по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Dead PC

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 юни 2007 година, 07:46
Член Група

Здрасти,

моя компютър е напълно мъртъв, че изглежда,

брат ми ме събуди 2 седмици преди да ми кажеш, че той може да не стартира, аз не мисля, много по времето, защото имах си инсталиран Windows нощта преди и не са инсталирани всички драйвери за нея все още (графика карта, дънната платка, или нищо, просто инсталиран Windows, затвори и няма да спя) и мислех, че той е бил просто объркан.

за инспекция, че тя наистина не е начална, светодиода е на предните са в този момент (мисля), но скоро след това те бяха мъртви също, феновете са мъртви. не е отговор на всички.

Аз изключен всички хардуерни и може един по един път, без радост и подредени ново захранване, което аз имам тази сутрин.
Аз монтирано захранването на най-доброто от моята способност (като на старите връзки един по един час и вместо тях като отидох) и позна-никаква разлика.

Аз бях търсят за помощ онлайн в продължение на две седмици сега, опитах всичко, което мога да мисля или да видите, опитайте, не кой да имате някакви идеи?

благодарности
Old 20 юни 2007 година, 07:50
Забранени група

Луд отговор Знам пич, но ти провери бушон в куплунга на стената, или ако това е pugged в скока покровител се е убедил, че следва?

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 20 юни 2007 година, 07:50
Номер на групата

Фактът, че се посочва началната мощност означава, че повече от вероятно няма нищо общо с преинсталиране на Windows.

В PSU е едно добро място да започнете толкова добре направено за това, жалко, че не е работил все пак.

То може да бъде свързана дънната платка, но ние ще направим, че трасето в бита. Проверени щекери / предпазители и т.н.?

Моят първи коментар (и предположение) е по отношение на светодиода.

Има ли abolutely, че сте свързан захранващия кабел на захранващия бутон по делото за правилното за закрепване на дънната платка и свързани го правия път наоколо?

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 20 юни 2007 година, 07:52
Член Група

Да, опитах се в 3 различни контакти, всички от които са тествани и работят с лампа
Old 20 юни 2007 година, 07:55
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Фактът, че се посочва началната мощност означава, че повече от вероятно няма нищо общо с преинсталиране на Windows.

В PSU е едно добро място да започнете толкова добре направено за това, жалко, че не е работил все пак.

То може да бъде свързана дънната платка, но ние ще направим, че трасето в бита. Проверени щекери / предпазители и т.н.?

Моят първи коментар (и предположение) е по отношение на светодиода.

Има ли abolutely, че сте свързан захранващия кабел на захранващия бутон по делото за правилното за закрепване на дънната платка и свързани го правия път наоколо?

Ами, аз имам играч наоколо с които днес за първи път (мисля, че този какво е все пак), но преди това не съм я докосвал, така съм сигурен, че тя трябва да бъде дясно (не съм изграждане на компютъра си, Имам го около 18 месеца и е била ОК)
Old 20 юни 2007 година, 08:00
Номер на групата

Okey doke, време за отстраняване. Бъдете предупреди, това може да бъде дълъг процес.

Проверихте ли куплунга / бушон? Били ли сте опитвали да замени основния захранващ кабел?

-Kanoakavirus
Old 20 юни 2007 година, 08:06
Забранени група

Казваш, че сте купили нов PSU, имате ли пейка тествани, че в нея собствените си?
Old 20 юни 2007 година, 08:07
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Okey doke, време за отстраняване. Бъдете предупреди, това може да бъде дълъг процес.

Проверихте ли куплунга / бушон? Били ли сте опитвали да замени основния захранващ кабел?

Да, направи и двете от тези.

едно нещо е сигурно:
когато се променили захранване и следват някои водачи онлайн, на моя дънна платка, имам главната 24 пина адаптер и 4 пинов адаптер, но никъде за 6-пинов куплунг. Както казах аз ги промени, както и отиде така че не мисля, че е направил грешка, но е подходящ за някои съвети да не може да има място за 6-пинов куплунг (съжалявам, ако съм обясняващи зле)
Old 20 юни 2007 година, 08:07
Администратор Група

Следваща стъпка след всичко, което е да изключете всички вътрешни мощност кабели от PSU за неща, като твърди дискове и CD-ROM оставяйки само основните тапи от PSU към дънната след това изключете всички твърди дискове, CD-ROMs данни кабели и добавки на карти от дънната платка.

Очевидно пази феновете включен инча

Ако тя все още е мъртъв това вероятно е повреден дънната платка.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 юни 2007 година, 08:08
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Wolfeymole View Post
Казваш, че сте купили нов PSU, имате ли пейка тествани, че в нея собствените си?
не просто да я тури в прав далеч
Reply

Register

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Скоро да си мъртъв! KanoakaVirus Изключено Тема Дискусия 4 13-ти октомври 2009 14:20
PC изведнъж отиде мъртъв stealthking Общи Хардуер Чат 1 1-во Юни 2009 08:20
Dead дънната / Dead PSU, или и двете? VictorMeldrew Общи Хардуер Чат 3 31 Окт 2008 02:12
Dead Pc? Kadejd Общи Хардуер Чат 2 27 Окт 2007 21:55
Dead M / B? ferrytrip1 Процесори, дънни платки & RAM 4 3-та Sep 2007 08:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc