Dell D600 baterie bez poplatku, nahradil ho a napájecí kabel. Mám Šířka Dell D600. Asi před měsícem, jsem si všiml mé baterie nebude účtovat. I předpokládat, že potřeba nahradit, jak už jsem vlastnil ji asi 2 roky a měl své původní baterie v něm, když jsem jej koupil. Nicméně, já nahrazuje baterii a nic se nestalo. Pak jsem použil stlačený vzduch v jejich silách, aby zhasit připojení v počítači. Pořád nic. Všiml jsem si, že když jsem zapojen napájecí kabel do zdi a pak do prvního počítače, došlo místo v souvislosti tam, kde by alespoň uznat baterie nízké poplatky, když jsem byl v zapojení, ale to by trvat pouze dílčí druhá a potom ještě jednou, žádné známky, že byla nabíjecí baterie, žádné znamení, že baterie byla sall bezplatně, a po určité době bez poplatku koncentrují na baterii. Po nějakém výzkumu, jsem se dozvěděl, že moje napájecí kabel by mohl být viníkem i když je stále napájen počítač. Tak jsem se nahrazuje to. Můj nový kabel přišel včera večer, a když jsem ji v zazátkovaný, stejný výsledek jako dřív. Baterie světlo ani na blikající signál slabý náboj v baterii ještě. Co jiného by to mohlo případně být?!
Děkujeme všem, kdo může pomoci! |