менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Мертві PC

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2007, 07:46
Член групи

Default Мертві PC

привіт,

мій комп'ютер тепер повністю мертвим здається,

мій брат мене розбудив 2 тижні тому говорив мені, що він не міг почати, я не думаю, багатьом в той час, тому що я був знову встановлений Windows напередодні ввечері і не встановлені які-небудь драйверів для цієї моделі ще (графіка карткою, материнською платою або нічого, тільки-но встановили Windows, виключити і пішов спати), і я подумав, що він просто плутають.

з огляду, хоча це було дійсно не запускається, світлодіод на передній панелі були на на даний момент (я думаю), але незабаром вони були теж мертвий, вентилятори мертві. відповіді немає взагалі.

Відразу ж після відключення всіх апаратних я міг би по одному за раз, не радість і замовив новий блок живлення, який я отримав сьогодні вранці.
Я встановлено джерело живлення в міру своїх здібностей (виймаючи старі зв'язки по одному і замінити їх, як я пішов), і, як ви вже здогадалися-ніякої різниці.

Я шукав допомоги онлайн протягом двох тижнів, спробувала все я можу згадати або побачити, щоб спробувати, не кого-небудь є ідеї?

спасибо
Old 20 червня 2007, 07:50
Забороненої угруповання

Default Мертві PC

Crazy відповідь я знаю Mate але ви перевірили запобіжник в підключається до стіни, або, якщо це pugged в Мережний фільтр переконайтеся, що воно на?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 20 червня 2007, 07:50
Донор групи

Default Мертві PC

Той факт, ви зазначенням первісної потужністю до означає, що більш ніж ймовірно, не має нічого спільного з перевстановити Windows.

Блок живлення є хорошим місцем для початку так добре зробили для цієї ганьби він не працював, хоча.

Це може бути материнська плата пов'язаних, але ми будемо робити вниз, що маршрут в біт. Перевірено вилки / запобіжники і т.п.?

Мій перший коментар (і пропозиція) є відносно світлодіодів.

Ви abolutely впевненими, що ви підключили кабель живлення для кнопки живлення на корпусі на правильний Pin на материнській платі і пов'язано це правильний шлях навколо?

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 20 червня 2007, 07:52
Член групи

Default Мертві PC

Так, пробував в 3 різними вилками, всі з яких я тестував працювали з лампою
Old 20 червня 2007, 07:55
Член групи

Default Мертві PC

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Той факт, ви зазначенням первісної потужністю до означає, що більш ніж ймовірно, не має нічого спільного з перевстановити Windows.

Блок живлення є хорошим місцем для початку так добре зробили для цієї ганьби він не працював, хоча.

Це може бути материнська плата пов'язаних, але ми будемо робити вниз, що маршрут в біт. Перевірено вилки / запобіжники і т.п.?

Мій перший коментар (і пропозиція) є відносно світлодіодів.

Ви abolutely впевненими, що ви підключили кабель живлення для кнопки живлення на корпусі на правильний Pin на материнській платі і пов'язано це правильний шлях навколо?

Ну, я грав з цим сьогодні в перший раз (Thats Я думаю, що це було все одно), але до цього я ніколи не торкався так, я впевнений, що вона повинна бути правою (я не побудувати собі комп'ютер, Я мав це близько 18 місяців, і це було OK)
Old 20 червня 2007, 08:00
Донор групи

Default Мертві PC

Окей Doke, час усунення неполадок. Будьте попередив це може бути довгий процес.

Ви вже перевірили Plug / запобіжник? Ви також намагалися замінити основного кабелю живлення?

-Kanoakavirus
Old 20 червня 2007, 08:06
Забороненої угруповання

Default Мертві PC

Ви кажете, що ви купили новий блок живлення, ти лавку випробування, що в його власних прав?
Old 20 червня 2007, 08:07
Член групи

Default Мертві PC

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Окей Doke, час усунення неполадок. Будьте попередив це може бути довгий процес.

Ви вже перевірили Plug / запобіжник? Ви також намагалися замінити основного кабелю живлення?

Так, як зробити з них.

одну річ я був впевнений:
Коли я змінив і харчування після деякі керівництва мережі, на моїй материнській платі, у мене є основна 24 Адаптер контактних і 4-контактний роз'єм адаптера, але ніде на 6 контактний роз'єм. як я сказав, що змінив їх, як я пішов, тому я не думаю, я зробив помилку, але це право на деяких платах, щоб не мати місця для 6 контактний роз'єм (шкода, якщо я пояснюю погано)
Old 20 червня 2007, 08:07
Адміністратор групи

Default Мертві PC

Наступним кроком після всього, що всі внутрішні від'єднати кабель живлення від БП до речей, як жорсткі диски та компакт-диски залишивши тільки основні запалювання від блоку живлення до материнської плати відключіть всі жорсткі диски, компакт-диски дані кабелі та доповнення На картках з материнською платою.

Очевидно тримати вболівальники підключений дюйма

Якщо він все ще мертвий Напевно несправних материнських плат.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 червня 2007, 08:08
Член групи

Default Мертві PC

Цитата:
Спочатку Написав Wolfeymole View Post
Ви кажете, що ви купили новий блок живлення, ти лавку випробування, що в його власних прав?
Я не просто покласти його в одразу
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Soon To Be Dead! KanoakaVirus Off Topic Discussion 4 13 жовтня 2009 14:20
Комп'ютер раптово заглохли stealthking Генеральний обладнання чат 1 1 червня 2009 08:20
Материнська Dead / Dead БП, або обидва? VictorMeldrew Генеральний обладнання чат 3 31 жовтня 2008 02:12
Мертві ПК? Kadejd Генеральний обладнання чат 2 27 жовтня 2007 21:55
Мертві M / B? ferrytrip1 Процесори, материнські плати RAM & 4 3 вересня 2007 08:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.