| Mám Šírka Dell D600. Asi pred mesiacom, som si všimol mojej batérie nebude účtovať. I predpokladať, že potreba nahradiť, ako už jsem vlastnil ju asi 2 roky a mal svoje pôvodné batérie v ňom, keď som ho kúpil. Avšak, já nahrádza batériu a nič sa nestalo. Potom som použil stlačený vzduch v ich silách, aby zhasit pripojenia v počítači. Pořád nic. Všimol som si, že keď som zapojený napájací kábel do steny a potom do prvého počítača, došlo miesto v súvislosti tam, kde by aspoň uznať batérie nízke poplatky, keď som bol v zapojení, ale to by trvať iba čiastkové druhá a potom ešte raz, žiadne známky, že bola nabíjacie batérie, žiadne znamenia, že batéria bola salle bezplatne, a po určitom čase bez poplatku koncentrujú na batérii. Po nejakom výskumu, som sa dozvedel, že moje napájací kábel by mohol byť vinníkom aj keď je stále napájaný počítač. Tak som sa nahrádza to. Môj nový kábel prišiel včera večer, a keď som ju v zazátkovanej, rovnaký výsledok ako prv. Batérie svetlo ani na blikajúci signál slabý náboj v batérii ešte. Čo iného by to mohlo prípadne byť?!
Ďakujeme všetkým, kto môže pomôcť! |