menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Dell D600 baterie bez poplatku, nahradil ho a napájecí kabel.

Reply

Thread Nástroje
Old 31 leden 2008, 20:54
Člen Skupina

Default Dell D600 baterie bez poplatku, nahradil ho a napájecí kabel.

Mám Šířka Dell D600. Asi před měsícem, jsem si všiml mé baterie nebude účtovat. I předpokládat, že potřeba nahradit, jak už jsem vlastnil ji asi 2 roky a měl své původní baterie v něm, když jsem jej koupil. Nicméně, já nahrazuje baterii a nic se nestalo. Pak jsem použil stlačený vzduch v jejich silách, aby zhasit připojení v počítači. Pořád nic. Všiml jsem si, že když jsem zapojen napájecí kabel do zdi a pak do prvního počítače, došlo místo v souvislosti tam, kde by alespoň uznat baterie nízké poplatky, když jsem byl v zapojení, ale to by trvat pouze dílčí druhá a potom ještě jednou, žádné známky, že byla nabíjecí baterie, žádné znamení, že baterie byla sall bezplatně, a po určité době bez poplatku koncentrují na baterii. Po nějakém výzkumu, jsem se dozvěděl, že moje napájecí kabel by mohl být viníkem i když je stále napájen počítač. Tak jsem se nahrazuje to. Můj nový kabel přišel včera večer, a když jsem ji v zazátkovaný, stejný výsledek jako dřív. Baterie světlo ani na blikající signál slabý náboj v baterii ještě. Co jiného by to mohlo případně být?!

Děkujeme všem, kdo může pomoci!
Old 31 leden 2008, 23:08
Dárce Skupina

Default Dell D600 baterie bez poplatku, nahradil ho a napájecí kabel.

DC konektor.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Dell D600 chybová zpráva foss555 Operační systémy Windows 2 26. července 2008 05:36
Napájecí kabel dostat příliš horká cosmicsea Notebooky, Mobily a PDA 2 4. ledna 2008 03:06
Red Samsung D600 Baterie HistoryGirl Vypnout Téma diskuze 13 19. Září 2007 12:17
ATI ovladače pro duální dell d600 macarmela16 Graphics Cards & Monitory 8 6. července 2007 05:58
8 hodiny výdrž baterie od jednoho poplatku Hybr! D Notebooky, Mobily a PDA 3 25. května 2007 09:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.