![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| First post! 3 héttel ezelőtt kezdődött, hogy a PC köszöntötte a rettegett "Boot Failure". Minden jó volt az éjjel, hogy meg tudjanak okozza a problémát. Mindkettő az én merevlemezek (Seagate 120GB SATA) nem mutatott fel a BIOS (idegen). Úgy tűnik, hogy néhány ismeretlen okból mindkét merevlemezek meghalt, nem fonásra fel. Telepítettem egy régi tartalék gépjárművezetéshez és innen ment. Én következtetni, hogy ez volt a hatalom és a feltételezett probléma logikája kártyákat. Vásároltam egy identicle használt meghajtót, cserélték a logikát, és a táblák meghajtók munka rendben van, így a logika testületek hibás. Most van 3 meghajtó, és 1 jó logika fórumon közöttük. Végül a pont az egész, és a kérdést. Tudja valaki hol lehet kapni logika boards megjavítják? , vagy van-e bárki, bármilyen mechanikusan Duff Seagate 120GB SATA meghajtókat Leütés körül, és eladja nekem a logika boards? Tudom, hogy a meghajtó spec úgy kell identicle, hogy ezt a munkát. A spec én meghajtókat is: -- Seagate Barracuda 120GB SATA 7200,7 Szám 3120026AS Firmware verzió 3,18 Elnézést a hosszú post, de azt szeretné, hogy ezek a meghajtók működik újra. Tudom, hogy az új meghajtó nem olyan drága, de úgy tűnik, az ilyen hulladék csak bin őket. Cheers ...... Tony. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé,