Мертві Жорсткі диски Перший пост!
3 тижні тому я почав свій комп'ютер, щоб бути зустрінута з боялися "Boot Failure". Все було добре до ночі, щоб приступити до пошуку причини цієї проблеми. Обидва моїх жорстких дисків (Seagate 120GB SATA), не відображаються в BIOS (дивно).
Здавалося б, що з невідомих причин обидва жорсткі диски були мертві, не набирає обертів. Я встановив стару запасний диск і він пішов геть. Я з цього виводиться, що це проблема влади і підозрювали логіки плат. Я купив identicle використовувати диски, обмінюватися порадами і логіка моїх дисків працювати добре, так що логіка плати є помилковими. Зараз я маю 3 диска і 1 хороший рада логіки між ними.
Нарешті, точка все це і моє запитання.
Хто-небудь знає, де можна отримати логіки плати відремонтувати?
або, чи отримав хто будь-яким механічним Duff Seagate 120GB SATA дисками і стукає про продасть мені логіку дошки?
Я знаю, що специфікація диска повинен бути identicle для цієї роботи. Специфікація на мій дисках: --
Seagate Barracuda 7200.7 SATA 120GB
Part No 3120026AS
Версія прошивки 3.18
Вибачте за довге повідомлення, але я хотів би отримати ці диски знову працює. Я знаю, нові диски не дуже дорогі, але здається, такі відходи просто бен них.
Cheers ...... Тоні. |