![]() |
|
| |||
| |||
| nazdar, moje PC je teraz úplne mŕtvy, že sa zdá, môj brat ma prebudil 2 týždne, říkal mi, že to nie je možné spustiť, I didn't think moc v čase, pretože som musel znova-inštaláciu systému Windows noci pred a neboli nainštalované žiadne ovládače pre to zatiaľ (grafika karty, základné dosky, alebo čokoľvek, len inštalovaný systém Windows, vypnite a šla spať), a myslel som, že to bol len zmätený. o kontrole by to skutočne bola nezačíname, LED je na prednom boli v tomto momente (myslím), ale čoskoro po tom, čo boli mŕtvi aj fanúšikov sú mŕtvi. nie je odpoveď na všetko. aj odpojenie všetkých hardvérových i mohol jeden po druhom bez radosti a nariadil nový napájací zdroj, ktorý som dostal dnes ráno. i přídavný napájanie nejlepsiho schopnosti (pričom sa stará spojov jeden po druhom, a ich nahradenie ako som chodil), a ste uhádli je žiadny rozdiel. Bol som hľadať pomoc online po dobu dvoch týždňov hneď, vyskúšali všetko môžem myslieť alebo si to skúsiť, má niekto mať akékoľvek nápady? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy odpoveď kámo, ale já vím, že si overí, že je poistka v plug na stenu, alebo ak je to pugged do prepäťová ochrana sa ubezpečiť, je to on?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skutočnosť, že ste s uvedením pôvodnej silu až to znamená viac než pravdepodobné, nemá nič spoločného s preinštalovať Windows. V PSU je dobrým miestom pre začiatok tak dobre urobiť pre to, že nie je hanba, že keď pracoval. Mohlo by to byť základnou doskou súvisí, ale budeme robiť, že cesta do bit. Začiarknuté sviečky / poistky atd? Môj prvý komentár (a návrh), je o to viedlo. Ste si istí, že ste abolutely pripojený napájací kábel do vypínača na vec správny pin na základnej doske a sú spojené so správnou cestou okolo?
|
| |||
| |||
| Áno, pokúšal sa v 3 rôznych sviečky, ktoré boli testované aj prácu s lampou |
|
| |||
| |||
| Citácia:
No, já si hrál asi s tým, že v súčasnosti sa prvýkrát (myslím, že to je to, čo bolo tak ako tak), ale pred tým som nikdy ho dotkl tak som si istý, že má pravdu (i neboli stavať počítač sám, mám to asi 18 mesiacov a je to bolo ok) |
|
| |||
| |||
| Fajn dokom, čas na riešenie problémov. Byť upozornení, to môže byť dlhý proces. Ptal ste sa na plug / poistku? Už ste sa tiež pokúšal nahradiť hlavný napájací kábel?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vravíte, že kúpil novú PSU, ste lavicového skúša, že je to sám o sebe? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Jo, ako urobiť z nich. Jedna vec ma istí: Keď som zmenil napájanie nasleduje aj niekoľko návodov na internete, na mojej doske, mám hlavný 24 pin adapter a 4 pin adaptér, ale nikde na 6 pinový konektor. Ako som povedal som im, ako zmeniť aj zašiel tak si nemyslím, že som urobil chybu, ale je to pravé pre niektoré dosky to nie je miesto pre 6 pinový konektor (promiň, jestli jsem vysvetľovať, zle) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ďalším krokom po všetkom, že je odpojiť všetky vnútorné sily káblov od PSU k veciam, ako sú pevné disky a CD-ROM práve opúšťa hlavné sviečky z PSU na doske potom odpojte všetky pevné disky, CD-ROMy dátové káble a pridá -- na kartách od základnej dosky.
| |||
| |||
| Ne, já jenom se do ihneď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čoskoro byť mŕtvy! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 13.října 2009 14:20 |
| PC náhle odišiel mŕtvych | stealthking | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 1. jún 2009 08:20 |
| Mŕtvy Motherboard / Mrtvého PSU, alebo obaja? | VictorMeldrew | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31. októbra 2008 02:12 |
| Mŕtvy Pc? | Kadejd | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 27. októbra 2007 21:55 |
| Mŕtvy M / B? | ferrytrip1 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 3. September 2007 08:20 |
| Thread Tools | |
| |