Dell D600 akkumulátor ingyenes felcserélnie és tápkábelt. Van egy Dell Latitude D600. Körülbelül egy hónappal ezelőtt, észrevettem én akkumulátort nem ingyen. Azt feltételezik, hogy szükség felváltó, a tulajdonában van, hogy kb 2 év, és azt az eredeti akkumulátort, amikor megvettem azt. Én azonban cserélni az akkumulátort, és nem történt semmi. Aztán, én a sűrített levegő lehet robbantani a kapcsolatot a számítógéppel. Még mindig semmi. Észrevettem, hogy ha le kell zárni a tápkábelt a fali első, majd a számítógépet, ott volt a helye a kapcsolatot, ha azt legalább ismeri az akkumulátor alacsony töltöttségi amikor bedugásával meg, de ez csak az utolsó split második, majd megint semmi jele, hogy az akkumulátort a töltés, nincs jele annak, hogy az akkumulátor egy egsz díjat, s miután egy ideig, nem gyűlik a díjat az akkumulátort. Miután a kutatás, megtanultam, hogy a tápkábel lehet a tettes még akkor is, ha még hajtott a számítógépet. Szóval, hogy a helyébe. Az új vezetéket jött utolsó éjszaka, amikor le kell zárni azt, ugyanazt az eredményt, mint korábban. Az akkumulátor fény sem villog a jel gyenge az akkumulátor töltöttségi anymore. Mi más is lehetne ez?!
Köszönöm mindenkinek, aki tud segítsen! |