Dell D600 baterija nemokamai buvo pakeisti ji ir maitinimo laidą. Turiu Dell Latitude D600. Apie mėnesį, aš pastebėjau, mano baterijos nebūtų mokestis. Aš prielaidą, kad reikia pakeisti, kaip aš jį valdo apie 2 metus ir ji turėjo savo originalią bateriją, kai aš nusipirkau ją. Tačiau, aš pakeisti bateriją ir nieko neatsitiko. Tada aš suspausto oro galima į Wydmuchać iš kompiuterio. Dar nieko. Aš pastebėjau, kad kai prijungtas maitinimo laidą į sieną pirmą ir tada į kompiuterį, ten buvo Ryšio vieta, kur jis bent atpažinti baterijos mažas mokestis, kai man buvo prijunkite jį, bet tai tik paskutinis Split antra ir tada dar kartą, jokių požymių, kad baterijos įkrovimo, jokių požymių, kad baterijos buvo Sall mokestį, ir po tam tikro laiko, nemokamai kaupiasi ant baterijos. Po kai kurių tyrimų, aš sužinojau, kad mano maitinimo laidą galima kaltininkas net jei ji dar maitina kompiuterį. Taigi aš pakeisti kad. Mano naujas laidą atėjo paskutinė naktis, ir kai aš jį prijungti, tą patį rezultatą kaip ir anksčiau. Baterija šviesos nėra net mirksėti, kad signalas silpnas mokestis baterija anymore. Kas nors galbūt jis galėtų būti?!
Ačiū visiems, kurie gali padėti! |