мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Делл, Делл, Алиенуаре.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. март 2008, 04:30
Мембер Гроуп

За оне које Екранирани нит наслов, ја гледам на куповину новог рачунара у јануару. Ово ће бити за игре и Уиндоус. крај. Само желим да прогорети игре без заостајати. Им болестан од цхипсета тако да мој ум је сачињен да ИМ добијање новог рачунара ја само треба да знате који је најбољи.

Такође сам прочитао овај Тхреад: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...мпутерс-15834/ у којем је рекао да су Делл и Алиенуаре покуцао нешто ја лицемјерје сећати се прилично

Желим да знам шта од тих рачунара је најбоље у овом тренутку. Очито ти мај промена са издавањем нових технологија као што је УСБ 3,0 и таквих.

Делл КСПС 720 (Нот Х2Ц)
Делл КСПС 630
Алиенуаре Ареа-51

Сви ови изгледају привлачно за мене, али се о њима као коментар испод стандардне донекле променио моје мишљење. Ја сам отворен за друга рачунара, можда чак и своју зграду опцију од 99% знам шта им радиш.

Мој буџет лимит 1000 £ било које мање би било супер. Подешавања ће бити Графика НВИДИА и Интел процесора.

Било каква помоћ о томе да бисте обрисали моје главе би се високо цењена. Разер.
Old 30. март 2008, 04:49
Донаторска Група

изградити сопствени, то ће бити јефтинија и њена потпуно прилагођене
то није тешко у сам саградио мој оглас, ако вам запети форум је овде

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 30. март 2008, 10:07
Донаторска Група

Слажем се са Цеуы; изградњу сопствене даје вам више контроле над компонентама и формат и да сте још увек покривен гарантни (а), али на појединачним компонентама.

Такође вам омогућава да сазнате више о земљи која је ПЦВилле.

Али ако не желите да предузмете корак онда бих ићи са ПЦ специјалистички, Можда се изградити у наставку који сам спец'д. Она нема наведени монитор, али као што је оптимално за 20 "(1680кс1050) сцреен бих ићи за Самсунг 206БУ'с. £ 170.

Такође се долази на основу велика.

ПцСпециалист имају најбољу услугу сам наићи, ецлипсинг се воли од Делл / Алиенуаре, мреже ..... иако то није тешко. Али они су стварно супер група момци.

Процесор (ЦПУ)
Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Е8400 (2 Кс 3.00ГХз) 1333МХз ФСБ/6МБ Л2 Цацхе
Меморија (РАМ)
2ГБ гусар КСМС2 800МХз - Лифетиме ГАРАНЦИЈА! (2кс1ГБ)
Матична плоча
Асус ® П5К: ДДР2, САТАИИ, 2 ксПЦИ-е кс16, 3 ПЦИ, ПЦИ-е кс1
Оперативни систем
Уиндоус ® Виста Хоме Премиум СП1 (инц ЦД и лиценца) (£ 55)
УСБ Опције
8 кс УСБ 2.0 порта (6 стражњи + 2 испред) као стандардни
Меморија - 1. Хард Диск
250ГБ Сериал АТА ИИ хард диск СА 8МБ Цацхе (7200рпм)
2. Хард Диск
500ГБ Сериал АТА ИИ хард диск С 16МБ Цацхе (7200рпм)
1. ЦД / ДВД погон
20кс Дуал Лаыер Уритер ЛигхтСцрибе ДВД ± Р / ± РУ / РАМ
2. ЦД / ДВД погон
16кс ДВД-РОМ са 48кс ЦД-РОМ
Графичка картица
512МБ ГеФорце 8800ГТ ПЦИ Експресс + ДВИ + ТВ-ОУТ
2. Грапхицс Цард
НИШТА
Звучна картица
8 Цханнел Реалтек АЛЦ883 Хигх Дефинитион Аудио (П5К-СЕ)
Модем
НИШТА, ЈА ће користити броадбанд
Мрежа Установе
ОНБОАРД 10/100/1000 Гигабит ЛАН ЛУКА
Дискетну погон
НИШТА
Меморы Цард Реадер
УНУТРАШЊА 52 у 1 читач картица (чита КСД, МС, ЦФ, СД, етц)
Случај
Стылисх Силвер / Блацк Тридент цасе + 2 предња УСБ
Напајање & Цасе цоолинг
Тихо 600У Куад раил 120мм псу + Цасе Фан (£ 59)
Процесор цоолинг
СТАНДАРД ЦПУ хладњак
ФиреУире & Видео Едитинг
НИШТА
ТВ картица
НИШТА
Монитор
НИШТА
2. Монитор
НИШТА
ДВИ кабл
НИШТА
Кеыбоард & Моусе
Логитецх ® Делуксе 660 Кеыбоард & радио Оптицал Моусе (Блацк) (£ 16)
Миш
НИШТА
Звучници
Логитецх С220 2,1 Силвер / БЛАЦК звучника СИСТЕМ (£ 12)
Принтер
НИШТА
Заштита узбурканост
НИШТА
УЕБЦАМ & ВоИП
НИШТА
Медиа Центер Кит
НИШТА
Анти-Вирус
НИШТА
Оффице Софтуаре
Мицрософт ® Уоркс 9 - обрада текста, табеле, итд (£ 6)
Гаранција
1 Година Повратак на бази инцл 1 Година Бесплатни Прикупити и повратка: £ 5
Достава
Стандард осигураника УК достава на копно (пон-пет 8-6)

Буилд цена: £ 747 (инц дел) плус 170 £ за ТФТ (инц дел) = 917 £.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 30. март 2008, 12:40
Мембер Гроуп

ови момци су право разер, изградњу властитих би било најбоље решење: тај што бих то, и ако знате 99% што радите што знате више од мене.

шта год се одлучите, не купите алиенуаре. Ја сам пре неколико година када сам знао НИШТА а уствари сам само два пута колико је провео на рачунару као што сам учинио, ако би ја то себи саградили или купили од бољих страница.

И бацили око £ 600 више него што је то далеко и све сам била другачија случај оптерећења и хардверских проблема (доста времена на телефону за корисничку подршку која је била велики болови, ја би било много боље долазе овде где се могу добити помоћ читљив него неки тип лагање за вас и покушава да вас искључите телефон: сам морала послати 2 одвојена комада сломљених хардвера повратак на њих и било је невероватно тешко, они заправо водио ме кроз колутове то је био врло фрустрирајући. ако сам купио од ебуыер ја могао да има оне размјењују податке одмах и без напора). стварно је била шала на мој костим

алиенуаре је главни цон основи и текуће алиенуаре случајеви су ионако ружна тако да нема користи да купујете од њих. боли ме то до сада мисле људи чине грешке скупо и нисам се алиенуаре смијеха у нас: не постоји ништа другачији на алиенуаре рачунара из другог осим пц случају, немојте то учинити
Old 30. март 2008, 13:02
Донаторска Група

И додај у Буцханан'с пост: само на аске око људи овде на форуму што се њихова искуства са куповање рачунар од Делл ... То куца обе ваш тренутни потенцијал пружаоца са списка.

Тхе спец Алекс да стави заједно изгледа јако добро за гаминг. Хтео да иде са својим рецомендатион. Цеу27 је био у праву око зграда је као добро. Да твој 'заглави, увек можете доћи овде, поставите ваш проблем или питање и увек ће бити Буцх пф људи спремни да вам помогну и да да вам саветујемо вам је потребна. Ту није ништа као задовољавајуће као неки хигх енд играње игара на систем да градимо сами.

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 31. март 2008, 05:09
Донаторска Група

Хахах ох ман. ЈА праведан уандеред пређе Алиенуаре ићи направити поређење цена, и то је супер.

Они имају 8600ГТС као "стандардне" графичке картице, даје вам опцију од 2ГБ РАМ-а без бранд име или ништа, а затим да имају "ЕП + 2ГБ Патриот Лоу Латенцы Дуал Цханнел ДДР2 СДРАМ ат 800МХз "са Лоу Латенцы подебљани, као да би било ко оскудица за изабрати било шта друго са тим многи придје ... онда препоручујемо 3ГБ, а у настојању да се она још увек дуал-канални барем они вам дати 2 512 палицама.

Не бисте започели на њиховим покушајима да гурнути "КиллерНИЦ" (који је добио дебункед година и остаје виц међу играчима ПЦ заваравања циљање "Премали смислу / превише новца" згодан велик део свуда потрошачима) или 128МБ физика картицу која је убрзо бити застарјеле.

Систем конфигурисан да сам у мом градити тхреад је под $ 800 без случају, ови су више него у исто двокреветне конфигурација. Ако сам био лијегање ићи хигх-енд и нису желе неред около са водом за хлађење бих ићи на НУ Фалцон, који барем знају оно што радите у том погледу. Не дирај Алиенуаре.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц