мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Деад пц

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2007, 07:46
Мембер Гроуп

Default Деад пц

бок,

мој пц је сада потпуно мртва, чини се,

мој брат пробудио ме 2 уеекс аго, приповиједао ми је да није могао покренути, нисам пуно мислити, јер у то време имао сам поново инсталирали Уиндоус ноћ пре и није било које инсталира дривер за њу још увек (графика картице, матичне плоче или ништа, само инсталиран Уиндоус, затворена и отишли на спавање) и мислио сам је само збуњен.

о инспекцијском иако заправо није била полазна је ЛЕД-а на прочељу су у овом тренутку (мислим), али убрзо су мртви превише, љубитеље су мртви. нема одговор на све.

Ја прекинуте све хардверске ја могао један по један, без радости и наредио ново напајање које сам добио јутрос.
Ја обложени напајање на најбољем способност (изношење старе везе једну по једну и замјењују их као што сам отишла), те вас погодити га-нема разлике.

Иве 'био који тражи за помоћ онлине за две недеље сада, покушао сам све што се можете сетити или да покушате погледати, се било ко имати било који идеја?

хвала
Old 20. јуни 2007, 07:50
Аустин Гроуп

Default Деад пц

Луди одговорите другарица али знам да ли сте проверили у осигурач у додатку на зид, или ако је пуггед у узбурканост заштитник је направљен сигуран да је на?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 20. јуни 2007, 07:50
Донаторска Група

Default Деад пц

Чињеница да сте наводећи почетне снаге уп то значи више него вероватно нема никакве везе са наново Уиндоуси.

Тхе псу је добро место за почетак тако добро учинио да, срам није радила ипак.

Могло би се матичне плоче повезане али ми ћемо учинити да се пут у залогај. Означене утикачи / осигурачи итд?

Мој први коментар (а предлог) је у вези довело'с.

Аболутелы Јесте ли сигурни да сте спојени на кабл за напајање на власт на дугме случају да исправан пин на матичној плочи и повезан је прави пут около?

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 20. јуни 2007, 07:52
Мембер Гроуп

Default Деад пц

Да, покушао је у 3 различите утикачи, сви који су били тестирани и раде са лампа
Old 20. јуни 2007, 07:55
Мембер Гроуп

Default Деад пц

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Чињеница да сте наводећи почетне снаге уп то значи више него вероватно нема никакве везе са наново Уиндоуси.

Тхе псу је добро место за почетак тако добро учинио да, срам није радила ипак.

Могло би се матичне плоче повезане али ми ћемо учинити да се пут у залогај. Означене утикачи / осигурачи итд?

Мој први коментар (а предлог) је у вези довело'с.

Аболутелы Јесте ли сигурни да сте спојени на кабл за напајање на власт на дугме случају да исправан пин на матичној плочи и повезан је прави пут около?

добро, ја сам играо са око да је данас по први пут (ја мислити тај што је у сваком случају), али пре него што сам га тако никад не дотакну сигуран сам да има право да (и није изградити рачунарски себи, то сам имао око 18 месеци и то је било ок)
Old 20. јуни 2007, 08:00
Донаторска Група

Default Деад пц

Доке у реду, време жетве. Да буде упозорен овај мај бити дуготрајан процес.

Јесте ли проверили утикач / осигурач? Јесте ли се покушали замијенивши главни кабл за напајање?

-Каноакавирус
Old 20. јуни 2007, 08:06
Аустин Гроуп

Default Деад пц

Ви кажете сте купили нови псу, јесте ли тестирани клупу да се у њему сопствене право?
Old 20. јуни 2007, 08:07
Мембер Гроуп

Default Деад пц

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Доке у реду, време жетве. Да буде упозорен овај мај бити дуготрајан процес.

Јесте ли проверили утикач / осигурач? Јесте ли се покушали замијенивши главни кабл за напајање?

ыеах, и урадили од њих.

једна ствар ми је сигурни о:
кад сам променио напајање и следили неке водиче онлине, на мојој матичној плочи, главни имам адаптер 24 пински и 4 пински адаптер али нигде за 6 пин утикач. као што сам рекла сам променио их као ЈА је отишао па ја не мислим да је направио грешку, али је то право за неке заједнице да нема места за 6 пин утикач (извињавамо се ако сам објашњавању лоше)
Old 20. јуни 2007, 08:07
Администратор Гроуп

Default Деад пц

Следећи корак након свега што је искључити све интерне енергетски каблови од псу стварима попут тврдих дискова и ЦД-РОМ-ова остављајући само главне утикачи из псу на матичној плочи онда искључити све хард дискове, ЦД-РОМ-ове дата каблове и додати -- на картицама од матичне плоче.

Очито држати прикључен обожаватељи ин

Ако је још увек мртав је вероватно неисправан матичној плочи.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 20. јуни 2007, 08:08
Мембер Гроуп

Default Деад пц

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Уолфеымоле View Post
Ви кажете сте купили нови псу, јесте ли тестирани клупу да се у њему сопствене право?
но нисам га одмах у
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ускоро бити мртав! КаноакаВирус Офф Топиц Дисцуссион 4 13 Окт 2009 14:20
ПЦ изненада отишао мртвих стеалтхкинг Генерал Хардуаре Цхат 1 1. јуна 2009 08:20
Матична плоча мртав / Деад псу, или обоје? ВицторМелдреу Генерал Хардуаре Цхат 3 31 октобар 2008 02:12
Деад ПЦ? Кадејд Генерал Хардуаре Цхат 2 27 октобар 2007 21:55
Деад М / Б? феррытрип1 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 3. септембра 2007 08:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц