menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Mŕtvy Pevné disky

Reply

Thread Tools
Old 30 január 2007, 05:38
Nový člen skupiny

Default Mŕtvy Pevné disky

Prvé miesto!
3 týždne som začala moje PC sa pozdravil s obávaný "Boot Porucha". Všetko bolo dobre noci predtým, takže pustil hľadanie príčiny problému. Obe moje pevné disky (Seagate SATA 120 gigabajt) nepreukázalo do BIOSu (divné).
Mohlo by sa zdať, že pre niektoré neznámej príčiny obidva disky boli mŕtve, ne pradiarenského hore. Nainstaloval jsem starý náhradný disk a dál to šlo. I z toho vyvodzovať, že to bol moc problém a podozrenie z logických rád. I nákup identicle používané jednotky, premenili logiku dosiek a môj mechanik prácu ok, takže logiku dosiek sú chybné. I teraz má 3 disky a 1 dobrú logiku palube medzi nimi.
Nakoniec sa miesto toho všetkého, a na moju otázku.
Vie niekto, kde môžete získať logických dosiek opravoval?
alebo niekto tu žiadne mechanicky Duff 120gigabajt Seagate SATA disky o klepaniu a predávať by sa mi logické dosky?
Viem mechaniky spec má byť identicle pre túto prácu. Na spec na môj mechanik je: --

Seagate Barracuda 7200.7 SATA 120gigabajt
Časť č 3120026AS
Firmware verzia 3.18

Ospravedlňujeme sa za dlhý príspevok, ale rád by som si tieto disky opäť. Viem, že nové disky nie sú tak drahé, ale zdá sa takéhoto odpadu na iba bin nich.

Nazdraví ...... Tony.
Old 30 január 2007, 12:49
Administrátor Skupina

Default Mŕtvy Pevné disky

Hej,

Najlepšie miesto je vyzdvihnúť by eBay mate.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
CPU / Mobo / Pevný disk Možno Dead? Need Help Please pa12adox Všeobecné Hardware Chat 16 6. novembra 2008 15:11
Mŕtvy PC pevný disk hneď dovnútra tento počítač! chrismorris730 Všeobecné Hardware Chat 4 13. September 2008 16:10
Moje pevné disky Danny83222 Všeobecné Hardware Chat 3 26. januára 2008 15:38
Pevné disky lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5. júl 2007 15:55
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.