![]() |
|
| |||
| |||
| ההודעה הראשונה! לפני 3 שבועות התחלתי את המחשב כדי להיות עם בירך את dreaded "boot כשלון". הכל היה טוב בלילה לפני, אז להתחיל למצוא את הגורם לבעיה. שני כוננים קשיחים של שלי (Seagate 120gb SATA) לא מופיע ב-BIOS (מוזר). זה היה נראה כי עבור חלק לא ידוע סיבה כוננים קשיחים שניהם היו מתים, לא מסתובב למעלה. התקנתי כונן ישן חילוף ו מהמקום שזה הלך. אני מוסק זה כי זה היה כוח החשוד את הבעיה ואת ההיגיון לוחות. אני שנרכשו על identicle בשימוש הכונן, swapped את ההיגיון שלי ועל לוחות כוננים אישור עבודה, כך הם ההיגיון לוחות הפגום. עכשיו יש לי 3 כוננים טוב 1 לוגיקה Board ביניהם. לבסוף את הצבע של כל זה על השאלה שלי. מישהו יודע היכן ניתן לקבל לוחות ההיגיון לתיקון? או, יש לך מישהו mechanically duff Seagate 120gb SATA כונני הקשה בנושא ואת היה מוכר לי את ההיגיון הלוחות? אני יודע את הכונן spec צריך להיות identicle זה לעבוד. ה spec ב כוננים שלי היא: -- Seagate Barracuda 120gb SATA 7200,7 חלק לא 3120026AS גירסת הקושחה 3.18 אנו מתנצלים על פוסט ארוך, אבל הייתי רוצה לקבל את הכוננים לעבוד שוב. אני יודע כוננים חדשים הם לא כל כך יקר, אבל נראה כל כך פשוט בזבוז bin אותם. לחיים ...... טוני. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי,
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| CPU / Mobo / Hard Drive יתכן מת? צריך עזרה בבקשה | pa12adox | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 6 נובמבר 2008 15:11 |
| המלח הכונן הקשיח של המחשב עכשיו בתוך המחשב! | chrismorris730 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 13 ספטמבר 2008 16:10 |
| אזור כוננים קשיחים | Danny83222 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 26 ינואר 2008 15:38 |
| כוננים קשיחים | lloyd.cardiff | כוננים & נשלפת | 1 | ה -5 בחודש יולי 2007 15:55 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |