manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dell D600 baterija besplatno zamijenjene i kabel napajanja.

Reply

Thread Tools
Old 31 siječanj 2008, 20:54
Member Group

Default Dell D600 baterija besplatno zamijenjene i kabel napajanja.

Imam Dell Latitude D600. Oko mjesec dana prije, primijetio sam moju baterija ne bi zapalo. Sam preuzeo je potrebno zamjenjujući, kao što sam ja u vlasništvu je za oko 2 godine i ona je imala svoj izvorni baterija u njemu kad sam ga kupio. Međutim, sam zamijenio baterije i ništa dogodilo. Zatim, JA iskorišten komprimiranog zraka u može se ispuhati veza na računalu. Još uvijek ništa. Primijetio sam da kad sam priključen je kabel napajanja u prvoj i onda zid u računalo, bilo je mjesto u vezi, gdje bi to najmanje prepoznaje bateriju je niska, kada sam bio zadužen plugging ga u, ali da bi trajati samo jedan split drugi i onda opet, nije znak da je punjenje baterije, nijedan znak da je akumulator imao sall naplate, i nakon nekog vremena, besplatno gomilajućim na bateriji. Po nekim istraživanjima, saznao sam da je moja snaga kabel može biti krivac, čak i ako ga još uvijek powered računalo. Tako da sam zamijenio. Moj novi kabel sinoć je došao, i kad sam priključen u, isti rezultat kao i prije. Baterija svjetlo nije još treperi da je signal slab naboja u bateriji više. Što još može eventualno biti?!

Hvala vam svima koji mogu pomoći!
Old 31 siječanj 2008, 23:08
Donatorska Grupa

Default Dell D600 baterija besplatno zamijenjene i kabel napajanja.

DC utikač.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dell D600 poruka o pogrešci foss555 Windows Operating Systems 2 26. srpnja 2008 05:36
Power kabel dobivanje prevruć cosmicsea Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 4. siječanj 2008 03:06
Crveni Baterija Samsung D600 HistoryGirl Off Topic Discussion 13 19. Ruj 2007 12:17
Dual ATI driver za Dell d600 macarmela16 Graphics Cards & Monitors 8 6. srpnja 2007 05:58
8 sati trajanja baterije iz jednog naboja Hybr! D Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 25. svibanj 2007 09:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.