![]() |
|
| |||
| |||
| bok, moj pc je sada potpuno mrtva, čini se, moj brat probudio me 2 weeks ago, pripovijedao mi je da nije mogao pokrenuti, nisam puno misliti, jer u to vrijeme imao sam ponovo instalirali Windows noć prije i nije bilo koje instalira drivere za nju još uvijek (grafika kartice, matične ploče ili ništa, samo instaliran Windows, zatvorena i otišli na spavanje) i mislio sam je samo zbunjen. o inspekcijskom iako zapravo nije bila polazna je LED-a na pročelju su u ovom trenutku (mislim), ali ubrzo su mrtvi previše, ljubitelje su mrtvi. nema odgovor na sve. Ja prekinute sve hardverske ja mogao jedan po jedan, bez radosti i naredio novo napajanje koje sam dobio jutros. Ja obloženi napajanje na najboljem sposobnost (iznošenje stare veze jednu po jednu i zamjenjuju ih kao što sam otišla), te vas pogoditi ga-nema razlike. Ive 'bio koji traži za pomoć online za dva tjedna sada, pokušao sam sve što se možete sjetiti ili da pokušate pogledati, se bilo tko imati bilo koji ideja? hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ludi odgovorite drugarica ali znam da li ste provjerili u osigurač u dodatku na zid, ili ako je pugged u uzburkanost zaštitnik je napravio siguran da je na?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Činjenica da ste navodeći početne snage up to znači više nego vjerojatno nema nikakve veze sa reinstalirati Windows. The PSU je dobro mjesto za početak tako dobro učinio da, sram nije radila ipak. Moglo bi se matične ploče povezane ali mi ćemo učiniti da se put u zalogaj. Označene utikači / osigurači itd? Moj prvi komentar (a prijedlog) je u vezi dovelo's. Abolutely Jeste li sigurni da ste spojeni na kabel za napajanje na vlast na gumb slučaju da ispravan pin na matičnoj ploči i povezan je pravi put okolo?
|
| |||
| |||
| Da, pokušao je u 3 različite utikači, svi koji su bili testirani i rade s lampa |
|
| |||
| |||
| Quote:
dobro, ja sam igrao s oko da je danas po prvi put (ja misliti taj što je u svakom slučaju), ali prije nego što sam ga tako nikad ne dotaknu siguran sam da ima pravo da (i nije izgraditi računalni sebi, to sam imao oko 18 mjeseci i to je bilo ok) |
|
| |||
| |||
| Doke u redu, vrijeme otklanjanja. Biti upozoren ovaj svibanj biti dugotrajan proces. Jeste li provjerili utikač / osigurač? Jeste li se pokušali zamijenivši glavni kabel za napajanje?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vi kažete ste kupili novi PSU, jeste li testirani klupu da se u njemu vlastite pravo? |
|
| |||
| |||
| Quote:
yeah, i učinili od njih. jedna stvar mi je sigurni o: kad sam promijenio napajanje i slijedili neke vodiče online, na mojoj matičnoj ploči, glavni imam adapter 24 pinski i 4 pinski adapter ali nigdje za 6 pin utikač. kao što sam rekla sam promijenio ih kao JA je otišao pa ja ne mislim da je napravio grešku, ali je to pravo za neke zajednice da nema mjesta za 6 pin utikač (ispričavam se ako sam objasnjavanju loše) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sljedeći korak nakon svega što je isključiti sve interne energetski kabeli od PSU stvarima poput tvrdih diskova i CD-ROM-ova ostavljajući samo glavne utikači iz PSU na matičnoj ploči onda isključiti sve hard diskove, CD-ROM-ove podatkovne kabele i dodati - na karticama od matične ploče.
| |||
| |||
| no nisam ga odmah u |