Dell D600 заряд батареї не замінив його і шнур живлення. У мене Dell Latitude D600. Близько місяця тому я помітив, наша батарея не буде стягувати. Я припускав, йому необхідно замінити, як я вже належить їм протягом 2 років і вона мала свою оригінальну батарею в ньому, коли я купив її. Однак, я замінити акумулятор і нічого не сталося. Тоді я використав стиснене повітря може задути зв'язку в комп'ютер. Ще нічого. Я помітив, що коли я підключив кабель живлення до стіни, а потім в комп'ютер, там було місце, в зв'язку, де вона, принаймні визнати, низький заряд батареї, коли мені було вставити його в розетку, але це буде тільки минулого розкол другий, а потім знову, немає ознак того, що батарея була зарядка, немає ознак того, що батарея Саллі заряд, і через деякий час, без накопичення заряду на батарею. Після деяких досліджень, я дізнався, що мій кабель живлення може стати злочинцем, навіть якщо воно ще живленням комп'ютера. Тому я замінив. Мій новий Шнур прийшов вчора ввечері, і коли я включив його в той же результат, як раніше. Батареї світла навіть не блимати, сигнал слабкий заряд в акумуляторі більше. Що ще могло б бути?!
Спасибі всім, хто може допомогти! |