mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Dell D600 akumulators bez maksas ir jāaizstāj, un power cord.

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 31, 2008, 20:54
Loceklis

Default Dell D600 akumulators bez maksas ir jāaizstāj, un power cord.

Man ir Dell Latitude D600. Apmēram pirms mēneša, es pamanīju mana baterija nebūtu maksas. Es pieņemts tai vajadzēja aizstāt, kā es jau pieder to apmēram 2 gadus, un tas bija sākotnējā akumulatoru tā, kad es pirkta. Tomēr, es aizstāj baterija, un nekas nenotika. Tad, es saspiestu gaisa spēkos, lai plīst savienojums ar datoru. Still nothing. Es pamanīju, ka kad es pieslēgts strāvas vadu sienā vispirms un tad vērā datorā, tur bija vieta saikni, ja tā vismaz atzīst akumulatora zemu maksu, kad es biju tapām tā, bet, ka tikai pēdējā split Otrajā un tad atkal, nav zīme, ka akumulators bija maksas, nav zīme, ka akumulators bija Sall maksas, un pēc kāda laika, bez maksas uzkrāšanai par akumulatoru. Pēc dažiem pētījumiem, es uzzināju, ka mans barošanas vadu varētu būt vaininieks, pat ja tā joprojām darbina datoru. Tāpēc es aizvieto. My new vadu bija pēdējā nakts, un kad es plugged to, pašu rezultātu kā pirms tam. Akumulators gaismas nav pat mirgo, lai signāls vājš nodeva akumulatoru vairs. Ko vēl var tam tikt?!

Paldies visiem, kas var palīdzēt!
Old Janvāris 31, 2008, 23:08
Donors Group

Default Dell D600 akumulators bez maksas ir jāaizstāj, un power cord.

DC spraudnis.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.