![]() |
|
| |||
| |||
| cześć, mój komputer jest już całkowicie martwy jak się wydaje, mój brat obudził mnie 2 tygodnie temu, informując mnie, że nie mógł go uruchomić, i nie myśleć znacznie w momencie, ponieważ miałem ponownej instalacji systemu Windows noc przed i nie zainstalowano żadnych sterowników to jeszcze (grafika karty, płyty głównej lub cokolwiek, tylko zainstalowany system Windows, zamknij i poszedł spać) i pomyślałem był po prostu pomylić. w sprawie kontroli choć tak naprawdę nie był począwszy, na LED na przednim panelu były w tym momencie (myślę), ale wkrótce po ich za martwych, fani są martwe. nie ma odpowiedzi na wszystkie. i odłączone wszystkie sprzętu i może za każdym razem, bez radości i zarządził nowe zasilacz, który mam dziś rano. i wyposażone zasilania zgodnie z moją zdolność (wykupujące starych połączeń pojedynczo i zastępując je i poszedł), a ci guessed it-żadnej różnicy. I've been searching for help Internecie dwa tygodnie teraz, próbowali wszystkiego mogę myśleć spróbować lub zobaczyć, czy ktoś ma jakieś pomysły? dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy odpowiedzi wiem kolego ale czy sprawdzane bezpiecznik we wtyczce do ściany, lub jeśli jest to pugged w Surge Protector dokonywane jest na pewno?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fakt, jesteś stwierdzające początkowej mocy oznacza, że nawet więcej niż prawdopodobne, nie ma nic wspólnego z ponownej instalacji systemu Windows. W PSU jest dobrym miejscem na rozpoczęcie tak dobrze do tego, wstydu nie pracował though. Może to być związane z płytą główną, ale będziemy to, że trasa w trochę. Sprawdzone zapłonowe / bezpieczniki itp? Mój pierwszy komentarz (i sugestii) jest w odniesieniu do LED. Czy na pewno abolutely Ciebie podłączony kabel zasilający do zasilania w tej sprawie do właściwego pin na płycie głównej i związane z nią prawa odwrót?
|
| |||
| |||
| Tak, próbował go w 3 różnych wtyczek, które zostały przetestowane i pracy z lampą |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Well, I odegrały się z tym dziś po raz pierwszy (i think thats co było mimo wszystko), ale przed tym i nigdy nie poruszył tak Jestem pewien, że to ma być prawo (i nie zbudować sobie komputer, I miał on około 18 miesięcy i to był ok) |
|
| |||
| |||
| Okey doke, czas na rozwiązywanie problemów. Be warned to może być długi proces. Czy sprawdził wtyczkę / bezpiecznik? Czy próbował także zastąpienie głównego zasilania?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mówisz zakupu nowego PSU, Pan, że w badanych ława to sobie? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Tak, jak zrobić z nich. jednej rzeczy byłem pewien,: kiedy zmienił zasilanie i po kilku przewodników on-line, na mojej płycie głównej mam kartę główną 24 pin i 4 pin karty, ale nigdzie w 6 pinowe wtyczki. jak powiedziałem i je zmienił, jak i poszedł więc nie sądzę, i popełnił błąd, ale jest to prawo w przypadku niektórych płyt nie ma miejsca dla 6-pinowy wtyk (sorry if I am wyjaśniając źle) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Następny krok po wszystko, co jest do wewnętrznego zasilania, odłącz wszystkie kable z PSU do rzeczy takich jak dyski twarde i płyty CD-ROM pozostawiając tylko głównych zapłonowe z PSU do płyty głównej, a następnie odłączyć wszystkie dyski twarde, CD-ROMy danych kable i dodatki na karty z płytą główną.
| |||
| |||
| no i po prostu go umieścić w od razu |