![]() |
|
| |||
| |||
| бок, мој пц је сада потпуно мртва, чини се, мој брат пробудио ме 2 уеекс аго, приповиједао ми је да није могао покренути, нисам пуно мислити, јер у то време имао сам поново инсталирали Уиндоус ноћ пре и није било које инсталира дривер за њу још увек (графика картице, матичне плоче или ништа, само инсталиран Уиндоус, затворена и отишли на спавање) и мислио сам је само збуњен. о инспекцијском иако заправо није била полазна је ЛЕД-а на прочељу су у овом тренутку (мислим), али убрзо су мртви превише, љубитеље су мртви. нема одговор на све. Ја прекинуте све хардверске ја могао један по један, без радости и наредио ново напајање које сам добио јутрос. Ја обложени напајање на најбољем способност (изношење старе везе једну по једну и замјењују их као што сам отишла), те вас погодити га-нема разлике. Иве 'био који тражи за помоћ онлине за две недеље сада, покушао сам све што се можете сетити или да покушате погледати, се било ко имати било који идеја? хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Луди одговорите другарица али знам да ли сте проверили у осигурач у додатку на зид, или ако је пуггед у узбурканост заштитник је направљен сигуран да је на?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чињеница да сте наводећи почетне снаге уп то значи више него вероватно нема никакве везе са наново Уиндоуси. Тхе псу је добро место за почетак тако добро учинио да, срам није радила ипак. Могло би се матичне плоче повезане али ми ћемо учинити да се пут у залогај. Означене утикачи / осигурачи итд? Мој први коментар (а предлог) је у вези довело'с. Аболутелы Јесте ли сигурни да сте спојени на кабл за напајање на власт на дугме случају да исправан пин на матичној плочи и повезан је прави пут около?
|
| |||
| |||
| Да, покушао је у 3 различите утикачи, сви који су били тестирани и раде са лампа |
|
| |||
| |||
| Куоте:
добро, ја сам играо са око да је данас по први пут (ја мислити тај што је у сваком случају), али пре него што сам га тако никад не дотакну сигуран сам да има право да (и није изградити рачунарски себи, то сам имао око 18 месеци и то је било ок) |
|
| |||
| |||
| Доке у реду, време жетве. Да буде упозорен овај мај бити дуготрајан процес. Јесте ли проверили утикач / осигурач? Јесте ли се покушали замијенивши главни кабл за напајање?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Ви кажете сте купили нови псу, јесте ли тестирани клупу да се у њему сопствене право? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ыеах, и урадили од њих. једна ствар ми је сигурни о: кад сам променио напајање и следили неке водиче онлине, на мојој матичној плочи, главни имам адаптер 24 пински и 4 пински адаптер али нигде за 6 пин утикач. као што сам рекла сам променио их као ЈА је отишао па ја не мислим да је направио грешку, али је то право за неке заједнице да нема места за 6 пин утикач (извињавамо се ако сам објашњавању лоше) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Следећи корак након свега што је искључити све интерне енергетски каблови од псу стварима попут тврдих дискова и ЦД-РОМ-ова остављајући само главне утикачи из псу на матичној плочи онда искључити све хард дискове, ЦД-РОМ-ове дата каблове и додати -- на картицама од матичне плоче.
| |||
| |||
| но нисам га одмах у |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ускоро бити мртав! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 13 Окт 2009 14:20 |
| ПЦ изненада отишао мртвих | стеалтхкинг | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 1. јуна 2009 08:20 |
| Матична плоча мртав / Деад псу, или обоје? | ВицторМелдреу | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 31 октобар 2008 02:12 |
| Деад ПЦ? | Кадејд | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 27 октобар 2007 21:55 |
| Деад М / Б? | феррытрип1 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 3. септембра 2007 08:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |