mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Dell D600 baterija nemokamai buvo pakeisti ji ir maitinimo laidą.

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 31, 2008, 20:54
Narys

Default Dell D600 baterija nemokamai buvo pakeisti ji ir maitinimo laidą.

Turiu Dell Latitude D600. Apie mėnesį, aš pastebėjau, mano baterijos nebūtų mokestis. Aš prielaidą, kad reikia pakeisti, kaip aš jį valdo apie 2 metus ir ji turėjo savo originalią bateriją, kai aš nusipirkau ją. Tačiau, aš pakeisti bateriją ir nieko neatsitiko. Tada aš suspausto oro galima į Wydmuchać iš kompiuterio. Dar nieko. Aš pastebėjau, kad kai prijungtas maitinimo laidą į sieną pirmą ir tada į kompiuterį, ten buvo Ryšio vieta, kur jis bent atpažinti baterijos mažas mokestis, kai man buvo prijunkite jį, bet tai tik paskutinis Split antra ir tada dar kartą, jokių požymių, kad baterijos įkrovimo, jokių požymių, kad baterijos buvo Sall mokestį, ir po tam tikro laiko, nemokamai kaupiasi ant baterijos. Po kai kurių tyrimų, aš sužinojau, kad mano maitinimo laidą galima kaltininkas net jei ji dar maitina kompiuterį. Taigi aš pakeisti kad. Mano naujas laidą atėjo paskutinė naktis, ir kai aš jį prijungti, tą patį rezultatą kaip ir anksčiau. Baterija šviesos nėra net mirksėti, kad signalas silpnas mokestis baterija anymore. Kas nors galbūt jis galėtų būti?!

Ačiū visiems, kurie gali padėti!
Old Sausis 31, 2008, 23:08
Donorų grupės

Default Dell D600 baterija nemokamai buvo pakeisti ji ir maitinimo laidą.

DC plug.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell D600 klaidą foss555 Windows "operacinės sistemos 2 26 liepa 2008 05:36
Maitinimo laidas darosi per karšta cosmicsea Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 4 sausis 2008 03:06
Red Samsung D600 Baterijos HistoryGirl Off Topic Discussion 13 19 rugsėjis 2007 12:17
ATI dvejopo vairuotojas "Dell D600 macarmela16 Graphics Cards & Monitoriai 8 6 liepa 2007 05:58
8 Valandos baterija iš vieno mokesčio Hybr! D Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Gegužė 25, 2007 09:23
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.