikája kártyákat. Vásároltam egy identicle használt meghajtót, cserélték a logikát, és a táblák meghajtók munka rendben van, így a logika testületek hibás. Most van 3 meghajtó, és 1 jó logika fórumon közöttük.
Végül a pont az egész, és a kérdést.
Tudja valaki hol lehet kapni logika boards megjavítják?
, vagy van-e bárki, bármilyen mechanikusan Duff Seagate 120GB SATA meghajtókat Leütés körül, és eladja nekem a logika boards?
Tudom, hogy a meghajtó spec úgy kell identicle, hogy ezt a munkát. A spec én meghajtókat is: --

Seagate Barracuda 120GB SATA 7200,7
Szám 3120026AS
Firmware verzió 3,18

Elnézést a hosszú post, de azt szeretné, hogy ezek a meghajtók működik újra. Tudom, hogy az új meghajtó nem olyan drága, de úgy tűnik, az ilyen hulladék csak bin őket.

Cheers ...... Tony.
Old Január 30, 2007, 12:49
Administrator Group

Hé,

A legjobb hely, ahol azokat lenne eBay haver.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.