![]() |
|
| |||
| |||
| szia, my pc most teljesen elpusztult úgy tűnik, bátyám ébredt föl 2 héttel ezelőtt, és azt mondta nekem, hogy ő nem indítható el, én nem hiszem, hogy sok időt, mert már újra telepített Windows az éjjel, és még nem telepítette a vezetők, hogy még (grafika kártya, az alaplap, vagy ilyesmi, csak a Windows állítsa le, és elment aludni), és azt hittem, csak össze vagyok zavarodva. Az ellenőrzési bár tényleg nem volt kezdő, a LED-on az első volt ezen a ponton (azt hiszem), de nem sokkal azután, hogy a halottak is, a rajongók is meghalt. nincs válasz egyáltalán. i megszakad az összes hardver-én egy olyan időpontban és nem az öröm és új áramforrás, amit kaptam ma reggel. Azt látni a tápegység a legjobb képessége (a ki a régi kapcsolatokat egy olyan időpontban és váltja őket jártam), és te kitaláltad, hogy nem-különbség. Már keresnek segítséget online két hétig most próbált mindent tudok gondolni, vagy nézze meg, hogy megpróbálja, nem akárki volna valami ötleted? köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy válasz tudom, de mate van ellenőrizni a biztosíték a dugó, hogy a fal, vagy ha ez pugged egy surge protector gondoskodott arról, hogy ez történik?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az a tény, te azt az eredeti bekapcsolása azt jelenti, hogy több mint valószínű, semmi köze a Windows újratelepítése. A tápegység egy jó hely, hogy így is történik, hogy a szégyen, hogy nem dolgozott, ha volt. Lehetne alaplap kapcsolatban, de mi meg, hogy az útvonal egy kicsit. Checked dugók / gyújtózsinórok stb? Az első hozzászólás (és a javaslatnak) van a LED. Ön még abolutely Biztos Ön csatlakozik a hálózati kábelt a hálózati gombra az esetben a megfelelő PIN-kódot az alaplap és bekötni, hogy a jobb fordítva?
|
| |||
| |||
| Igen, próbáltam 3 különböző dugók, amelyek i vizsgált dolgozik egy lámpa |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nos, én már játszott körül, hogy ma az első alkalommal (azt hiszem, amit mi az egyébként), de azelőtt, hogy én még soha nem érintette így biztos vagyok benne, hogy a jobb (nem építeni a számítógép magamnak, volt, hogy körülbelül 18 hónapot, és ez nem ok) |
|
| |||
| |||
| Okey doke, idő elhárításáról. Vigyázz, ez egy hosszú folyamat. Van ellenőrizni a dugó / fuse? Legyen Ön is próbált helyettesíti a legfontosabb hálózati kábel?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Azt mondják, hogy vásárolt egy új psu, ugye próbapadi vizsgálni, hogy ez a saját ugye? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Igen, két tenni. Egy dolog volt, nem biztos: mikor változott a tápegység Követtem néhány guides online, az én alaplap, nekem van egy fő 24 tűs csatlakozó, és egy 4 tűs csatlakozó, de sehol a 6 tűs csatlakozót. Mondtam én változtatott azok jártam így nem hiszem, hogy hibáztam, de azt egy táblára, hogy nincs hely a 6-tűs csatlakozó (bocs ha rosszul vagyok elmagyarázza) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Következő lépésként azt követően, hogy az húzza ki az összes belső tápkábelek a tápegység a dolgok, mint a merevlemezek és a CD-ROM hagyva csak a fő dugók a tápegység az alaplap, akkor húzza ki a merevlemezek, CD-ROM adatok kábelek és kiegészítő A kártyákat az alaplapon.
| |||
| |||
| nem csak fel, hogy rögtön |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Soon to Be Dead! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 4 | Október 13, 2009 14:20 |
| PC hirtelen ment halott | stealthking | Általános fémáru Chat | 1 | 1. június 2009 08:20 |
| Dead Motherboard / Dead PSU, vagy mindkettőt? | VictorMeldrew | Általános fémáru Chat | 3 | 31. október 2008 02:12 |
| Dead Pc? | Kadejd | Általános fémáru Chat | 2 | 27. október 2007 21:55 |
| Dead M / B? | ferrytrip1 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 3. Szeptember 2007 08:20 |
| Téma eszközök | |
| |