az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Ölü PC

Reply

Konu Araçları
Old 20 Haziran 2007, 07:46
Üye Grubu

Default Ölü PC

merhaba,

benim bilgisayar artık tamamen görünüyor, öldü

önce henüz bunun için herhangi bir sürücü yüklü değilse vardı kardeşim 2 hafta önce, onun bunu couldn't bana beni uyandırdı, i kadar zaman gece çünkü yeniden yüklü vardı pencereleri didn't think (grafik kartı, anakart veya herhangi bir şey, sadece yüklü pencereleri kapatın ve uyku gitti) ve i sadece karışık olduğunu düşündüm.

rağmen başlamak gerçekten oldu denetim, en LED ön yüzünde bu noktada, (i) düşünüyoruz ama kısa bir süre sonra da öldü da, taraftar öldü were. hiçbir karşılık tüm at.

Tüm donanım Ben bir tane hiçbir sevinç bir anda kesilir ve sipariş bu sabah da var, yeni bir güç kaynağı.
i benim yeteneğini en iyi (a zamanda eski bağlantıları bir yaptırmayı ve i gitmiş olarak yerine) ve bu tahmin-hiç fark güç kaynağı monte.

Yardım online iki hafta şimdi, i düşünmek veya denemek için bkz herşeyi denedim, herkes bu arama oldum bir fikrin var mı?

teşekkürler
Old 20 Haziran 2007, 07:50
Yasak Grubu

Default Ölü PC

Crazy ben dostum biliyorum cevap ancak duvara veya eklentisindeki sigorta kontrol eğer bir dalgalanma koruyucusu haline pugged's üzerinde olduğundan emin yaptık?

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 20 Haziran 2007, 07:50
Bağış Grubu

Default Ölü PC

Seni ilk güç belirten olduğunuz gerçek anlamı daha büyük olasılıkla daha pencerelerin reinstall ile ilgisi yoktur.

Bu PSU başlamak için iyi bir yer de olsa bu kadar iyi olduğu için, utanç yapılan çalışma değil.

Bu anakart ile ilgili olabilir ama biz biraz bu rota aşağı yapacağız. / Sigorta vb fişlerini Kontrol?

İlk yorum (ve öneri) ile ilgili olduğunu da yol açtı.

Abolutely bu anakart üzerinde doğru bacağına duruma güç düğmesi için güç kablosu bağlı olduğunuz ve bunu doğru şekilde etrafında bağlı emin misin?

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 20 Haziran 2007, 07:52
Üye Grubu

Default Ölü PC

evet, 3 farklı fişleri, bütün bu test bir lamba ile çalışıyorduk denedim
Old 20 Haziran 2007, 07:55
Üye Grubu

Default Ölü PC

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Seni ilk güç belirten olduğunuz gerçek anlamı daha büyük olasılıkla daha pencerelerin reinstall ile ilgisi yoktur.

Bu PSU başlamak için iyi bir yer de olsa bu kadar iyi olduğu için, utanç yapılan çalışma değil.

Bu anakart ile ilgili olabilir ama biz biraz bu rota aşağı yapacağız. / Sigorta vb fişlerini Kontrol?

İlk yorum (ve öneri) ile ilgili olduğunu da yol açtı.

Abolutely bu anakart üzerinde doğru bacağına duruma güç düğmesi için güç kablosu bağlı olduğunuz ve bunu doğru şekilde etrafında bağlı emin misin?

Ben ilk kez bugün her oynamıştır (I think that ne oldu zaten) ama önce ben de sahiptir (i bilgisayarda kendimi inşa didn't sağ olarak eminim bu dokunulmaz hiç, 18 ay ve bu edilmiştir Tamam) bu oldu
Old 20 Haziran 2007, 08:00
Bağış Grubu

Default Ölü PC

Okey doke gidermek için zaman. Bu uzun bir süreç olabilir uyardı olun.

Size fiş / sigorta kontrol ettiniz mi? Bu ana güç kablosu yerine de denediniz mi?

-Kanoakavirus
Old 20 Haziran 2007, 08:06
Yasak Grubu

Default Ölü PC

Sen yeni bir PSU aldım size tezgahina denedim söylüyorlar bunun kendi hakkı mı?
Old 20 Haziran 2007, 08:07
Üye Grubu

Default Ölü PC

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Okey doke gidermek için zaman. Bu uzun bir süreç olabilir uyardı olun.

Size fiş / sigorta kontrol ettiniz mi? Bu ana güç kablosu yerine de denediniz mi?

evet, hem de yapılır.

bir şey konusunda emin olduğunu:
Ben güç kaynağı I değiştirildi, benim anakart üzerinde kılavuzları çevrimiçi takip, i 6 pinli fişi için bir ana 24 pinli adaptör ve 4 pinli adaptör ama hiçbir yerde var. I like gibi ben bir hata yaptım ama doğru bazı panoları için bu (özür dilerim ben kötü açıklayan am) 6 pinli fişi için bir yer olmadığı için sanmıyorum gittim onları değiştirildi söyledi
Old 20 Haziran 2007, 08:07
Yönetici Grubu

Default Ölü PC

Sonraki adım sonra tüm sabit diskler ve CD gibi şeyler için PSU tüm dahili güç kabloları çıkarın to-Roms anakartın sonra tüm sabit diskler, CD-ROM veri kablo ve eklemek çıkarın bu PSU sadece ana fişlerini terk - kartlar anakart on.

Açıkçası bu fanlar takılı tutmak

Eğer hala büyük olasılıkla hatalı anakart's ölü's.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Haziran 2007, 08:08
Üye Grubu

Default Ölü PC

Alıntı:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Sen yeni bir PSU aldım size tezgahina denedim söylüyorlar bunun kendi hakkı mı?
yok ben hemen içine koymak
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından