![]() |
|
| |||
| |||
| привіт, мій комп'ютер тепер повністю мертвим здається, мій брат мене розбудив 2 тижні тому говорив мені, що він не міг почати, я не думаю, багатьом в той час, тому що я був знову встановлений Windows напередодні ввечері і не встановлені які-небудь драйверів для цієї моделі ще (графіка карткою, материнською платою або нічого, тільки-но встановили Windows, виключити і пішов спати), і я подумав, що він просто плутають. з огляду, хоча це було дійсно не запускається, світлодіод на передній панелі були на на даний момент (я думаю), але незабаром вони були теж мертвий, вентилятори мертві. відповіді немає взагалі. Відразу ж після відключення всіх апаратних я міг би по одному за раз, не радість і замовив новий блок живлення, який я отримав сьогодні вранці. Я встановлено джерело живлення в міру своїх здібностей (виймаючи старі зв'язки по одному і замінити їх, як я пішов), і, як ви вже здогадалися-ніякої різниці. Я шукав допомоги онлайн протягом двох тижнів, спробувала все я можу згадати або побачити, щоб спробувати, не кого-небудь є ідеї? спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crazy відповідь я знаю Mate але ви перевірили запобіжник в підключається до стіни, або, якщо це pugged в Мережний фільтр переконайтеся, що воно на?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той факт, ви зазначенням первісної потужністю до означає, що більш ніж ймовірно, не має нічого спільного з перевстановити Windows. Блок живлення є хорошим місцем для початку так добре зробили для цієї ганьби він не працював, хоча. Це може бути материнська плата пов'язаних, але ми будемо робити вниз, що маршрут в біт. Перевірено вилки / запобіжники і т.п.? Мій перший коментар (і пропозиція) є відносно світлодіодів. Ви abolutely впевненими, що ви підключили кабель живлення для кнопки живлення на корпусі на правильний Pin на материнській платі і пов'язано це правильний шлях навколо?
|
| |||
| |||
| Так, пробував в 3 різними вилками, всі з яких я тестував працювали з лампою |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ну, я грав з цим сьогодні в перший раз (Thats Я думаю, що це було все одно), але до цього я ніколи не торкався так, я впевнений, що вона повинна бути правою (я не побудувати собі комп'ютер, Я мав це близько 18 місяців, і це було OK) |
|
| |||
| |||
| Окей Doke, час усунення неполадок. Будьте попередив це може бути довгий процес. Ви вже перевірили Plug / запобіжник? Ви також намагалися замінити основного кабелю живлення?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ви кажете, що ви купили новий блок живлення, ти лавку випробування, що в його власних прав? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так, як зробити з них. одну річ я був впевнений: Коли я змінив і харчування після деякі керівництва мережі, на моїй материнській платі, у мене є основна 24 Адаптер контактних і 4-контактний роз'єм адаптера, але ніде на 6 контактний роз'єм. як я сказав, що змінив їх, як я пішов, тому я не думаю, я зробив помилку, але це право на деяких платах, щоб не мати місця для 6 контактний роз'єм (шкода, якщо я пояснюю погано) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наступним кроком після всього, що всі внутрішні від'єднати кабель живлення від БП до речей, як жорсткі диски та компакт-диски залишивши тільки основні запалювання від блоку живлення до материнської плати відключіть всі жорсткі диски, компакт-диски дані кабелі та доповнення На картках з материнською платою.
| |||
| |||
| Я не просто покласти його в одразу |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Soon To Be Dead! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 4 | 13 жовтня 2009 14:20 |
| Комп'ютер раптово заглохли | stealthking | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 червня 2009 08:20 |
| Материнська Dead / Dead БП, або обидва? | VictorMeldrew | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 02:12 |
| Мертві ПК? | Kadejd | Генеральний обладнання чат | 2 | 27 жовтня 2007 21:55 |
| Мертві M / B? | ferrytrip1 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 3 вересня 2007 08:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |