mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Dead pc

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 20, 2007, 07:46
Loceklis

Default Dead pc

čau,

mans pc tagad ir pilnīgi miris šķiet,

mans brālis woke me up 2 nedēļas atpakaļ, stāstīja man, ka viņš nevarēja sākt, es nedomāju, ka daudz uz laiku, jo man bija uzstādīt no jauna logi naktī pirms, gan nav uzstādītas nekādas tā vadītājiem nav (graphics karti, mātesplatē vai jebkas cits, tikai uzstādīti logi, slēgtas un aizgāja gulēt) un i domāja, ka viņš bija tikai sajaukt.

par pārbaudēm, ja tā tiešām nebija izejas, ir LED par priekšā bija šajā brīdī (es domāju), bet drīz pēc tam, kad tie bija miruši arī ventilatoriem ir miruši. nav visos atbildi.

i atvienot visas aparatūras es varētu vienam laikā bez prieka un pieprasīja jaunu elektroenerģijas piegādi, kas man sanāca šorīt.
i aprīkots barošanas bloku, lai manā spējas (ārā veco savienojumu vienam laikā un aizstāj tos kā aizgāju), un jūs uzminējāt-nav atšķirības.

Esmu bijis meklēt palīdzību internetā par divām nedēļām, tagad mēģināju viss es domāju, vai redzat, lai mēģinātu, vai kāds ir kādas idejas?

pateicība
Old Jūnijs 20, 2007, 07:50
Banned Group

Default Dead pc

Crazy atbildi es zinu, mate, bet esat jāpārbauda drošinātājs ar spraudni uz sienas, vai, ja tas pugged stāšanās pārsprieguma aizsargs, kas pārliecināts, ka tas ir on?

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Jūnijs 20, 2007, 07:50
Donors Group

Default Dead pc

Tas jūs norādot sākotnējā jauda up nozīmē, ka vairāk nekā iespējams, nav nekāda sakara ar pārinstalēt Windows.

Psu ir laba vieta, kur sākt tik labi darīts, ka kauns tā nav strādājis, kaut arī.

Tas varētu būt mātesplate saistītu, bet mēs to nosaka, ka maršrutu mazliet. Checked kontaktdakšas / drošinātāji utt?

Mans pirmais komentārs (un ieteikums) ir par LED's.

Vai esat abolutely ka esat savienots barošanas kabeli, lai varu pogu lietu pareizo PIN par mātesplati un pievienots tā tiesību otrādi?

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūnijs 20, 2007, 07:52
Loceklis

Default Dead pc

yeah, izmēģināju 3 dažādos sveces, kuras visas es testē strādāja ar lampas
Old Jūnijs 20, 2007, 07:55
Loceklis

Default Dead pc

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Tas jūs norādot sākotnējā jauda up nozīmē, ka vairāk nekā iespējams, nav nekāda sakara ar pārinstalēt Windows.

Psu ir laba vieta, kur sākt tik labi darīts, ka kauns tā nav strādājis, kaut arī.

Tas varētu būt mātesplate saistītu, bet mēs to nosaka, ka maršrutu mazliet. Checked kontaktdakšas / drošinātāji utt?

Mans pirmais komentārs (un ieteikums) ir par LED's.

Vai esat abolutely ka esat savienots barošanas kabeli, lai varu pogu lietu pareizo PIN par mātesplati un pievienots tā tiesību otrādi?

Nu, man ir bijusi apmēram ar to šodien pirmo reizi (es domāju, ka Tas ir tā, kas bija jebkurā gadījumā), taču pirms tam neesmu saskāries tā, lai es esmu pārliecināts, ka tas ir labi (man nebija veidot datoru es, Man ir bijusi aptuveni 18 mēnešus, un tas ir ok)
Old Jūnijs 20, 2007, 08:00
Donors Group

Default Dead pc

Norunāts doke, laiku rst. Jābrīdina, tas var būt ilgstošs process.

Vai jūs pārbaudīt plug / drošinātājs? Vai jums ir arī mēģinājusi aizstāt galveno elektrības kabelis?

-Kanoakavirus
Old Jūnijs 20, 2007, 08:06
Banned Group

Default Dead pc

Tu teikt esat iegādājies jaunu PSU, tu esi stenda pārbaudīts, ka tas pats par sevi?
Old Jūnijs 20, 2007, 08:07
Loceklis

Default Dead pc

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Norunāts doke, laiku rst. Jābrīdina, tas var būt ilgstošs process.

Vai jūs pārbaudīt plug / drošinātājs? Vai jums ir arī mēģinājusi aizstāt galveno elektrības kabelis?

Jā, darāmā šos.

viena lieta man bija pārliecināts par:
kad es mainīts barošanas i jāievēro dažas rokasgrāmatas tiešsaistē, uz manas mātesplates, man ir galvenais 24 adatu adapteri un 4 pin adapteri, bet nekur par 6 pin spraudni. piemēram, es teicu, ka esmu mainījusies tās kā es gāju tāpēc es nedomāju, ka es kļūda, bet tas labi dažiem dēļiem, kas nav vieta 6 pin plug (atvainojiet, ja es esmu izskaidro slikti)
Old Jūnijs 20, 2007, 08:07
Administrator Group

Default Dead pc

Nākamais solis pēc visa, kas ir Atvienojiet visas iekšējās elektrības kabeļu no PSU, lai lietas, piemēram, cietos diskus un CD-ROM atstājot tikai galvenās sveces no PSU uz mātesplates, tad atvienojiet visus cietos diskus, CD-ROM datu kabeļi un pievieno - par kartēm no mātesplati.

Acīmredzot saglabāt fans plugged in

Ja tas joprojām ir miris tas, iespējams, bojātu mātesplati.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 20, 2007, 08:08
Loceklis

Default Dead pc

Quote:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Tu teikt esat iegādājies jaunu PSU, tu esi stenda pārbaudīts, ka tas pats par sevi?
Nē, es tikai likt to uzreiz
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.