Dell D600 батерията няма такса е заменил и захранващия кабел. Имам Долчинка Географска ширина D600. Около месец преди, забелязах ми батерията не би такса. Предполагам, че е необходимо за замяна, както съм го собственост за около 2 години и имаше своята оригинална батерия в него, когато аз го купи. Въпреки това, аз замени батерията и нищо не е станало. След това, аз бях със сгъстен въздух в могат да гася връзката на компютър. Все още нищо. Аз забелязах, че когато съм включен захранващия кабел в стената първо и след това в компютъра, не е място във връзката, когато той би поне признават батерията на ниска такса, когато бях на включване в нея, но това само би последно разделно втората и след това отново, няма знак, че батерията е таксуване, няма знак, че батерията има sall обвинение, и след известно време, няма такса натрупване на батерията. След някои изследвания, аз научих, че моята захранващия кабел може да е престъпник, дори ако той все още се захранва компютъра. Така че аз заменя това. Моят нов кабел дойде снощи, и когато се включи в нея, на същия резултат, както преди. Батерията не свети дори мигащи да сигнализират слабите такса в батерията вече. Какво друго би могло да бъде възможно?!
Благодаря ви за всеки, който може да помогне! |