Dell D600 baterii bez opłat zastąpił go i zasilający.
Mam Dell Latitude D600. Około miesiąc temu zauważyłem, moja bateria nie będzie opłat. I zakłada zastąpienie jej potrzebne, jak mam to własność około 2 lat i miał swoją oryginalną baterię w nim, kiedy kupił ją. Uważam jednak, zastępuje baterię i nic się nie stało. Następnie użyłem w sprężone powietrze, aby zdmuchnąć połączenia w komputerze. Nadal nic. Zauważyłem, że kiedy podłączony przewód zasilający do ściany, a następnie do komputera, nie było miejsca, w których jest to połączenie co najmniej rozpoznać baterię na niską opłatą kiedy byłem podłącz go, ale tylko ostatniego podziału sekund, a następnie ponownie, nie znak, że bateria była ładowania, nie znak, że bateria miała sAll opłat, a po pewnym czasie, bez opłat kumulowanych na baterię. Po kilku badań, dowiedziałem się, że mój zasilający może być delikwent nawet jeżeli nadal zasilane komputera. Więc, które zastępuje. Mój nowy przewód wszedł ubiegłej nocy, a kiedy ją podłączyć w taki sam skutek, jak przedtem. Bateria nie jest nawet światło migające na sygnał słabej baterii opłaty anymore. Co jeszcze mogłoby być?!
Dziękujemy wszystkim, którzy mogą pomóc!
|