kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Dead db

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2007, 07:46
Csoport tagja

Default Dead db

szia,

my pc most teljesen elpusztult úgy tűnik,

bátyám ébredt föl 2 héttel ezelőtt, és azt mondta nekem, hogy ő nem indítható el, én nem hiszem, hogy sok időt, mert már újra telepített Windows az éjjel, és még nem telepítette a vezetők, hogy még (grafika kártya, az alaplap, vagy ilyesmi, csak a Windows állítsa le, és elment aludni), és azt hittem, csak össze vagyok zavarodva.

Az ellenőrzési bár tényleg nem volt kezdő, a LED-on az első volt ezen a ponton (azt hiszem), de nem sokkal azután, hogy a halottak is, a rajongók is meghalt. nincs válasz egyáltalán.

i megszakad az összes hardver-én egy olyan időpontban és nem az öröm és új áramforrás, amit kaptam ma reggel.
Azt látni a tápegység a legjobb képessége (a ki a régi kapcsolatokat egy olyan időpontban és váltja őket jártam), és te kitaláltad, hogy nem-különbség.

Már keresnek segítséget online két hétig most próbált mindent tudok gondolni, vagy nézze meg, hogy megpróbálja, nem akárki volna valami ötleted?

köszönöm
Old Június 20 2007, 07:50
Tiltott Group

Default Dead db

Crazy válasz tudom, de mate van ellenőrizni a biztosíték a dugó, hogy a fal, vagy ha ez pugged egy surge protector gondoskodott arról, hogy ez történik?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Június 20 2007, 07:50
Donor Group

Default Dead db

Az a tény, te azt az eredeti bekapcsolása azt jelenti, hogy több mint valószínű, semmi köze a Windows újratelepítése.

A tápegység egy jó hely, hogy így is történik, hogy a szégyen, hogy nem dolgozott, ha volt.

Lehetne alaplap kapcsolatban, de mi meg, hogy az útvonal egy kicsit. Checked dugók / gyújtózsinórok stb?

Az első hozzászólás (és a javaslatnak) van a LED.

Ön még abolutely Biztos Ön csatlakozik a hálózati kábelt a hálózati gombra az esetben a megfelelő PIN-kódot az alaplap és bekötni, hogy a jobb fordítva?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Június 20 2007, 07:52
Csoport tagja

Default Dead db

Igen, próbáltam 3 különböző dugók, amelyek i vizsgált dolgozik egy lámpa
Old Június 20 2007, 07:55
Csoport tagja

Default Dead db

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Az a tény, te azt az eredeti bekapcsolása azt jelenti, hogy több mint valószínű, semmi köze a Windows újratelepítése.

A tápegység egy jó hely, hogy így is történik, hogy a szégyen, hogy nem dolgozott, ha volt.

Lehetne alaplap kapcsolatban, de mi meg, hogy az útvonal egy kicsit. Checked dugók / gyújtózsinórok stb?

Az első hozzászólás (és a javaslatnak) van a LED.

Ön még abolutely Biztos Ön csatlakozik a hálózati kábelt a hálózati gombra az esetben a megfelelő PIN-kódot az alaplap és bekötni, hogy a jobb fordítva?

Nos, én már játszott körül, hogy ma az első alkalommal (azt hiszem, amit mi az egyébként), de azelőtt, hogy én még soha nem érintette így biztos vagyok benne, hogy a jobb (nem építeni a számítógép magamnak, volt, hogy körülbelül 18 hónapot, és ez nem ok)
Old Június 20 2007, 08:00
Donor Group

Default Dead db

Okey doke, idő elhárításáról. Vigyázz, ez egy hosszú folyamat.

Van ellenőrizni a dugó / fuse? Legyen Ön is próbált helyettesíti a legfontosabb hálózati kábel?

-Kanoakavirus
Old Június 20 2007, 08:06
Tiltott Group

Default Dead db

Azt mondják, hogy vásárolt egy új psu, ugye próbapadi vizsgálni, hogy ez a saját ugye?
Old Június 20 2007, 08:07
Csoport tagja

Default Dead db

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Okey doke, idő elhárításáról. Vigyázz, ez egy hosszú folyamat.

Van ellenőrizni a dugó / fuse? Legyen Ön is próbált helyettesíti a legfontosabb hálózati kábel?

Igen, két tenni.

Egy dolog volt, nem biztos:
mikor változott a tápegység Követtem néhány guides online, az én alaplap, nekem van egy fő 24 tűs csatlakozó, és egy 4 tűs csatlakozó, de sehol a 6 tűs csatlakozót. Mondtam én változtatott azok jártam így nem hiszem, hogy hibáztam, de azt egy táblára, hogy nincs hely a 6-tűs csatlakozó (bocs ha rosszul vagyok elmagyarázza)
Old Június 20 2007, 08:07
Administrator Group

Default Dead db

Következő lépésként azt követően, hogy az húzza ki az összes belső tápkábelek a tápegység a dolgok, mint a merevlemezek és a CD-ROM hagyva csak a fő dugók a tápegység az alaplap, akkor húzza ki a merevlemezek, CD-ROM adatok kábelek és kiegészítő A kártyákat az alaplapon.

Nyilvánvaló, hogy a szurkolók csatlakoztatva hüvelyk

Ha még halott ez valószínűleg egy hibás alaplap.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 20 2007, 08:08
Csoport tagja

Default Dead db

Idézet:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Azt mondják, hogy vásárolt egy új psu, ugye próbapadi vizsgálni, hogy ez a saját ugye?
nem csak fel, hogy rögtön
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Soon to Be Dead! KanoakaVirus Off Topic Discussion 4 Október 13, 2009 14:20
PC hirtelen ment halott stealthking Általános fémáru Chat 1 1. június 2009 08:20
Dead Motherboard / Dead PSU, vagy mindkettőt? VictorMeldrew Általános fémáru Chat 3 31. október 2008 02:12
Dead Pc? Kadejd Általános fémáru Chat 2 27. október 2007 21:55
Dead M / B? ferrytrip1 Processzorok, alaplapok és RAM 4 3. Szeptember 2007 08:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.