menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Mŕtvy ks

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2007, 07:46
Člen Skupina

Default Mŕtvy ks

nazdar,

moje PC je teraz úplne mŕtvy, že sa zdá,

môj brat ma prebudil 2 týždne, říkal mi, že to nie je možné spustiť, I didn't think moc v čase, pretože som musel znova-inštaláciu systému Windows noci pred a neboli nainštalované žiadne ovládače pre to zatiaľ (grafika karty, základné dosky, alebo čokoľvek, len inštalovaný systém Windows, vypnite a šla spať), a myslel som, že to bol len zmätený.

o kontrole by to skutočne bola nezačíname, LED je na prednom boli v tomto momente (myslím), ale čoskoro po tom, čo boli mŕtvi aj fanúšikov sú mŕtvi. nie je odpoveď na všetko.

aj odpojenie všetkých hardvérových i mohol jeden po druhom bez radosti a nariadil nový napájací zdroj, ktorý som dostal dnes ráno.
i přídavný napájanie nejlepsiho schopnosti (pričom sa stará spojov jeden po druhom, a ich nahradenie ako som chodil), a ste uhádli je žiadny rozdiel.

Bol som hľadať pomoc online po dobu dvoch týždňov hneď, vyskúšali všetko môžem myslieť alebo si to skúsiť, má niekto mať akékoľvek nápady?

vďaka
Old 20. júna 2007, 07:50
Banned Skupina

Default Mŕtvy ks

Crazy odpoveď kámo, ale já vím, že si overí, že je poistka v plug na stenu, alebo ak je to pugged do prepäťová ochrana sa ubezpečiť, je to on?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 20. júna 2007, 07:50
Darcu Skupina

Default Mŕtvy ks

Skutočnosť, že ste s uvedením pôvodnej silu až to znamená viac než pravdepodobné, nemá nič spoločného s preinštalovať Windows.

V PSU je dobrým miestom pre začiatok tak dobre urobiť pre to, že nie je hanba, že keď pracoval.

Mohlo by to byť základnou doskou súvisí, ale budeme robiť, že cesta do bit. Začiarknuté sviečky / poistky atd?

Môj prvý komentár (a návrh), je o to viedlo.

Ste si istí, že ste abolutely pripojený napájací kábel do vypínača na vec správny pin na základnej doske a sú spojené so správnou cestou okolo?

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 20. júna 2007, 07:52
Člen Skupina

Default Mŕtvy ks

Áno, pokúšal sa v 3 rôznych sviečky, ktoré boli testované aj prácu s lampou
Old 20. júna 2007, 07:55
Člen Skupina

Default Mŕtvy ks

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Skutočnosť, že ste s uvedením pôvodnej silu až to znamená viac než pravdepodobné, nemá nič spoločného s preinštalovať Windows.

V PSU je dobrým miestom pre začiatok tak dobre urobiť pre to, že nie je hanba, že keď pracoval.

Mohlo by to byť základnou doskou súvisí, ale budeme robiť, že cesta do bit. Začiarknuté sviečky / poistky atd?

Môj prvý komentár (a návrh), je o to viedlo.

Ste si istí, že ste abolutely pripojený napájací kábel do vypínača na vec správny pin na základnej doske a sú spojené so správnou cestou okolo?

No, já si hrál asi s tým, že v súčasnosti sa prvýkrát (myslím, že to je to, čo bolo tak ako tak), ale pred tým som nikdy ho dotkl tak som si istý, že má pravdu (i neboli stavať počítač sám, mám to asi 18 mesiacov a je to bolo ok)
Old 20. júna 2007, 08:00
Darcu Skupina

Default Mŕtvy ks

Fajn dokom, čas na riešenie problémov. Byť upozornení, to môže byť dlhý proces.

Ptal ste sa na plug / poistku? Už ste sa tiež pokúšal nahradiť hlavný napájací kábel?

-Kanoakavirus
Old 20. júna 2007, 08:06
Banned Skupina

Default Mŕtvy ks

Vravíte, že kúpil novú PSU, ste lavicového skúša, že je to sám o sebe?
Old 20. júna 2007, 08:07
Člen Skupina

Default Mŕtvy ks

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Fajn dokom, čas na riešenie problémov. Byť upozornení, to môže byť dlhý proces.

Ptal ste sa na plug / poistku? Už ste sa tiež pokúšal nahradiť hlavný napájací kábel?

Jo, ako urobiť z nich.

Jedna vec ma istí:
Keď som zmenil napájanie nasleduje aj niekoľko návodov na internete, na mojej doske, mám hlavný 24 pin adapter a 4 pin adaptér, ale nikde na 6 pinový konektor. Ako som povedal som im, ako zmeniť aj zašiel tak si nemyslím, že som urobil chybu, ale je to pravé pre niektoré dosky to nie je miesto pre 6 pinový konektor (promiň, jestli jsem vysvetľovať, zle)
Old 20. júna 2007, 08:07
Administrátor Skupina

Default Mŕtvy ks

Ďalším krokom po všetkom, že je odpojiť všetky vnútorné sily káblov od PSU k veciam, ako sú pevné disky a CD-ROM práve opúšťa hlavné sviečky z PSU na doske potom odpojte všetky pevné disky, CD-ROMy dátové káble a pridá -- na kartách od základnej dosky.

Pochopitelně udržať fanúšikov zazátkovanej palcov

Ak je to ešte mŕtvy je to zrejme chybná doske.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. júna 2007, 08:08
Člen Skupina

Default Mŕtvy ks

Citácia:
Pôvodne Poslal Wolfeymole View Post
Vravíte, že kúpil novú PSU, ste lavicového skúša, že je to sám o sebe?
Ne, já jenom se do ihneď
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čoskoro byť mŕtvy! KanoakaVirus Vypnúť Téma diskusie 4 13.října 2009 14:20
PC náhle odišiel mŕtvych stealthking Všeobecné Hardware Chat 1 1. jún 2009 08:20
Mŕtvy Motherboard / Mrtvého PSU, alebo obaja? VictorMeldrew Všeobecné Hardware Chat 3 31. októbra 2008 02:12
Mŕtvy Pc? Kadejd Všeobecné Hardware Chat 2 27. októbra 2007 21:55
Mŕtvy M / B? ferrytrip1 Procesory, základné dosky & RAM 4 3. September 2007 08:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.