Dead hard disk-uri Primul post!
3 săptămâni în urmă am început să-mi PC pentru a fi întâmpinat de temut "Boot Failure". Totul a fost bine cu o noapte inainte, asa ca se apuca de constatare cauza problemei. Ambele mea de hard disk-uri (Seagate 120GB SATA) nu au apărut în BIOS-ul (ciudat).
S-ar părea că, pentru unii motiv necunoscut ambele unităţi de hard disk au fost mort, nu se rotesc în sus. Am instalat un vechi disc de rezervă şi el a plecat departe. Am dedus din aceasta că a fost o problemă de putere şi suspectate logica panouri. Am cumpărat o identicle utilizat unitate, schimbat logica mea panouri şi unităţile de lucru ok, deci logica panouri sunt defecte. Acum am 3 unităţi şi 1 buna logica bord între ele.
În cele din urmă la punctul de toate acestea şi la întrebarea mea.
Stie cineva unde poti logica panouri reparat?
sau, cineva a luat nici un mecanic Duff Seagate 120GB SATA drive despre bată şi să-mi vinzi logica panouri?
Ştiu unitatea spec. trebuie să fie identicle pentru ca aceasta să funcţioneze. Spec. de pe drive-se: --
Seagate Barracuda 120GB SATA 7200.7
Partea nr 3120026AS
Firmware versiunea 3.18
Ne pare rău pentru lung post, dar as dori sa primesc aceste unităţi de lucru din nou. Ştiu că noi unităţi care nu sunt scumpe, dar se pare că o astfel de deşeuri să le doar bin.
Noroc ...... Tony. |