![]() |
|
| |||
| |||
| čau, mans pc tagad ir pilnīgi miris šķiet, mans brālis woke me up 2 nedēļas atpakaļ, stāstīja man, ka viņš nevarēja sākt, es nedomāju, ka daudz uz laiku, jo man bija uzstādīt no jauna logi naktī pirms, gan nav uzstādītas nekādas tā vadītājiem nav (graphics karti, mātesplatē vai jebkas cits, tikai uzstādīti logi, slēgtas un aizgāja gulēt) un i domāja, ka viņš bija tikai sajaukt. par pārbaudēm, ja tā tiešām nebija izejas, ir LED par priekšā bija šajā brīdī (es domāju), bet drīz pēc tam, kad tie bija miruši arī ventilatoriem ir miruši. nav visos atbildi. i atvienot visas aparatūras es varētu vienam laikā bez prieka un pieprasīja jaunu elektroenerģijas piegādi, kas man sanāca šorīt. i aprīkots barošanas bloku, lai manā spējas (ārā veco savienojumu vienam laikā un aizstāj tos kā aizgāju), un jūs uzminējāt-nav atšķirības. Esmu bijis meklēt palīdzību internetā par divām nedēļām, tagad mēģināju viss es domāju, vai redzat, lai mēģinātu, vai kāds ir kādas idejas? pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy atbildi es zinu, mate, bet esat jāpārbauda drošinātājs ar spraudni uz sienas, vai, ja tas pugged stāšanās pārsprieguma aizsargs, kas pārliecināts, ka tas ir on?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas jūs norādot sākotnējā jauda up nozīmē, ka vairāk nekā iespējams, nav nekāda sakara ar pārinstalēt Windows. Psu ir laba vieta, kur sākt tik labi darīts, ka kauns tā nav strādājis, kaut arī. Tas varētu būt mātesplate saistītu, bet mēs to nosaka, ka maršrutu mazliet. Checked kontaktdakšas / drošinātāji utt? Mans pirmais komentārs (un ieteikums) ir par LED's. Vai esat abolutely ka esat savienots barošanas kabeli, lai varu pogu lietu pareizo PIN par mātesplati un pievienots tā tiesību otrādi?
|
| |||
| |||
| yeah, izmēģināju 3 dažādos sveces, kuras visas es testē strādāja ar lampas |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nu, man ir bijusi apmēram ar to šodien pirmo reizi (es domāju, ka Tas ir tā, kas bija jebkurā gadījumā), taču pirms tam neesmu saskāries tā, lai es esmu pārliecināts, ka tas ir labi (man nebija veidot datoru es, Man ir bijusi aptuveni 18 mēnešus, un tas ir ok) |
|
| |||
| |||
| Norunāts doke, laiku rst. Jābrīdina, tas var būt ilgstošs process. Vai jūs pārbaudīt plug / drošinātājs? Vai jums ir arī mēģinājusi aizstāt galveno elektrības kabelis?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tu teikt esat iegādājies jaunu PSU, tu esi stenda pārbaudīts, ka tas pats par sevi? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jā, darāmā šos. viena lieta man bija pārliecināts par: kad es mainīts barošanas i jāievēro dažas rokasgrāmatas tiešsaistē, uz manas mātesplates, man ir galvenais 24 adatu adapteri un 4 pin adapteri, bet nekur par 6 pin spraudni. piemēram, es teicu, ka esmu mainījusies tās kā es gāju tāpēc es nedomāju, ka es kļūda, bet tas labi dažiem dēļiem, kas nav vieta 6 pin plug (atvainojiet, ja es esmu izskaidro slikti) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nākamais solis pēc visa, kas ir Atvienojiet visas iekšējās elektrības kabeļu no PSU, lai lietas, piemēram, cietos diskus un CD-ROM atstājot tikai galvenās sveces no PSU uz mātesplates, tad atvienojiet visus cietos diskus, CD-ROM datu kabeļi un pievieno - par kartēm no mātesplati.
| |||
| |||
| Nē, es tikai likt to uzreiz |