![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba, benim bilgisayar artık tamamen görünüyor, öldü önce henüz bunun için herhangi bir sürücü yüklü değilse vardı kardeşim 2 hafta önce, onun bunu couldn't bana beni uyandırdı, i kadar zaman gece çünkü yeniden yüklü vardı pencereleri didn't think (grafik kartı, anakart veya herhangi bir şey, sadece yüklü pencereleri kapatın ve uyku gitti) ve i sadece karışık olduğunu düşündüm. rağmen başlamak gerçekten oldu denetim, en LED ön yüzünde bu noktada, (i) düşünüyoruz ama kısa bir süre sonra da öldü da, taraftar öldü were. hiçbir karşılık tüm at. Tüm donanım Ben bir tane hiçbir sevinç bir anda kesilir ve sipariş bu sabah da var, yeni bir güç kaynağı. i benim yeteneğini en iyi (a zamanda eski bağlantıları bir yaptırmayı ve i gitmiş olarak yerine) ve bu tahmin-hiç fark güç kaynağı monte. Yardım online iki hafta şimdi, i düşünmek veya denemek için bkz herşeyi denedim, herkes bu arama oldum bir fikrin var mı? teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy ben dostum biliyorum cevap ancak duvara veya eklentisindeki sigorta kontrol eğer bir dalgalanma koruyucusu haline pugged's üzerinde olduğundan emin yaptık?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seni ilk güç belirten olduğunuz gerçek anlamı daha büyük olasılıkla daha pencerelerin reinstall ile ilgisi yoktur. Bu PSU başlamak için iyi bir yer de olsa bu kadar iyi olduğu için, utanç yapılan çalışma değil. Bu anakart ile ilgili olabilir ama biz biraz bu rota aşağı yapacağız. / Sigorta vb fişlerini Kontrol? İlk yorum (ve öneri) ile ilgili olduğunu da yol açtı. Abolutely bu anakart üzerinde doğru bacağına duruma güç düğmesi için güç kablosu bağlı olduğunuz ve bunu doğru şekilde etrafında bağlı emin misin?
|
| |||
| |||
| evet, 3 farklı fişleri, bütün bu test bir lamba ile çalışıyorduk denedim |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben ilk kez bugün her oynamıştır (I think that ne oldu zaten) ama önce ben de sahiptir (i bilgisayarda kendimi inşa didn't sağ olarak eminim bu dokunulmaz hiç, 18 ay ve bu edilmiştir Tamam) bu oldu |
|
| |||
| |||
| Okey doke gidermek için zaman. Bu uzun bir süreç olabilir uyardı olun. Size fiş / sigorta kontrol ettiniz mi? Bu ana güç kablosu yerine de denediniz mi?
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sen yeni bir PSU aldım size tezgahina denedim söylüyorlar bunun kendi hakkı mı? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
evet, hem de yapılır. bir şey konusunda emin olduğunu: Ben güç kaynağı I değiştirildi, benim anakart üzerinde kılavuzları çevrimiçi takip, i 6 pinli fişi için bir ana 24 pinli adaptör ve 4 pinli adaptör ama hiçbir yerde var. I like gibi ben bir hata yaptım ama doğru bazı panoları için bu (özür dilerim ben kötü açıklayan am) 6 pinli fişi için bir yer olmadığı için sanmıyorum gittim onları değiştirildi söyledi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sonraki adım sonra tüm sabit diskler ve CD gibi şeyler için PSU tüm dahili güç kabloları çıkarın to-Roms anakartın sonra tüm sabit diskler, CD-ROM veri kablo ve eklemek çıkarın bu PSU sadece ana fişlerini terk - kartlar anakart on.
| |||
| |||
| yok ben hemen içine koymak |