![]() |
|
| |||
| |||
| Здрасти, моя компютър е напълно мъртъв, че изглежда, брат ми ме събуди 2 седмици преди да ми кажеш, че той може да не стартира, аз не мисля, много по времето, защото имах си инсталиран Windows нощта преди и не са инсталирани всички драйвери за нея все още (графика карта, дънната платка, или нищо, просто инсталиран Windows, затвори и няма да спя) и мислех, че той е бил просто объркан. за инспекция, че тя наистина не е начална, светодиода е на предните са в този момент (мисля), но скоро след това те бяха мъртви също, феновете са мъртви. не е отговор на всички. Аз изключен всички хардуерни и може един по един път, без радост и подредени ново захранване, което аз имам тази сутрин. Аз монтирано захранването на най-доброто от моята способност (като на старите връзки един по един час и вместо тях като отидох) и позна-никаква разлика. Аз бях търсят за помощ онлайн в продължение на две седмици сега, опитах всичко, което мога да мисля или да видите, опитайте, не кой да имате някакви идеи? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Луд отговор Знам пич, но ти провери бушон в куплунга на стената, или ако това е pugged в скока покровител се е убедил, че следва?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фактът, че се посочва началната мощност означава, че повече от вероятно няма нищо общо с преинсталиране на Windows. В PSU е едно добро място да започнете толкова добре направено за това, жалко, че не е работил все пак. То може да бъде свързана дънната платка, но ние ще направим, че трасето в бита. Проверени щекери / предпазители и т.н.? Моят първи коментар (и предположение) е по отношение на светодиода. Има ли abolutely, че сте свързан захранващия кабел на захранващия бутон по делото за правилното за закрепване на дънната платка и свързани го правия път наоколо?
|
| |||
| |||
| Да, опитах се в 3 различни контакти, всички от които са тествани и работят с лампа |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ами, аз имам играч наоколо с които днес за първи път (мисля, че този какво е все пак), но преди това не съм я докосвал, така съм сигурен, че тя трябва да бъде дясно (не съм изграждане на компютъра си, Имам го около 18 месеца и е била ОК) |
|
| |||
| |||
| Okey doke, време за отстраняване. Бъдете предупреди, това може да бъде дълъг процес. Проверихте ли куплунга / бушон? Били ли сте опитвали да замени основния захранващ кабел?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Казваш, че сте купили нов PSU, имате ли пейка тествани, че в нея собствените си? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да, направи и двете от тези. едно нещо е сигурно: когато се променили захранване и следват някои водачи онлайн, на моя дънна платка, имам главната 24 пина адаптер и 4 пинов адаптер, но никъде за 6-пинов куплунг. Както казах аз ги промени, както и отиде така че не мисля, че е направил грешка, но е подходящ за някои съвети да не може да има място за 6-пинов куплунг (съжалявам, ако съм обясняващи зле) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Следваща стъпка след всичко, което е да изключете всички вътрешни мощност кабели от PSU за неща, като твърди дискове и CD-ROM оставяйки само основните тапи от PSU към дънната след това изключете всички твърди дискове, CD-ROMs данни кабели и добавки на карти от дънната платка.
| |||
| |||
| не просто да я тури в прав далеч |
![]() |
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Скоро да си мъртъв! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 4 | 13-ти октомври 2009 14:20 |
| PC изведнъж отиде мъртъв | stealthking | Общи Хардуер Чат | 1 | 1-во Юни 2009 08:20 |
| Dead дънната / Dead PSU, или и двете? | VictorMeldrew | Общи Хардуер Чат | 3 | 31 Окт 2008 02:12 |
| Dead Pc? | Kadejd | Общи Хардуер Чат | 2 | 27 Окт 2007 21:55 |
| Dead M / B? | ferrytrip1 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 3-та Sep 2007 08:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |