![]() |
|
| |||
| |||
| הי, המחשב שלי עכשיו הוא מת לגמרי, זה נראה, אחי העיר אותי לפני 2 שבועות, אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את זה, אני לא חושב הרבה בזמן כי היה לי Re-Windows מותקן בלילה הקודם לא היה מותקן ואת כל מנהלי ההתקנים של אותו עדיין (גרפיקה כרטיס, לוח האם או משהו, רק מותקן Windows, כיבוי ו הלכו לישון) ואני חשבתי שהוא פשוט מבולבל. על בדיקה למרות שהוא באמת לא היה מתחיל, את LED של בחזית היו בשלב זה (אני חושב), אבל מיד לאחר שהם היו מתים גם הם אוהדים את המתים. אין תגובה כלל. אני מנותק כל החומרה אני יכול, אחד בכל פעם, ללא שום הנאה והורה חדשה החשמל שבה יש לי הבוקר. אני קבוע את החשמל לפי מיטב היכולת שלי (לוקח את החיבורים הישנים, אחד בכל פעם, או להחליף אותם כמו הלכתי) וכן, ניחשת נכון, ללא הבדל. אני כבר מחפש עזרה מקוונת לשבועיים עכשיו, ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב או לנסות לראות, מישהו יש לך רעיונות? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תגובה רגליים אני יודע, אבל יש לך חבר בדקו את הנתיכים של תוסף אל הקיר, או אם הוא pugged לתוך להתנחשל מגן בטוח שנעשה על זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העובדה שאתה וקבע את הכוח הראשוני של אמצעי זה יותר סביר להניח אין שום קשר של להתקין מחדש את Windows. את PSU הוא מקום טוב להתחיל לעשות כל כך טוב בשביל זה, חבל שהוא לא עובד על אף. לוח האם זה יכול להיות קשור אך אנו עושים יהיה למטה כי התוואי ב קצת. מסומנים plugs / הנתיכים וכו '? התגובה הראשונה שלי (ואת ההצעה) הוא הוביל את בדבר. האם אתה בטוח שאתה כבר abolutely מחובר העוצמה כבל את מתג ההפעלה על המקרה כדי לתקן את הקוד הסודי על לוח האם ועל זה קשור בדרך הנכונה מסביב?
|
| |||
| |||
| כן, ניסינו את זה ב 3 שונים plugs, שכולן היו לי בדיקות עבודה עם מנורה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ובכן, אני צריך לשחק עם זה סביב היום בפעם הראשונה (אני חושב שזה מה thats בכלל) אבל לפני כן מעולם לא נגעו בו כל כך אני בטוח שזה צריך להיות צודק (אני לא לבנות לעצמי את המחשב, יש לי את זה בערך 18 חודשים, וזה היה בסדר) |
|
| |||
| |||
| Okey doke, זמן לפתור בעיות. היה הזהיר זאת יכולה להיות תהליך ארוך. האם בדקו את תקע / פיוז? האם גם ניסו להחליף את כבל הכוח הראשי?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אתה אומר שאתה קונה PSU חדשה, יש לך ספסל נבדק כי היא הבעלים של זכות? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כן, עשית את שני אלה. דבר אחד שאני בטוח: כאשר שיניתי את החשמל עקבתי כמה מדריכים מקוונים, על לוח האם שלי, יש לי 24 PIN הראשי מתאם ו 4 PIN מתאם אך בשום מקום לא עבור 6 PIN תקע. כמו שאמרתי אני שונה מהם כמו הלכתי אז אני לא חושב שעשיתי טעות, אבל זה מתאים לחלק הלוחות כדי שלא יהיה לך מקום של 6 PIN תקע (מצטער אם אני מסביר קשות) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בשלב הבא, אחרי הכל זה כדי לנתק את כל הכבלים כוח פנימי מן PSU על דברים כמו כוננים קשיחים ו התקליטורים לצאת רק הראשי plugs מן PSU את לוח האם כך קשה לנתק את כל הכוננים, תקליטורים נתונים כבלים ו-Add על כרטיסים מתוך לוח האם.
| |||
| |||
| אני פשוט לא לשים את זה מיד |