menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Mrtvý ks

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2007, 07:46
Člen Skupina

Default Mrtvý ks

nazdar,

moje PC je nyní úplně mrtvý, že se zdá,

můj bratr mě probudilo 2 týdny, říkal mi, že to nelze spustit, I didn't think moc v době, protože jsem musel znovu-instalaci systému Windows noci před a nebyly nainstalovány žádné ovladače pro to zatím (grafika karty, základní desky, nebo cokoliv, jen instalován systém Windows, vypněte a šla spát), a myslel jsem, že to byl jen zmatený.

o kontrole by to skutečně byla nezačínáme, LED je na předním byli v tomto okamžiku (myslím), ale brzy poté, co byli mrtví i fanoušky jsou mrtví. není odpověď na všechno.

i odpojení všech hardwarových i mohl jeden po druhém bez radosti a nařídil nový napájecí zdroj, který jsem dostal dnes ráno.
i přídavný napájení nejlepsiho schopnosti (přičemž se stará spojů jeden po druhém, a jejich nahrazení jak jsem chodil), a jste uhodli je-žádný rozdíl.

Byl jsem hledat pomoc online po dobu dvou týdnů hned, vyzkoušeli všechno můžu myslet nebo si to zkusit, má někdo mít jakékoliv nápady?

díky
Old 20. června 2007, 07:50
Banned Skupina

Default Mrtvý ks

Crazy odpověď kámo, ale já vím, že si ověří, že je pojistka v plug na zeď, nebo pokud je to pugged do přepěťová ochrana se ujistit, je to on?

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 20. června 2007, 07:50
Dárce Skupina

Default Mrtvý ks

Skutečnost, že jste s uvedením původní sílu až to znamená více než pravděpodobné, nemá nic společného s přeinstalovat Windows.

V PSU je dobrým místem pro začátek tak dobře udělat pro to, že není hanba, že když pracoval.

Mohlo by to být základní deskou souvisí, ale budeme dělat, že cesta do bit. Zaškrtnuto svíčky / pojistky atd?

Můj první komentář (a návrh), je o to vedlo.

Jste si jisti, že jste abolutely připojen napájecí kabel do vypínače na věc správný pin na základní desce a jsou spojeny se správnou cestou kolem?

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 20. června 2007, 07:52
Člen Skupina

Default Mrtvý ks

Ano, pokoušel se ve 3 různých svíčky, které byly testovány i práci s lampou
Old 20. června 2007, 07:55
Člen Skupina

Default Mrtvý ks

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Skutečnost, že jste s uvedením původní sílu až to znamená více než pravděpodobné, nemá nic společného s přeinstalovat Windows.

V PSU je dobrým místem pro začátek tak dobře udělat pro to, že není hanba, že když pracoval.

Mohlo by to být základní deskou souvisí, ale budeme dělat, že cesta do bit. Zaškrtnuto svíčky / pojistky atd?

Můj první komentář (a návrh), je o to vedlo.

Jste si jisti, že jste abolutely připojen napájecí kabel do vypínače na věc správný pin na základní desce a jsou spojeny se správnou cestou kolem?

No, já si hrál asi s tím, že v současnosti se poprvé (myslím, že to je to, co bylo tak jako tak), ale před tím jsem nikdy ho dotkl tak jsem si jistý, že má pravdu (i nebyly stavět počítač sám, Mám to asi 18 měsíců a je to bylo ok)
Old 20. června 2007, 08:00
Dárce Skupina

Default Mrtvý ks

Fajn doke, čas na řešení potíží. Být upozorněni, to může být dlouhý proces.

Ptal jste se na plug / pojistku? Už jste se také pokoušel nahradit hlavní napájecí kabel?

-Kanoakavirus
Old 20. června 2007, 08:06
Banned Skupina

Default Mrtvý ks

Říkáte, že koupil novou PSU, jste lavicového zkouší, že je to sám o sobě?
Old 20. června 2007, 08:07
Člen Skupina

Default Mrtvý ks

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Fajn doke, čas na řešení potíží. Být upozorněni, to může být dlouhý proces.

Ptal jste se na plug / pojistku? Už jste se také pokoušel nahradit hlavní napájecí kabel?

Jo, jak udělat z nich.

Jedna věc mě jisti:
Když jsem změnil napájení následuje i několik návodů na internetu, na mé desce, mám hlavní 24 pin adapter a 4 pin adaptér, ale nikde na 6 pinový konektor. Jak jsem řekl jsem jim, jak změnit i šel tak si nemyslím, že jsem udělal chybu, ale je to pravé pro některé desky to není místo pro 6 pinový konektor (promiň, jestli jsem vysvětlovat, špatně)
Old 20. června 2007, 08:07
Administrátor Skupina

Default Mrtvý ks

Dalším krokem po všem, že je odpojit všechny vnitřní síly kabelů od PSU k věcem, jako jsou pevné disky a CD-ROM právě opouští hlavní svíčky z PSU na desce pak odpojte všechny pevné disky, CD-ROMy datové kabely a přidá - na kartách od základní desky.

Pochopitelně udržet fanoušky zazátkovaný palců

Pokud je to ještě mrtvý je to zřejmě chybná desce.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. června 2007, 08:08
Člen Skupina

Default Mrtvý ks

Citace:
Původně Poslal Wolfeymole View Post
Říkáte, že koupil novou PSU, jste lavicového zkouší, že je to sám o sobě?
Ne, já jenom se do ihned
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Brzy být mrtvý! KanoakaVirus Vypnout Téma diskuze 4 13.října 2009 14:20
PC náhle odešel mrtvých stealthking Obecné Hardware Chat 1 1. červen 2009 08:20
Mrtvý Motherboard / Mrtvého PSU, nebo oba? VictorMeldrew Obecné Hardware Chat 3 31. října 2008 02:12
Mrtvý Pc? Kadejd Obecné Hardware Chat 2 27. října 2007 21:55
Mrtvý M / B? ferrytrip1 Procesory, základní desky & RAM 4 3. Září 2007 08:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.