μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Νεκρό PC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουν 2007, 07:46
Μέλος Ομάδα

Default Νεκρό PC

γεια,

pc μου είναι πλέον τελείως νεκρός φαίνεται,

ο αδελφός μου ξύπνησε 2 εβδομάδες πριν, μου έλεγαν ότι δεν μπορούσε να ξεκινήσει αυτό, δεν πίστευα πολύ κατά το χρόνο επειδή είχα εκ νέου εγκατάσταση των Windows το βράδυ πριν και δεν είχε εγκατασταθεί οποιαδήποτε προγράμματα οδήγησης για αυτό ακόμη (γραφικών κάρτα, μητρική πλακέτα ή οτιδήποτε άλλο, μόνο εγκατεστημένα τα Windows, σταμάτησαν και πάει για ύπνο) και σκέφτηκα ότι ήταν λίγο συγκεχυμένη.

σχετικά με την επιθεώρηση και αν πραγματικά δεν ήταν εκκίνησης, το LED του σχετικά με το μέτωπο ήταν σε αυτό το σημείο (νομίζω), αλλά σύντομα, μετά την πολύ νεκρός, οι οπαδοί είναι νεκρός. δεν υπάρχει καμία απάντηση σε όλα.

i αποσυμπλεγμένο όλα το υλικό θα μπορούσα ένα κάθε φορά με χαρά και δεν διέταξε ένα νέο τροφοδοτικό που πήρα σήμερα το πρωί.
i τοποθετηθεί το τροφοδοτικό με τον καλύτερο μου ικανότητα (λαμβάνοντας τις παλιές συνδέσεις, ένα κάθε φορά και την αντικατάστασή τους, όπως πήγα) και, μπορείτε μαντέψει αυτό-δεν έχει σημασία.

Έχω ήδη ψάχνει για βοήθεια online για δύο εβδομάδες τώρα, προσπαθήσαμε πάντα i μπορώ να σκεφτώ ή να δουν να προσπαθήσουμε, όποιος έχει κάνει καμία ιδέα;

ευχαριστώ
Old 20 Ιουν 2007, 07:50
Banned Ομάδα

Default Νεκρό PC

Crazy απάντηση γνωρίζω mate αλλά έχετε ελέγξει το φυτίλι στην πρίζα στον τοίχο, ή αν είναι pugged σε ένα κύμα προστάτη φρόντισε είναι για;

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 20 Ιουν 2007, 07:50
Ομάδα Δωρητών

Default Νεκρό PC

Το γεγονός είστε δηλώνοντας την αρχική δύναμη μέχρι σημαίνει ότι περισσότερο από πιθανό ότι δεν έχει καμία σχέση με την επανεγκατάσταση των Windows.

Το PSU είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσει τόσο καλά για ότι γίνει, κρίμα που δεν έχει εργαστεί όμως.

Θα μπορούσε να είναι μητρική πλακέτα σχετικές αλλά εμείς θα κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση σε λίγο. Ελέγθηκε βύσματα / ασφάλειες κτλ;

Η πρώτη μου παρατήρηση (και πρόταση) είναι σχετικά με το υπό την ηγεσία του.

Είσαι σίγουρος abolutely έχετε συνδέσει το καλώδιο τροφοδοσίας με το κουμπί για την υπόθεση με τον σωστό PIN για τη μητρική πλακέτα και συνδέεται το δικαίωμα γύρω από τον τρόπο;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 20 Ιουν 2007, 07:52
Μέλος Ομάδα

Default Νεκρό PC

Ναι, δοκίμασα σε 3 διαφορετικές πρίζες, όλες εκ των οποίων εργάζονταν i δοκιμαστεί με έναν λαμπτήρα
Old 20 Ιουν 2007, 07:55
Μέλος Ομάδα

Default Νεκρό PC

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Το γεγονός είστε δηλώνοντας την αρχική δύναμη μέχρι σημαίνει ότι περισσότερο από πιθανό ότι δεν έχει καμία σχέση με την επανεγκατάσταση των Windows.

Το PSU είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσει τόσο καλά για ότι γίνει, κρίμα που δεν έχει εργαστεί όμως.

Θα μπορούσε να είναι μητρική πλακέτα σχετικές αλλά εμείς θα κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση σε λίγο. Ελέγθηκε βύσματα / ασφάλειες κτλ;

Η πρώτη μου παρατήρηση (και πρόταση) είναι σχετικά με το υπό την ηγεσία του.

Είσαι σίγουρος abolutely έχετε συνδέσει το καλώδιο τροφοδοσίας με το κουμπί για την υπόθεση με τον σωστό PIN για τη μητρική πλακέτα και συνδέεται το δικαίωμα γύρω από τον τρόπο;

καλά, έχω παίξει περίπου με ότι σήμερα για πρώτη φορά (νομίζω thats ό, τι ήταν ούτως ή άλλως) αλλά πριν από αυτό που έχω ποτέ δεν άγγιξε τόσο είμαι σίγουρος ότι έχει δικαίωμα να είναι (i δεν οικοδομήσει τον υπολογιστή και εγώ, Είχα αυτό περίπου 18 μήνες και είναι ήδη ok)
Old 20 Ιουν 2007, 08:00
Ομάδα Δωρητών

Default Νεκρό PC

Okey doke, ο χρόνος για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Προειδοποιώ αυτό μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία.

Έχετε ελέγξει το βύσμα / φυτίλι; Έχετε επίσης προσπάθησε αντικαθιστά το κύριο καλώδιο ρεύματος;

-Kanoakavirus
Old 20 Ιουν 2007, 08:06
Banned Ομάδα

Default Νεκρό PC

Λέτε ότι έχετε αγοράσει ένα νέο PSU, έχετε πάγκο δοκιμαστεί σε αυτό που η ίδια ε;
Old 20 Ιουν 2007, 08:07
Μέλος Ομάδα

Default Νεκρό PC

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Okey doke, ο χρόνος για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Προειδοποιώ αυτό μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία.

Έχετε ελέγξει το βύσμα / φυτίλι; Έχετε επίσης προσπάθησε αντικαθιστά το κύριο καλώδιο ρεύματος;

Ναι, κάνει και τις δύο αυτές.

Αυτό που ήταν σίγουροι για:
θ αλλάξει, όταν το τροφοδοτικό i ακολούθησε ορισμένες οδηγών σε απευθείας σύνδεση, για την μητρική κάρτα μου, έχω μια κύρια 24 pin προσαρμογέα και ένα 4 pin adapter αλλά πουθενά για το 6 pin βύσμα. Όπως είπα θ αλλάξει τους όπως πήγα έτσι δεν νομίζω πως έκανε λάθος, αλλά είναι σωστό για ορισμένες συμβούλια να μην έχει θέση για τα 6 pin βύσμα (συγγνώμη αν είμαι εξηγώντας άσχημα)
Old 20 Ιουν 2007, 08:07
Διαχειριστής Ομάδα

Default Νεκρό PC

Επόμενο βήμα μετά από όλα αυτά είναι να αποσυνδέστε όλα τα καλώδια από την εσωτερική δύναμη για να το PSU πράγματα όπως οι σκληροί δίσκοι και CD-ROM αφήνοντας μόνο για τον κύριο βύσματα από το PSU στην μητρική πλακέτα τότε αποσυνδέστε όλους τους σκληρούς δίσκους, CD-ROM δεδομένων καλώδια και προσθέστε - σχετικά με τις κάρτες από τη μητρική πλακέτα.

Προφανώς τηρούν οι οπαδοί βουλώνονται in.

Εάν είναι ακόμα νεκρός είναι πιθανότατα μια ελαττωματική μητρική πλακέτα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Ιουν 2007, 08:08
Μέλος Ομάδα

Default Νεκρό PC

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Wolfeymole View Post
Λέτε ότι έχετε αγοράσει ένα νέο PSU, έχετε πάγκο δοκιμαστεί σε αυτό που η ίδια ε;
Απλά δεν το έθεσε στον αμέσως
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.