![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Текущата ми компютър веднага е Dell Дименсия B110, Спецификациите = Intel затворен. 4 HT, памет = 333 и 400MHz DDR, SDRAM. Макс = 2GB 40GB твърд диск = За максимална игрални какъв хардуер да надстроите да позволят това. * И за всеки друг плюс "ти арго дай ми за игри моля кажете. **: Играта Аз играя на най-много, е Америка армията, ако това помага. |
|
| |||
| |||
| Споменахте колко памет може да има най-maxium, но колко ли са сега? Ако просто искате да играете Америка армия относно това нещо в доста добри настройки, отколкото бих препоръчал. Памет 2 GB (2 х 1 GB) и 256 MB PCI графична карта. Също така в зависимост от вашия процесор, ако това е pitty 1.4/1.6 или 1,8 GHz процесор. Бих препоръчваме получавам 2.4/2.8 или дори 3 GHz Pentium 4 процесор. Всички и всичко това ще струва ъпгрейд вероятно $ 150 до $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали е лаптоп или десктоп?
| |||
| |||
| Аз googled нея и това е работен плот |
|
| |||
| |||
| Ами Бих напускат CPU сам, най-P4 пак ще се изпълняват на 99% от новите неща. Но ние не знаем каква скорост P4 имате? Ти да не казвам колко много RAM можете да било, просто на макс, така не може да съветва, ако наистина имате нужда от повече. Награда за надграждане ще е графична карта, но пак, ние не знаем какво има в момента? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, че да можете да надстроите този модел. Не е графична карта слот на дънната платка, за да се мина с борда графика. PCI графична карта вече е трудно да се получи и вероятно не си струва усилията.
| |||
| |||
| Там 'никакъв PCIx16 слот вещица е направена специално за графични карти. Но там са нормални PCI слотове и можете да включвате графични карти в тези. Илия |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Вие сте по-добре се получават нови дънни платки и графични карти и монтаж на всички в нов случай. |