![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Први пост! 3 недеље сам почео мој ПЦ се поздравила са дреадед "Боот Фаилуре". Све је било добро је ноћ пре, тако да поставите о проналажењу узрока проблема. Обоје мојих тврдих дискова (СЕАГАТЕ САТА 120гб) није показао у БИОС-(чудно). Чини се да је за неки разлог непознат оба тврд Погони су мртви, не врти се. ЈА инсталиран стари резервни погон и удаљен је отишао. Дедуцед фром тхис сам да је то био проблем и моћ сумуивих логици заједнице. Ја купио један идентицле користи погон суаппед логици заједнице и моје дискови раде у реду, па је логика заједнице су погрешан. И сада имамо 3 Погони и 1 добра логика одбора између њих. На крају тачке све ово и моје питање. Да ли ико зна где се могу добити логика заједнице Санирани? или је било ко је добио било који механички варка СЕАГАТЕ 120гб САТА дискови куцање око мене и који би продати логици заједнице? Знам спец погон мора бити идентицле за овај рад. Тхе спец на мој Погони је: -- СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120гб САТА 7200,7 Део Бр 3120026АС Фирмуаре верзија 3,18 Сорры за дуги пост, али бих волео да се ови дискови рад опет. Знам нови дискови нису толико скупи, али чини се да се такав отпад само бин њих. Живели ...... Тоны. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Еј,