Dell D600 baterija besplatno zamijenjene i kabel napajanja. Imam Dell Latitude D600. Oko mjesec dana prije, primijetio sam moju baterija ne bi zapalo. Sam preuzeo je potrebno zamjenjujući, kao što sam ja u vlasništvu je za oko 2 godine i ona je imala svoj izvorni baterija u njemu kad sam ga kupio. Međutim, sam zamijenio baterije i ništa dogodilo. Zatim, JA iskorišten komprimiranog zraka u može se ispuhati veza na računalu. Još uvijek ništa. Primijetio sam da kad sam priključen je kabel napajanja u prvoj i onda zid u računalo, bilo je mjesto u vezi, gdje bi to najmanje prepoznaje bateriju je niska, kada sam bio zadužen plugging ga u, ali da bi trajati samo jedan split drugi i onda opet, nije znak da je punjenje baterije, nijedan znak da je akumulator imao sall naplate, i nakon nekog vremena, besplatno gomilajućim na bateriji. Po nekim istraživanjima, saznao sam da je moja snaga kabel može biti krivac, čak i ako ga još uvijek powered računalo. Tako da sam zamijenio. Moj novi kabel sinoć je došao, i kad sam priključen u, isti rezultat kao i prije. Baterija svjetlo nije još treperi da je signal slab naboja u bateriji više. Što još može eventualno biti?!
Hvala vam svima koji mogu pomoći! |