менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Мертві Жорсткі диски

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2007, 05:38
Нові члени групи

Default Мертві Жорсткі диски

Перший пост!
3 тижні тому я почав свій комп'ютер, щоб бути зустрінута з боялися "Boot Failure". Все було добре до ночі, щоб приступити до пошуку причини цієї проблеми. Обидва моїх жорстких дисків (Seagate 120GB SATA), не відображаються в BIOS (дивно).
Здавалося б, що з невідомих причин обидва жорсткі диски були мертві, не набирає обертів. Я встановив стару запасний диск і він пішов геть. Я з цього виводиться, що це проблема влади і підозрювали логіки плат. Я купив identicle використовувати диски, обмінюватися порадами і логіка моїх дисків працювати добре, так що логіка плати є помилковими. Зараз я маю 3 диска і 1 хороший рада логіки між ними.
Нарешті, точка все це і моє запитання.
Хто-небудь знає, де можна отримати логіки плати відремонтувати?
або, чи отримав хто будь-яким механічним Duff Seagate 120GB SATA дисками і стукає про продасть мені логіку дошки?
Я знаю, що специфікація диска повинен бути identicle для цієї роботи. Специфікація на мій дисках: --

Seagate Barracuda 7200.7 SATA 120GB
Part No 3120026AS
Версія прошивки 3.18

Вибачте за довге повідомлення, але я хотів би отримати ці диски знову працює. Я знаю, нові диски не дуже дорогі, але здається, такі відходи просто бен них.

Cheers ...... Тоні.
Old 30 січня 2007, 12:49
Адміністратор групи

Default Мертві Жорсткі диски

Гей,

Найкраще місце, щоб забрати буде eBay Mate.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
CPU / Mobo / Hard Drive Можливо Dead? Need Help Please pa12adox Генеральний обладнання чат 16 6 листопада 2008 15:11
Мертві жорсткому диску ПК тепер всередині цього комп'ютера! chrismorris730 Генеральний обладнання чат 4 13 вересня 2008 16:10
Мої жорсткі диски Danny83222 Генеральний обладнання чат 3 26 січня 2008 15:38
Жорсткі диски lloyd.cardiff Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 5 липня 2007 15:55
Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 8 15 вересня 2006 03:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.