Делл Д600 батерија бесплатно замијењене и кабл напајања. Имам Делл Латитуде Д600. Око месец дана пре, приметио сам моју батерија не би запало. Сам преузео је потребно замјењујући, као што сам ја у власништву је за око 2 године и она је имала свој изворни батерија у њему кад сам га купио. Међутим, сам заменио батерије и ништа догодило. Затим, ЈА искориштен компримираног ваздуха у може се испухати веза на рачунару. Још увек ништа. Приметио сам да кад сам прикључен је кабл напајања у првој и онда зид у рачунар, било је место у вези, где би то најмање препознаје батерију је ниска, када сам био задужен укопчавање га у, али да би да траје само један сплит други и онда опет, није знак да је пуњење батерије, ниједан знак да је акумулатор имао салле наплате, и након неког времена, бесплатно гомилајућим на батерији. По неким истраживањима, сазнао сам да је моја снага кабл може бити кривац, чак и ако га још увек поуеред рачунар. Тако да сам заменио. Мој нови кабл синоћ је дошао, и кад сам прикључен у, исти резултат као и пре. Батерија светло није још трепери да је сигнал слаб набоја у батерији више. Шта још може евентуално бити?!
Хвала вам свима који могу помоћи! |