![]() |
|
| |||
| |||
| labas, Mano kompiuteryje dabar yra visiškai negyvi atrodo, Mano brolis atpažino mane 2 savaites man sako, kad jis negalėjo pradėti to, aš manau, kad daug metu, nes turėjau iš naujo įdiegti Windows naktį prieš ir nebuvo įdiegtas bet jai tvarkykles dar (grafika kortelė, pagrindinė plokštė ar ką, tiesiog įdiegtos "Windows", uždarė ir išvažiavo į miego), ir aš maniau jis buvo tiesiog supainioti. patikrinimo, nors ji tikrai nebuvo pradedant darbą, indikatorių ant priekio buvo dėl šiame taške (manau), tačiau netrukus po to mirė per, sirgaliai yra mirę. nėra jokio atsakymo. I atjungti visus techninės aš ne be džiaugsmo vieną kartą gali ir užsisakyti naujus elektros energijos tiekimas, kurį aš gavau šį rytą. I įrengti maitinimo savo gebėjimą geriausiai (atsižvelgiant iš senųjų jungčių vienu metu ir juos pakeisti, kaip aš), o jūs guessed it-jokio skirtumo. I've been ieškoti pagalbos internete dvi savaites dabar, bandė viską, ką galima galvoti ar žiūrėti išbandyti, ar kas nors turi kokių nors idėjų? ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy atsakymą Žinau mate, bet jūs pažymėjote į kamščiai prie sienos, arba jei ji pugged į SURGE PROTECTOR pasirūpino, kad ji vyksta?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai jūs, kuriame iki pradinio galia reiškia, kad daugiau nei tikėtina, neturi nieko bendro su "Windows" iš naujo. PSU yra gera vieta pradėti taip gerai padaryta, kad gėdos jis neveikė, nors. Tai gali būti susiję plokštė, bet mes pasistengsime nustatyta, kad maršrutas šiek tiek. Patikrintas kamščiai / saugikliai ir tt? Mano pirmasis komentaras (ir pasiūlymas) yra apie LED's. Ar jūs abolutely tikrai esate prijungtas maitinimo kabelis maitinimo mygtuką atveju teisingą PIN ant plokštės ir prijungti jį right way around?
|
| |||
| |||
| Yeah, išbandžiau 3 skirtingus antgalius, ir visa tai išbandė dirbo su lempa |
|
| |||
| |||
| Citata:
Na, aš grojo su tai, kad pirmą kartą šiandien (i think thats, kas jis buvo anyway), bet prieš tai aš niekada nelieskite jo, todėl aš tikiu, kad jis turi teisę (aš ne kurti kompiuterio sau, turėjau jį apie 18 mėnesių ir tai buvo ok) |
|
| |||
| |||
| Tvarkinga doke, laikas išspręsti. Įspėti, tai gali būti ilgas procesas. Ar patikrinote kištukas / Saugiklių? Ar jūs taip pat bandė pakeisti pagrindinis maitinimo kabelį?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jūs kalbate jūs nusipirkote naują PSU, jūs bandomas stende, kad ji savo teisę? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Yeah, pasirašytas abiejų šių. vienas dalykas man buvo abejojate: kai aš pakeičiau elektros energijos tiekimo ir po kai kurių vadovų internete, mano Motherboard, aš pagrindinių adapterio ir 24 pin 4 pin adapteris, bet niekur už 6 pin plug. kaip sakiau aš pakeičiau jų, kaip aš taip nemanau, aš padariau klaidą, bet tai tinka kai valdybas neturi už 6 pin plug vieta (atsiprašau, jei aš paaiškinti blogai) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitas žingsnis po to, kai viskas, kas yra atjungti visus vidaus elektros kabeliai nuo PSU tokiems dalykams, kaip kietuosius diskus ir CD-ROM paliekant tik pagrindiniai kamščiai iš PSU į pagrindinę plokštę tada atjunkite visus kietuosius diskus, CD-ROM duomenų kabeliai ir pridėti - apie korteles iš plokštės.
| |||
| |||
| ne aš tiesiog padėkite jį iš karto |